Navštíveno 3960x

18.07.2006, 23:02 |
Pluto Co se týče finále MČR, tak jsou další tu novinky. Je spuštěna sekce INFO, kde se budou postupně doplňpvat informace o soutěži. Tuto sekci pravidelně kontrolujte, budou tam informace přibývat. Pokud vám není něco jasné, stačí nás kontaktovat na mailu.
Více na www.dbdragteam.cz
[ Link ]

19.07.2006, 20:33 |
*DM* Ku*wa sekce "INFO" to je přesně něco pro mě :o))))))))))
Pluto: chceš doplnit ty info jako je adresa a SPZ? to jsem ti do mailu nedal...

19.07.2006, 23:22 |
Pluto hotdog: už jsi mi to doplnil :-))))) Šikula

19.07.2006, 23:23 |
Pluto | Upraveno: 2006-07-19 23:24:46
Jen jedna menší změna (spíše takový bonus :-))))))): Ke starotovnému si můžete vzít jednoho mechanika zdarma, ostatní posádka vozu bude už platit vstupné.
Pluto: a to "starotovné" je něco lepšího než startovné když je k tomu mechanik zdarma???? a kolik to je oproti startovnému?? :-))))))))

20.07.2006, 14:32 |
Pluto Prostě s tebou ůže do areálu ještě jedna osoba jako doprovod. Další posádka, která s tebou třeba přijede v autě už bude muset platit vstup. Ten bude ASI 50Kč na celé 3 dny.
to byla narážka a trochu vtip na překlep který jsi tam udělal, proto jsem tam napsal jestli je rozdíl mezi startovným a starotovným :-)))

20.07.2006, 15:32 |
Pluto Aha, sakra, toho jsem si fakt nevšiml :-)))))
Pluto 0:1 hotdog
:-))))))))))))
jen aby potom nebylo na finále po prohlídce auta skore pluto 5:1 hotdog (joke) :-)))))))
Kdyz jsme s drahou polovickou team, tak mam jeste misto na mechanika nebo jen na polovicku???

20.07.2006, 17:02 |
Pluto Route88: jen na polovičku. Prostě na jedno auto dvě osoby. P.S. Kde mám registačku :-)))
hotdog: to se neboj,jsem objektivní a neovlivnitelnej :-))))
ale to já vím, vždyt jsem tam taky napsal že je to joke
Pluto: ja stejne pandu pritahnu na vleku, takze 4 lidi, vid :-)))

20.07.2006, 23:11 |
Pluto Route88, což dvě auta? tj 1000 startovné :-))))) Ne joke, pokud pojedeš na podvalu tak mi uveď SPZ tažného auta, je to jen kvuli ochrance u vjezdu, aby tě tam pustila.
Pluto: s ochrankou si poradim :-)))))

21.07.2006, 10:22 |
Pluto route: :-))))))
Route88 :
Mozna budu potrebovat taky helpnout s ochrankou, tak se pridam a ty jim ukazes jakou mam silu ju ?
:-))))))))))))))))
ja jim nic ukazovat nebudu :-) az uvidi rozzureny mondeo s podvalem a pandou na nem, radi uhnou sami :-)
Chtěl jsi říct rozzuřenýho Trautnberka ne?
celica: Toho mozna uvidis ty.
Route se nestidis dovest Street auta na podvalu??? aspon na MCR by si mohl dojed po vlastnich ne :-))))
Kleenex stydet se muze ze nezatlaci a nebo ze nedojede ale ja bych teda radsi nedojel
jj vsak ja se se take stydim ze sem nenatlacil ale do priste bude problem vyresen aspon doufam
Route88 to mi vyhrožuješ nebo jako že nám na pokoj přijdeš zahrát večerníček na dobrou noc?
Celika na svoji postavu si docela odvaznej:-)))
Lada já vím ale předpokládám že každej ví že to nemyslíš špatně že Routáku
no nevim jestli to Routak mysli spatne nebo ne:-))) ale nepral bych si aby to spatne myslel:-)))
No to asi ne ale víš jak to někdy bývá v těle kterýho se bojíš může být mírumilovná dušička a někdy naopak
no mylsim ze Routaka znam krapet dele a lepe:-))
Ted se koukám že jsem tam udělal chybu tam mnělo být že to nemyslím špatně ne že nemyslíš takže tisková chyba