Navštíveno 4518x

29.06.2006, 01:12 |
erix7 (K)
hele je potrebne, aby napajeni bylo 12V DC anebo muze byt i jine, musi byt HU a zesik nebo muze byt bez ?
hehe, chces jet na 220 primo do SW ? :-)
To ne, ale chce natahnout jen kabel do SW ze sveho auta a tam to mit nakrmene....... :-)
to potom ale neni poradne Monster!!!!!!!!!!
no monster je bez omezeni ale nevim nevidel sem nikoho kdo by to mel tak jak pises monster je spis kreace taky se mi nejak neliby ty bedny co kazdej vytahne z auta a meri monster byl puvodne vymyslenej jako doplnkova soutez bylo na fantazii jak ho clovek udela v zahranici ma kazdej monster svoje kouzlo vydel si to sam na ME ale u nas sou jen snad 2 monstery ktery maj napad a nejsou to jen skatule a dle mne je to skoda.Koukni treba na Loonyho jeho monster ma napad to same Kralovo a to cenim vic nez to ze natlaci stasnej tlak ale jinak je to o nicem:-((Asi pozmenim pravidla a budu davat pohary na monstra ne podle tlaku ale designu.

29.06.2006, 16:07 |
clown Lada .. to pak by byl prerod pravidel alá EMMA :o)))

29.06.2006, 19:10 |
erix7 (K)
jo FM na to kapnul.
lada: super napad, + body za design :-)
bohuzel letos stale neni na monster cas :-(((

erix7: To uz me napadlo davno, ale nebude to prdel, i kdybys dal 2x4ohmy do serie tak to veme skoro 30A da to 6kw, tech 30A jen tak na srazu asi nebude a 6kv centrala jen pro tebe taky ne :-) a pak jakej sw vydrzi tolik na 50Hz?
vim inimalne o 4 ktery to vydrzi a sou vyzkouseny
No a ted ještě sehnat tu štávu pro ně co

03.07.2006, 15:36 |
erix7 (K)
Radku, presne jenom uvaha :)