Navštíveno 4922x

Poprosil by som niekoho zodpovedneho, aby mi potvrdil nasledujuce veci pre kategoriu Monster:
mozem pouzit neobmedzene mnozstvo woofrov, zosilnovacov, baterii, kapikov, altikov a auto moze pocas merania bezat...priklad:
spravim si monstera z 2 woofrov, 2 zosikov, 2x5F kapik, 2baterky, vsetko to bude napajane z auta, ktore bude bezat..
Je to spravne?Bo doteraz sme mali moznost vidiet monstera s 1 baterkou, bez auta..Len koli tomu sa pytam, aby nahodou neboli nejake problemy typu, ze sa snazim vyhrat "podvodom" a podobne , i ked to bude v ramci oficialnych pravidiel.Ide mi hlavne o to napajanie
Dakujem

01.10.2006, 18:53 |
petis mělo by to bejt bez auta. Jinak je to neomezený:-)
monster znamena ze auto s tim nema co delat

01.10.2006, 20:51 |
JR kral: to sice jo, ale pokud si pamatuju, tak Bartez by na slovensku s autem zarazen do kategorie monster :-))

01.10.2006, 22:49 |
Francouz | Upraveno: 2006-10-01 23:06:39
No správně pro Bartheze žádná kategorie není ;o) ! Jestli se nepletu ;o) !?
JR :
Je to tak,a le nebylo mi umozneno mit merak v bedne..... Pouze na okne jako vzdy :-(
Francouz :
Pletes a jeste jsi drzej :-))))
Barthez on má pravdu cokoliv před B sloupkem je mimo kategorie
a hlavně jde o to aby to nějak vypadalo aby tam byl nějaký nápad, aby to nebyla jen bedna vyndaná z auta. nejde ani tak o tlaky jako o nápad.
A já myslel že u db dragu jde hlavně o tlaky
jasny ale kdekoliv mimo tuhle zavsivenou republiku by se soutezici hanbou propadl mit jen hranatou bednu.
Tak to chci vidět jak budou Monstry vypadat příští rok :o))) ???
Luke ale přistan na zem jsme hold pořád v čechách. Ono mimo naší republiku by se i propadli hanbou kdyby vydělávali měsíčně v přepočtu kolem 400Euro že?
sice mají vyšší platy, ale taky mají vyšší náklady na bydlení, jídlo, benzín.... a myslím si že kolik kdo vydělává má málo co do činění s tím jak vypadá monster

02.10.2006, 22:31 |
JR Loony ma plus body, protoze jeho monster je multifunkcni

Hotdog chceš říct že si ušetří na mercedesa stejně rychle jako my? Tak to tě asi sakra líp platí než mně. Jo dnes je všechno o penězách ne každej má love na další sub a zes jako ty někteří hold vytahují bedny z auta.
Celiko bohuzel musim se zastat Hot doga delal sem v nemeckua vim co tam co stoji je hjezky ze maj vic ale mercedesy vetsinou kupujou na splatky jako vse ostatni maj vysoke platy pro nas ale ne pro ne
ale hlavne monstera resit prachama se mi zda kapanek pritazeny za vlasy...tak ten basak vysroubuj! je to tak o dve mninuty vic prace...
je to jen o lenosti a nedostatku invence...

03.10.2006, 12:33 |
hotdog | Upraveno: 2006-10-03 12:39:15
když někdo nemá prachy na další sub tak ať nedělá monstra. Vyndat bednu z auta umí každej ale postrá to potom význam, smysl a kouzlo této kategorie. Pochopil jsem šimiho, že vyndal bednu z auta i když se mi to nelíbilo, ale on něco vyrobil ale vyhořel mu woofer těsně před finálem.
a o baterkach plati ale to stejne nemyslis?? :-))
i baterka se da vyndat...
Lado oni možná pro svoje potřeby vydělají málo ale jejich životní uroven je na vyšší urovni na tom se asi shodnem že? A splátka na toho mercedese by přesahovala možná i výplatu průměrných lidí. Monstr pokud vím je dodatková soutěž a to že by se mněli nějak krášlit a podbně v pravidlech není pokud se nepletu že?
no najdu ti nekde na termpru jak Monster vzniknul a jaka byla jeho myslenka
jinak co se tyce jejich zivotni urovne nevim ale nemyslim ze by na tom byli o hodne lepe nez my
ty woe jeste se ohanet pravidlama... de o cest kua... ale to se tady jak vidim nenosi... a s prachama to proste nema co delat... muzes pouzit vse co mas v aute... a material na vyrobu boxu? a basak? to ma tak hodnotu jedne cesty na nejakej vzdalenejsi sraz...

04.10.2006, 09:33 |
Mr.Loony | Upraveno: 2006-10-04 09:48:48
Co porad resite????
Tady je aspon videt, kdo dela dB a kdo tam jezdi jen vysirat (proboha nic proti nikomu jasan? :))). Pripomenu Vam, jak to vsechno bylo. Pokud vim, tak Lada jasne rekl toho: " ....proste neco vymysli, postav to, a zatlac s tim...." To jak to je nekde jinde, je snad jedno proboha. Jestli se nekdo chce merit s Evropou, tak tam jedte. Jasne se reklo, ze Monster nema byt nic extra drahyho, resp. co najdes v garazi.... a hlavne - mel by pobavit lidi. A o to snad jde ne? O to, ze kdyz se vypotite ve svych skupinách, tak se potom jdete odreagovat na Monster - viz, Monster Deathmatch. Myslim, ze to stalo za to, i kdyz jsme oba teamy dopadli celkem bolave :)))). A je uplne jedno co rikaji pravidla. Tady se to tak nastavilo a tak to proste (zatim) je.
presne tak,souhlasim,jako Loony a Luke-Jeep,staci nemit v hlave na.rano a on nakej ten napad jak to udelat prijde
Jo nic proti nikomu ale vysírá tu poslední dobou každej a kvůli všemu ještě že už je konec sezony už to fakt stojí za piču
forum má nějaké sezóny :-))))
hod dog neres to jestli mi jako rozumis stoji to za .....
jinak foto a namet na monstra

05.10.2006, 21:47 |
petis Ten soudek je luxusní:-)