Navštíveno 4306x

tak doo nich !!! :-)) hodně štěstí
tak to jsem přišel rávě včas.
tak se modlete za mne prave sem vsadil vse na to ze jsem zbytek SW prepojim na max s tim ze shori ale snad staci zatlacit
jinak Kleenex prvni v bass race ja ho musel vzdat aby vydrzeli aspon posledmi SW
takze zatim Petis 4 misto v extreme2
Loony 3misto monster¨
Kleenex 1 misto Bass race
ale 158,1 v A je masakr
bezva hošííííííí, držím vám vše co jde ;-)

26.11.2006, 15:16 |
Olda Paráda chalani, též jako mishan držím vše co jde!! :o) ale jen skoda ze me nejde dbtv :/
to asi nikomu,posralo se to v nejblbejsi okamzik :-(

26.11.2006, 15:35 |
Olda maxxim: tak to je fakt jako na pendrek :( tak k cemu to sakra je kdyz to ani neumi dat dokupy :( i blba sjezdovka u nas ma vlastni webkameru a funguje v poho.. tady je to sice slozitejsi, ale nema smysl to resit...
nevim,valilo to az po finale Super Street 1-2NW,paxe to seklo a od te doby ani rana :-(
Tak Lada je spocenej az na prdeli. Ale je to domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Lada si to obhajil.
Lu
Tak Lada je spocenej az na prdeli. Ale je to domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Lada si to obhajil. 164,2 dB
Lu
blahopreju vsem nasim zastupcum,co soutezici to uspech :-) a odmena za tvrdou praci
Gratulace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suupeeeeer,pripojuji se ke gratulaci:)
a ja jsem na konec v Bass Raceu Vice Mistr Evropy ale bylo to muji prvni pokus takze jsem spokojene :-)
Kleneex

26.11.2006, 17:06 |
Rocco Ste borci kucí :) Gratulace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.11.2006, 17:33 |
*DM* Jako všicni,taky velká gratulace

26.11.2006, 17:37 |
Olda Heej gratuluji!! fakt parada ty jo :o)

26.11.2006, 17:53 |
Smrada (M)
Velka gratulace vsem!!!!
164 a kousek to je masakr
tak to je mazeeec, ooooooooobrovskou gratulaci Vám všem tam posílám....super!!!!!

26.11.2006, 17:57 |
TROY 2 roky v čr dbdrag a už nás znaj i v evropě :)
gratulace

26.11.2006, 18:17 |
aTTim Taky velka gratulace :-)
lado boooomba ,blahopřeji všem!

26.11.2006, 19:14 |
Tipo Všem velké blahopřání!!!!! :-))))
Tak to je fakt super kluci jste jim ukázali že ČR je sice malá ale hlasitá :-))))
Tak to je mazec co se tu deje !!! Je to super mega hustej mazec :-))))))))) CR rulezzzzzz . Furt upevnujem pozici nejvetsich magoru v CR :-)))))
JESTE JEDNOU GRATULACE !!!!!!
( tu provizi za uspech mi date pak ) :-))))

27.11.2006, 08:29 |
PRESS GRATULACE všeeeem !!!!!!!! o:-)))

27.11.2006, 12:47 |
JiM Prostě nářez chlapi, VELKÁ gratulace za mne i za celý Blizzardtuning.org club drželi jsme Vam palce :)
Super, gratulace vsem, chce to nekdy poradne oslavit!!!
Kuci ja se taky přidavam ke gratulaci.... Jak se říká ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Práci čest, zlatým rukám na chvilku klid...