Navštíveno 4150x

tak ty dvere sou uplne stejny:-)))) pod tapecakem:-)))

jo po zlamani ruky asi na 10* a hodinovym zapase sem to otevrel:-))

jinak pripravy na sobotu sou v plnem proudu

07.01.2007, 21:46 |
petis :-)), takže máš na ruce uzel:-)))
Ale vubec netuším juak to budem těma dírkama ve dveřích tlumit, už ten Tapajomat tam šel dávat nahovno:-))

07.01.2007, 22:21 |
Pluto Docela masakr, ty dveře, jsem na vás zvědavej :-)))
Ten Lada je nejakej divnej. Kazdou vec co poridi, tak hned rozdelava na vrak :-))))))))))))
hele ty vraku:-)) vyzivam te za tuhle urazku na prvnim Dbdragu na souboj:-))))))) odmitat se nesmi:-))) hodil sem ti rukavici

08.01.2007, 19:57 |
mishan | Upraveno: 2007-01-08 19:59:04
tak u toho chci být....Barthezi to je výzva :-))) malej černej a velkej černej :-)))))))))
David a Golias:-)))) Bartez uz radsi nepise:-)))
Lada362 :
Jsem tu nebyl. OK. Tvou vhozenou rukavici beru, ale podle mejch pravidel. Dame tam nejakou normalni hudbu a budeme merit. A na zaver toho pozadam ERIKA ( soulozice Dbcek :-))))))) ) aby nam ohodnotil installaci a cistotu zvuku. co ty nato?
Mishan :
No ja bych nerekl malej cernej. On dotoho zase nacpe 160Db a asi si zatleskam, ale i tak to bude sranda. Jen si vzpomenu na MCR, kdyz to lada pri rostrelu nevydrzel a pustil to prvni :-)))))))))))))))))))))))))))))
Jen pro pripomenuti co jsem tim chtel pripomenout
Emma vs Dbcko

09.01.2007, 14:13 |
Pluto :-) Tahle fotka tu dlouho nebyla :-)
Bartez jak chces:-))) klidne i tu pisnicku:-)))) ale dle Emma pravidel nejedu to nejsou pravidla pro odvazlivce ja nepotrebuju tlak dohanet bodama:-))
Lada :
No ok beru. Kazdej mame auta stavene na neco :-))) Aspon bude svanda :-)))
lado takhle vypadaji moje dvere uz vytlumene

10.01.2007, 16:06 |
petis Kleneex: a máš vylepenej i ten vnitřní plech?

10.01.2007, 16:19 |
petis dík. Já jsem sundaval tapajomat z venkovníjho plechu a docela to šlo na***no:-((, ale co jsem mohl dělat když musel dolu:-))
ještě zadek a kufr, kur*a:-(((
nemas tam davat takovou sr**ku :-DD

10.01.2007, 17:02 |
petis | Upraveno: 2007-01-10 17:03:15
no jo no, Jsem toho měl doma 16m2:-))