Navštíveno 4564x

Včera sem dodělal domečky na vejšky, ale napadla mě pak taková věc, nebere se to jako úprava palubky? Abych zůstal ve Street C, je to jenom přilepený takže neni problém to kdyžtak sundat

njn, dneska ráno na parkovišti N6230

17.08.2006, 15:14 |
vinzek fa | Upraveno: 2006-08-17 15:16:03
Ja se lek
Ja se lek ze ti umrel olimpus jinak dobry
No je to celekm velký myslím že by to bylo na extrem ne na C
si nemyslím, a uýž tu bylo kolikrát řečeno, nechat to na rozhodčícho, až to uvidí na vlastní oči a řekne kam...

17.08.2006, 23:20 |
Pluto Vita: Je to dost na hraně. Povoluje se max uprava pro uchycení reproduktorů, což splnuješ, ale jsou dost zbytečně široké, kdyby to bylo jen kolem těch výškáčů, tak by se to skouslo. Ale stejně si myslím, že to nebudeme považovat za důmyslnou úpravu interiéru za účelem získání většího SPL. Uvidíme, jak to bude vypadat na vlastní oči. OK?
El diablo alias Celika-jak napsal Hod dog nechapu proc porad nekdo rozhoduje za nas
Pluto umyslnou nebo dumyslnou??:-))))Presne jak pises nevydel bych to tak tragicky
Tak snad to uznáte, jinak pro rejpaly tady jsou lepší fotky

18.08.2006, 06:21 |
*DM* Vypadá to goot,chválím.......
Díky, ale mohlo by to bejt lepší, no příště :)
další seato-panda :-))
to vypadá jako loonynát
Variopaint, přece se s tím nebudu brousit :)
jinak Marbella
a co je marabela??? pnada v licenci
seat marbela je uplne to stejny auto jen se prodavalo v jinych zemich pokud se nemylim :-))
no uplne stejne neni jsou tam par rozdilu ale jinak je to hodne podobne
Lada já za vás nerozhoduji jen říkám že na domečky pro výšky je to dost velký což uznal i pluto a to že se každou chvilku něco mění v pravidlech nestíhám monitorovat
nic se nemeni v pravidlech je jasne dano ze vyztuhy pod reprodutory pokud nejsou zamerne konstruovane za zvysenim ak.tlaku se nepocitaji a pochybuju ze tohle prida nakej DB diry s tim neucpal palubku skoro nezmenil a dvere nevytlumil
Kdysy na dotaz když budu mít na palubce jakýkoliv kousek lamina mi bylo řečeno že extrém. možná že to není úprava pravidel jen jste mi to takhle tenkrát řekli
rekli jsme upraveno palubku jinak nez je original tohle je spis designovka
Kleneex: a co je tam jeste rozdilnyho krome masky a loga vyrobce ?
BMW řekl bych že minimálně motory
ja bych rekl ale nejsem si jistej ze naky kousky karoserie sou rozdilny
El-diablo: motory jsou fiat teda ten necelej litr čtyřval určo znamej to měl na ježděni po vesnici a měl jak seata tak fiata ale ten byl na dily a motory byli stejny
jinak co jsem mu tenkrat shaněl na vrakači dily tak pamatuju že kapota, zadni dbeře a zadni naraznik byli jiny.
a jest v interieru jsou take rozdily
Fiat a seat monotvali stejnej motor?
El-diablo: nevim jak dřiv ale znamej co měl seata tak to byl rok 92 a fiata 91 a stejne motory.
No vidím že at koupíš co chceš stejně to berou od stejných dodavatelů
pokud vim tak motory se montovali stejny, jestli sou trosku jiny ¨nektery plechy tak budiz, ale i tak to porad beru jako stejny auta ;-)

19.08.2006, 21:09 |
Pluto Ruskej stroj, americkej stroj, stejně je to THAIWAN :-)))))
Pluto: myslím že to platí i o repro.... :-))

20.08.2006, 17:50 |
Pluto JJ, přesně tak
Motory jsou jiný, tohle je 4válec 900ccm VW, jinak je jiná kapota, světla, maska, boční blinkry, fiat má bezpříčkový dveře a z interiéru je to palubka a jiný tapecáky. A určitě by se ještě něco našlo
a jake mas skla??
Ja ma na pande made in Czechoslowakia :-))
Tak to se schválně neska podívám
jinak tapecáky

zbytek