Navštíveno 4791x

21.10.2006, 13:59 |
Pluto Předem se omlouvám za trochu větší zpoždění, ale už jsem vše napravil. To znamená, že rekordy jsou zaktualizovány. Došlo opět ....
... Více na www.dbdragteam.cz
[ Link ]
Pokud si dobře pamatuji tak kleenex udělal 152 první takže rekord by měl být jeho ne? Je tam na prvním místě petis
pokud jsou vysledky ze stejneho mereni je rozhodujici umisteni pokud si dobre pamatuji a chces lpet na detailech
No tenhle detail neznám jen vím že se říkalo že se počítá ten první zase jsu chytřejší no.
prvni se bere treba z Milovic a Vysokeho Myta to by bylo prvni Myto takle je to podle poradi
tak jsem se ptal ve zahranici a je to pre ten kdo ten rekord da jako prvni tomu patri a je to jedno jestli je to pri kvalivikace nebo pri rostrelech ;-)
ale asi to mame v CR jinak no neva :-)
:-) tak mu to na ten mesic do ME prepiste,at ma radost,po ME bude rekord stejne zase patrit petisovi :-)
Maxxim diky za tvuji velmi duchaplny prispevek
mozna to bude za mesic jine ale ted je to tak jak to je
Me je to v postate docela jedno kdo ma ted rekord akorad je me divne ze to CZ ma asi jine pravidla nez zbytek sveta
o nic vic me nejde ale kdyz se podivam na nemecke nebo na original anglicke pravidla tak je to tam jasne dane :-)
jen se divim to vse
nevim v cem jine ale to neva:-)) kdyz se ohanite pravidly tak pokud vim ani ty jsi rekord nepotvrdil aby to bylo dle pravidel ale to je fuk Pluto to predela at mate klid myslim ze je jedno kdo je na prvnim a kdo na druhem dulezita je hodnota a jestli to ma bejt do detailu tech 152 nebude mit ani jeden:-))
jinak azs e objevi Plutak predela to Petis mi ted napsal at to prepise ze druhy misto v rekordech klidne zkousne kdyz mate stejnou cifru na jmenem
kdyby se to muselo potvrzovat 2x tak by musel pluto predelavat hodne rekordu v tabulce ale klidne me tam nechte ten stare ten jsem si potvrdil jak v CR tak v rakousku ;-)

22.10.2006, 09:47 |
petis Kleneex: Mužeš mi vysvětlit o co se pořád snažíš? Nechápu proč se pořád do něčeho navážíte. Už jsem myslel že jsi druhý misto zkousnul ale vypadá to že ne.
Ládovi jsem psal žeje mi to jedno kdo bude v rekordech první. Takže bud rád že je to tak jak to je.
Jediní prudiči jsi tady Ty a Celika. Po dnešku mám jasno že se asi nedá dohodnout ani stebou. A když ti na tom rekordu tak záleží měl jsi natlačit víc. Když jsi mohl, je to tvoje chyba.
Neboji ja to druhe misto zkousnul bez problemu ;-)
Ja se nenavazim akorad jsem se zeptal ale bohuzel jsem zadnou poradnou otazku nedostal :-((
O nic se neznazim jen si myslim ze tu jsou jasne pravidla, nebo snad ne???
A podle tech by se melo jed a ne delat vyjimky nebo nejake dohody potom by nebyly potreba.
Na druhou stranu proste je to tak ze ja jsem ho udelal jako prvni a jestli chces byt prvni v rekordech tak si to me udelat ty jako prvni nebo natlacit vic :-)
Kleenex kdyz se ohanis prtavidli precti si je rekord musis potvrdit ihned druhym merenim pricemz se pocita nizsi namerena hodnota
tak jste meli nechat moju posledni hodnotu a 3/4 rekordu z cele tabulky vymazat :-D
tak jinak kdyz se chcete porad dohadovat a o nekoho otirat smaze se vse a bude zadny cesky rekordy nebudou a je to bylo to jen pro vase info aby nemusel kazdej vse hledat na termpru kdyz sou jedinci kteri ho neumi ani zapnout:-))) a zrovna ti prskaj prvni:-))) bude to bez nich a bude hledejte si vsechny vysledky na termpro myslite ze nekoho bavi se srat se strankama a jeste poslouchat jak porad nekdo kritizuje??? asi tam napisem "Plnime sklady" a bude:-))
hele v klidu sice jsem tu nebyl jako prvni ale kvuli me to rusit nemusite!!!
Asi me stejne pristi sezonu moc neuvidite!
Nebude cas ani penize pro me na soutezeni a mozna pujde i Panda do sveta :-((

22.10.2006, 11:50 |
Pluto Kleenex & Celica: Jen pro info. O národních rekordech v pravidlech nic není. To je vám doufám jasný. Byla to pouze jen moje ochota, že jsem listinů rekordů v ČR začal dělat. Jen pro info. Zkontrolovat a přepsat jeden sraz mi zabere cca necelou hodinu, kterou bych mohl strávit jinak. Proto pravidlo, že na prvním místě je ten, když je stejná hodnota, kdo získal cifru první. Jelikože nyní je poprvé, kdy na jednom srazu padly stejné rekordy v jedné skupině, tak jsem musel MOJE pravidlo dorozšířit na to, ža bude první ten, kdo je na vyšší příčce. Protože pamatovat si všechno, jak bylo je nad moje mozkové závity. Snad jsem vám to vysvětlil dost jasně a Kleenexe poprosím, aby si texty, které mi píše na ICQ trochu umírnil. Protože když na tebe po zapnutí PC ihned a bez nějakého pozdravu vyskočí toto:
To si delas srandu ne z vysledkama ve Street A?????????
tak mi to fakt hne žlučí a ted to kord, i přes Petisovo žádost, opravovat nebudu. Proč všichni dovedou napsat:
Ahoj. Hele prosim te, nějak se nemohu dopracovat k tomu, jak jsi přišel na to, že bude Kleneex druhý a Petis první? Díky za info.
Jde to i jinak a potom, to mi věř, se u všech zapíšeš jimým jménem. Pokud takto jednáš se všema, tak se jim ani nedivím, že vás moc nemusí.
Tož vše. Snad jsem se tě nějak nedotknul, vše jsem psal, tak jak to je.
Díky za pozornost.
Pluto : v pohode aspon me to nekdo konecne vysvetlil proc to tak je :-D
ja to klidne preziju ;-)
a jinak za tu zpravu se omlouvam ani uz nevim ze jsem ji psal prisel jsem z narozkach a byl tak trochu pri vine :-)
jenze uplne stejne sem to vysvetloval ja od zacatku:-)))
21/10/2006 18:30 Lada362 ( upravit )
pokud jsou vysledky ze stejneho mereni je rozhodujici umisteni

22.10.2006, 13:35 |
Pluto Kleneex: OK
Lado mozna si to tak vysvetlil ale neni tomu tak ve svete
ale nech me toho myslim ze jsem si to uz vyrikali na ICQ ;-)

22.10.2006, 14:06 |
Pluto Ve světě tomu možná je jinak, ale jak jsem psal, je to individuální záležitost, protože se národní rekordy oficiálně nevedou.
kacko: Uprime receno me tema svejma kecama zacinate srat. Hadate se o h***e, ale hlavne ze se hadate. Se nedivim, ze kluci zacinaj bejt znechuceny.
Je mě z Vaší debaty trochu nevolno !!!! Co trochu, hodně !!!
Petis: Jsi Mr. ve Street A a GRATULUJU !!!
Kleneex: Jsi Mr. v Death Matchi a GRATULUJU !!!
Team JBL Czech - Lada: Jsi Mr. ve Street C a GRATULUJU !!!
El - Diablo: Škoda chlape že nevyšlo to co jsi chtěl ale příště ;o) !!!
Maxim: Škoda že to nevyšlo ale jako BRŇÁKOVI jsem ti to přál !!!
Byl jsem sice se svým autí jenom jednou na oficiáním měření, spoustu ostatních jsem si užil jako divák, užil jsem si kopec srandy, a musím říct, byto to FAJN !
A ještě jedna věc: Říkej Co Říct Chceš, Ale Mysli To Vážně !!!
Fancouz ;o)
Kleneex a spol.: Martine,on proti vam dohromady nikdo nic nema,na dB Dragu se k vam vsichni chovaji stejne jako k ostatnim,ale takovymahle prispevkama si akorat sami hazite klacky pod nohy a delate si zbytecne nepratele i z tech co vas neznaji a jen ctou forum! Dali ste oba 152,coz je krasnej vysledek a podle te hodnoty vlastne de facto drzite rekord oba dva,akorat ve vysledcich je jeden napsanej jako prvni,ja se ti divim ze te to tak stve a pises Plutakovi na icq takovy veci - pak se nediv ze jsou reakce jaky jsou,me by to treba nestalo zato se tim az takto zabyvat,ale beru to,ze nejsme vsichni stejni a tobe to treba vadi,ale vetou "To si delas srandu ne z vysledkama ve Street A????????? " se tohle fakt neresi,fakt si akorat zbytecne stvete lidi proti sobe,muj nazor,timto vas vsechny zdravim a preju hodne uspechu v pristi sezone.
Maxxim: Nezlob se ale zase jen pricvrndavas!
Kdyby si cetl vsechno tak by sis vsimnul co jsem pak psal Plutovi.

23.10.2006, 14:25 |
JiM Ale kluci jak mali porad dokola :) Ja myslim ze se vse vyjasnilo a je vse OK. Hodne zdaru a hodne decibelu v pristi sezone 2007 ;)
Celikou to zacalo Celikou to konci.....:-)))))))))
co si můžeme víc přát?? :-)))
hotdog: klid a nohy v teple :o)))) !!!!

24.10.2006, 19:41 |
*DM* Lada: Plníme sklady...LOL :o)))))))))))))))
Lada byl to slušnej dotaz jedinej Pluto to uvedl na pravou míru že pravidlo prvního (bylo jeho vymyšlený a jak to máme my čut kde je pravda když si pravidla vymýšlíte) jemuž děkuji a srozumitelně ne jen plácnutí do větru. Jinak za první se to píše Celica a za druhý jestli sis ještě nevšiml mám dávno jinej nick tak pokud by tě to moc neobtěžovalo tak mně tak říkej a nebo mně nekomentuj já ti taky vždy říkal tak jak se jmenuješ myslím že i nadále by mohla fungovat nějaká slušnost. Hotdog ještě si pod stromeček přát hodně dárků. Jinak můžu vám pánové říct že sem si myslel že po skončení sezony se to tu uklidní ale vidím že at už je to cokoliv vždy si najdete důvod být příjemní jak osina v řiti!!

26.10.2006, 09:26 |
Lada362 | Upraveno: 2006-10-26 09:29:01
i ty nas malej Dabliku tak se hned necil proste celika mi k tobe sedi vic sem na to naucenej nesmis menit nicky jak ponozky a bude to v pohode
a pravidla si nikdo nevymysli tak neobvinuj jestli nekdo neco vymejsli tak ne my pravidla a jeste jednou precti si vse poradne a nerikej ze to vysvetlil prvni Pluto nebo ti mam koupit slabikar aby ses naucil cist???
a jeste jedno u mne neni problem jak si psal mi porad rikat stejne ja nemenim nicky abych byl in uz 6 let mam stejnej
nevím co se do mě navážíte, to bylo jen radostné zvolání, že se to všechno vysvětlilo... ale jak je vidět pro někoho je lepší držet hubu a krok
ale no tak Kacko,... necerti se...
a ty se Loony nechlamej :-)))

26.10.2006, 12:12 |
JR ja se chlamu za Loonyho :-))))
se divim Plutakovi, ze se na aktualizace rekordu po tomhle vsem jeste nevysral.

27.10.2006, 09:46 |
Pluto JR: Asi proto, že to naštěstí dělám i pro jiné lidi než je Kleneex a Celica.
Tuto záležitost už neřeším. CO jsem mohl, to jsem vysvětlil a ostatní jde mimo mě :-)
Lado ještě aby sis měnil svoje křestní jméno to už by byl luxus jak u větnamců. Hotdog poznámka k tobě byla o dárkách k vánocům já si jich hodně přeju ty ne? Takže v tom nehledej nic proti tvojí osobě. Pluto nikdy jsem se na tebe kvůli těm výsledkům neosočoval jen jsem chtěl něco vědět. Všichni sem dávají dotazy i když to v pravidlech vysvětleno je tak proč bych se nemohl zeptat já? Nebo jestli nemůžu tak stačí říct on s tím někdo stejně časem přijde jiný.

27.10.2006, 22:38 |
*DM* Holt naše Kačka a Kleenex se náváží v každým příspěvku do každýho.....
Poklidná debata na EMMĚ.........
[ Link ]

27.10.2006, 23:36 |
Pluto DM: :-))))))))
to Route 88: ty umis cist myslenky? :)))) ses nepochlubil.
to Klennex: kdyz uz musis reagovat na prispevek, ktery se te vubec netyka, tak si aspon spocitej "x" v nicku. To by se ti taky mohlo stat, ze by si tu nekdo na tvuj ucet mohl stezovat, ze si s tebou spatne vytrel prdel.
zaverem: myslim ,ze by nebylo spatný, kdybyste se nekde sesli a rozkopali si drzky, co vy na to? :))))
To ne ale Paintball by nebyl spatne :-DD
Tak do toho bych sel - nikdy jsem to nehral , i kdyz jsem mel jeden cas profi pistolku doma (strïlel jsem po kockach) - klidne bych si nechal dat na prdel :)))))
neni problem dame nejake lidy dohromady a pujdeme do toho
Jinak muj nick pise cca jen 10-20% spravne ale uz to neresim ;-)

28.10.2006, 22:18 |
Pluto Paintball? Do toho bych šel taky :-)) I s mladou :-))
No Paintball - super věc a nazval bych to zastřel si svou kačenku :-)))
Tak do toho taky jdu a dáme death match. Od sebe na 5-10m a střílet do sebe tak dlouho dokud jeden z protivníků bolestí nelehne na zem tím je vyřazen
jj to bylo minule dobre :-DDD
To minule bylo nic to bylo jen po jedné ráně my jsme jeli s automatama co vyprázdnil zásobník běhěm chvilky
Kleneex: Ani mi to nepripominej! Jeste ted me pri vzpomince na to boli hrud :-D

07.11.2006, 17:17 |
Daryl (A)
:)
Daryl ty seš ale ukecanej