Navštíveno 3902x

14.10.2006, 23:25 |
*DM* Tak pánové z DB Dragu,poslední měření v Milovicích je za námi a vzhledem k tomu,že to bylo měření v letos poslední,děkuji všem za perfektně připravenou sezonu a doufám,že v té příští jen plynule návážeme na tu letošní.
Jen přes zimu mě bude chybět ta sranda a pohoda,která vždy na stánku letos vždy panovala.

14.10.2006, 23:31 |
petis Taky se přidávám s děkováním:-)
jojo, tak tak. :))) Chci se taky přidat. Bylo to fajn. Jsem vecny pesimista a myslim si, ze pristi rok uz to tak nebude, proto diky za fantastickou sezonu.
jo taky se přidávám k poděkování, letos to bylo naprosto užásné a parádně jsme si to všichni z Walachmotors užili, díky VŠEM !!!!!!!!
Loony: nemaluj čerta na zed ;-) já pevně věřím, ikdyž jsem zase velký pesimista, že to tak hrozné nebude :-)

15.10.2006, 14:46 |
zdany Nebudu opakovat slova diku... :)) Diky vsem za perfektni srazy a pratelskou atmosferu.
Za celej dB Drag.cz Moc dík všem a budem se snažit aby vás nezklamala ani sezona 2007... Bez vás by to už ani nešlo... Je to o lidech,a Vy jste super...

15.10.2006, 17:39 |
Pluto JJ, souhlasím s Karlem
kluci z DB jestli mi rozumíte jako tak sezona s váme stála za to budu celou zimu truchlit
pridavam se k ostatnim a dekuji dB Drag Teamu za sqelou praci po celou letosni sezonu a uz ted se tesim na tu pristi
Jediný co mne na letošní sezoně mrzí, je to že jsem se dostal jen jednou. Snad příští bude lepší. Každopádně už se těším a snad se mi podaří utrhnout se z práce víckrát. Kluci jste dobří, hlavně vydržet.
no tak mě tedy mrzí že jsem nemohl jet do milovic a vidět co spáchal loony v golfíku a rozloučit se s váma, ale musel jsem do práce. :-( aby byli prašulky na předělání auta na příští sezonu :-)))))))
UŽ ABY BYL KVĚTEN A PRVNÍ DRRRRRRRRRRRRRRRRRR
decibelům zdar

16.10.2006, 08:19 |
PRESS Také děkuji a už se nemůžu dočkat dálší sezóny ... o:))))))))