Navštíveno 4132x

....... ne kecám :))))))))))))) Asi hodne lidi prekvapim, protoze jsem rekl, ze bych do toho nešel, ale když tady všichni tak magoříte, tak co sem mel delat? ;))) To je moje Arabela.

Tak to je asi vše :)) Komponenty příště, nemám na to ted cas.

05.03.2007, 22:25 |
Pluto Jůůůů, další pacient. Pan Jedlička by měl z vás radost :-)))
jděte už kur*a dop*dele :-)))))))))))))))))))
s dB dragem končím a kašlu vám na to :-(

05.03.2007, 22:28 |
petis hezky:-))
obrousit, plnič a hurá do barev:-))
jinak nevypadá špatně.
Jo je v podstate uplne zdrava. minimum oprav. Dnes jsem ji startoval po dvouch dnech a chytla :))) Takze snad jen svicky a hotovo. Mishaku, to se obrat na nekoho, kdo tu posledni dobou vecne vypisuje :)))))))
mishan: neboj im unika ze nie je umenie robit cisla v tychto autach ale v takych ako mame my a to je vyzva :DDDDD a teraz mi to nandajte :DD
felda nandaj ale u měřáku::::)))))) a tam už nic neukecáš
2 roky jsem jezdil s G II. A myslim, ze i v nem jsem mel vic, nez ty ;)
to som zahoroval system :)))
notak jeste z druhe strany,at je to komplet...

no super vitam v klubu :-DD
Loony proc mne to neprekvapuje??
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) to je divny hlavne nerikej ze za to muzu ja
ty woe... ceskej dbdrag v miniveteranech... :-)))
Mishan nezlob a běž s dobou.Golfům už odzvonilo dávno :-))))
Dr.Hirax: hele neprovokuj, nebo si cihlu stříkáš sám :-P :-)))))
Hirax provokuj to zvladnes na laku nezalezi ale to co je pod nim je dulezity:-))))
Mishan a ty se necil kup pandu a bude takle si privodis nakej infarkt a zkoncis uplne:-)))
Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda, Panda!!!
LOL

06.03.2007, 19:12 |
Pluto :-))))

06.03.2007, 20:21 |
zdany Ze by??????????? O jedne odstavene tady v praze vim, teda pokud uz ji cikani neodtahli do sberu. A jedna mi jezdi po budejovicich.. Byla mi prislibena.. Ale ma blbej motor. :((( Je to byvaly delnik na "stavbe".. ale jinak kastle ok. :))))))))))))
motor neni tak dulezite ja mam 750ku a dojel jsem do francie a zpet po vlastni ;-)

06.03.2007, 20:36 |
zdany Hmm, ale tohle si chova chvilema jako trabant. Huli a zere volej. No normalne vybehlej motor. :))))
koupis nove za 899,- na kazdem vrakacu :-DDD
nebo vezmes motor od steracu z mecedesu ;-)

06.03.2007, 21:28 |
zdany Kleneex: woe.. :)))))))))))))))))))))))
Lada362: skončím?? no já už asi skončil :-))) peču na vás :-)) tohle vážně nemá za mák smysl :-D
To Kleneex: Je fakt, ze jsi asi jeden z tech odvaznych :)). Ja to mozna letos taky prubnu :)))))))))
To Mishan: Hele Misaku kde je psany, ze to s autem pujde lip :)). Osobne z toho nemam zatim moc dobry pocity
Mr.Loony: jj jasan, já to letos nějak moc prožívat nebudu, koupím silnější zesík a co ta mnaskočí, to tam naskočí, když se nebude dařit, tak se svět nezboří :-).nějak to dopadne ;-)

06.03.2007, 22:37 |
Pluto ... a když se nebude dařit, koupím Pandu :-)))))))))))))
Pluťáááákuuuuu, eště ty mě tu štengruj :-)))) nene , já se letos hrdě hlásím k podávání čidel do aut :-) šak mi to ve Vyškově aj šlo ne??. možná líp než decibely :-DDD

06.03.2007, 22:52 |
Pluto :-))) V Přerově ti to šlo líp :-))))

ježííííííííííííííííšš, to je ta fotka s káblem, panebožééééé, smaž toooo :-DDDDD

06.03.2007, 23:34 |
Pluto ne a ne a ne :-))))

07.03.2007, 16:09 |
zdany Ja se picnu.. A pak ze Mishan je normalni. :))))))) Nepripadalo mi to a ted se to potvrdilo. :)))))))))))))
no jo Mishan tahal čídlo jako řepu z pole a tak to dopadlo
Zdany: seš mrtvej :-/////

07.03.2007, 22:39 |
zdany A jejej. Mrtvej Zdanovec..... Kuwa.. Jdu si nactrtnout parte... Nas milovany, skvely, vtipny kamarad, jedinecny to clovek, . Zemrel v zachvatu smichu zpusobeny kolegou Mishanem.. Bud mu zeme lehka. :)))))))))))))))))
Cest jeho praci a pamatce.
che che ani bych mischáčka nepozna :-)))
hele počkej co udělá fiátek, ten bude levnější než medvěd (panda)
zdany : woe ty si kokot :-)))))))))))))))))

08.03.2007, 00:04 |
erix7 (K)
uz aby sme uvazovali nad new Category- Panda class :)))))
ne ne ja bych pro pandy vyjimku nedelal :-D