Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EASCA > Uvodní slovo pro sezónu 2013

 o Navštíveno 13279x o
o 09.04.2013, 11:05 | CHUROS | Upraveno: 2013-04-09 11:07:48
Vítejte v sezóně EASCA 2013

Vážení přátelé EASCA,

Znovu jsme před začátkem nové sezóny, již 5. ročníku od založení EASCA.

Na začátek pár slov k inovacím v souvislosti s EASCA ....

V minulých letech jsme obdrželi několik žádostí od z různých částí světa. Většina z nich požadovala "další" sdružení pro nějaký druh obchodního projektu. Jsme hrdí, že jsme mohli a můžeme si dovolit naše principy a naše zaměření na kvalitu zvuku. Stejné jako sportovní fair-play bez žádných obchodních zájmů.

Naším posláním je vyhodnotit nejlepší zvuk nebo nejhlasitější auto ze stejné poslechové pozice. Pouze toto poslání může mluvit o skutečné auto-hifi soutěži. Naším posláním není bavit lidi na různých Car-Show. Soutěžící a jeho auto má naši primární pozornost. EASCA představuje přední instalátory auto-hifi v Evropě a opravdu reprezentuje, nikoli pronajímá cirkusovou skupinu. Všichni odevšad jsou velmi srdečně zváni do EASCA, pokud sdílí tyto principy a soustředí se na pravdivé výsledky.

Jedním z nejsilnějších argumentů EASCA pro naše soutěžící jsou naše jednoduchá pravidla. Budeme vždy chránit náš standard v pravidlech oproti všem kreativním krátkodobým myšlenkovým nápadům. Budeme nadále udržovat naše dveře dokořán pro všechny, kteří se chtějí dozvědět, vidět nebo slyšet více o auto hifi, porovnat nebo se setkat s lidmi v soutěžní atmosféře. Ale konec jakékoliv evoluce pochází ze soutěže, a ne o tom jenom mluvit.

Pro rok 2013 jsme hledali smysluplné zlepšení a zároveň minimální změnu našeho dobře známého standardu.

Nečekaně bychom mohli dokonce zkrátit a zjednodušit pravidla pro SQL a dBL.

Hledali jsme zpět (ve všech asociacích v historii) a zeptali jsme se sami sebe, jestli jsme se někdy setkali se "skutečný začátečníkem"? Někdo, kdo by se opravdu nazýval "Začátečník", nebo by neměl žádnou vnější podporu od nikoho při instalaci/koncepci nebo ladění. Dokonce jsme přemýšleli, jestli ve světě rychlého přístupu k informacím, původ definice "Začátečník" je stále aktuální nebo už je součástí historie. Je velmi obtížné vzpomenout si na opravdového začátečníka, pravděpodobně někde v historii, ale určitě ne na aktuálních předních pozicích. Ano, mohli bychom vzpomenout vozy přítelkyň nebo příbuzných, které byly užitečné pro více bodů a lepší NBTL pozice.

Ale pokud EASCA nemůže prokázat, zda soutěžícím někdo pomáhal nebo ne, nebo prostě má připojení k internetu pro komunikaci nebo ne, je pozice "Začátečník" pouze výmluva a je součástí historie soutěží SQL. Přijetím výsledku bez označení "Začátečník" se můžeme zaměřit na skutečnou hodnotu auto hifi systému a přejmenovat AMATEUR (dospělý začátečník) na třídu AMI. Samozřejmě budeme držet separaci komerčních instalací v třídě Profi, ale vidíte auto hifi systémy nad 10.000,- EUR udělané od Prof(i)essionalních lidí.

Pro dBL jsme se ohlédli stejným způsobem a porovnali výsledky prodejců se soutěžícími. Pro SQL vidíme Profi třídu stále jako smysluplnou, ale dBL ne. Původní teoretická myšlenka chránit soutěžící od lidí z oboru a soustředit je do vlastní třídy se v praxi ukázal přesně opačně. Prodejci dostali ochranu před soutěžícími a soutěží. Bez skutečné soutěže, v neporovnatelné OUTLAW třídě, s pevnými NBTL body pro každého, tam nebyla žádná motivace ke zlepšení a práci na jejich výsledcích. Dobré ráno pánové, že prázdniny jsou u konce. Vítáme je zpět v reálném životě a v soutěži.

Paralelně jsme vytvořili novou Ami kategorii v dBL soutěži. Vložili jsme Ami kategorii za Maxi a před Unlimited a čest rostoucím počtům DBL soutěžících. S novým "trunk" pravidlem pro Mini a Funi třídu, jakož i nižším watt hodnocením v Maxi doufáme v přesun stávajících vedoucích vozů do nových vyšších tříd. Naštěstí to otevře nové možnosti. Zvýšili jsme příkon u Unlimited až na 5KW a u EXTREME na 10kW a startujeme se 7 autentickými dBL třídami do sezóny 2013.

Kvůli novému dBL soutěžnímu CD jsme v těchto dnech v kontaktu s dB Dragem . Pravděpodobně můžeme sdílet dB Jam 15 pro sezónu 2013. CD stále nejsou k dispozici, a my Vám co nejdříve potvrdíme EASCA normu. Nahrajeme nový obrázek v COMPWARE sekci na našich webových stránkách www.easca.eu.

Konečně největší novinkou pro sezónu 2013 jsou nové požadavky na vytvoření týmu EASCA.

Od roku 2013 mohou EASCA Tým založit 3 závodníci z jedné oblasti, požádat o zapsání a určit si "hlavní" město svého teamu jako referenční. Tím nastaví jejich 100km oblast a jejich název týmu. Tyto týmy budou stejným způsobem dostávat body v žebříčku NBTL a reprezentovat jejich místní know-how v soutěži s ostatními teamy své země. Pro více informací si prosím přečtěte EASCA NBTL INFO a kontaktujte své národní hlavní rozhodčí EASCA.

Na konci jsem se chtěl požádat hlavní rozhodčí všech zemí, kde EASCA působí, aby aktualizovali svá pravidla do národního jazyka a nahráli Pravidla 2013 ASAP.

Přeji všem soutěžícímu úspěšnou sezónu 2013 a ať vyhraje nejlepší auto.

S pozdravem,

Manuel Forster
EASCA Europe


o 09.04.2013, 11:08 | CHUROS
Přeloženo z originálu umístěného zde : [ Link ]

Snažil jsem se o co nejvěrnější překlad, tak mne prosím nekamenujte :-)
o 09.04.2013, 11:12 | CHUROS
Teamy registrované pro rok 2013

PPautohifi Team
Teamleader: Pavel Zavadil - ppautohifi@seznam.cz

Revilo Team
Teamleader: Jiří Karlovský - jkarlovsky@revilohifi.cz

WPS Team
Teamleader: Jiří Májek - woodtech@email.cz
o 09.04.2013, 18:23 | CarMedia.cz (P) | Upraveno: 2013-04-09 18:23:40
Kde je králík? Jinak bych poprosil o úpravu názvu teamu na "ReviloHifi Team". Děkuji.. :-)
o 10.04.2013, 08:29 | Kapka (M)
AMEN...pravil ó nejvyšší :-)))
o 10.04.2013, 13:53 | CHUROS
Teamy registrované pro rok 2013

PPautohifi Team
Teamleader: Pavel Zavadil - ppautohifi@seznam.cz

ReviloHifi Team
Teamleader: Jiří Karlovský - jkarlovsky@revilohifi.cz

WPS Team
Teamleader: Jiří Májek - woodtech@email.cz

V původním příspěvku to nejde změnit, tak jstem to vložil znovu.
o 10.04.2013, 13:57 | CHUROS
A připomínám všem soutěžícím, že změna Teamu je možná pouze před první soutěží v sezóně, v rámci sezóny nelze team změnit.

Z toho plyne i jedna změna, která je nepříjemná lež nutná. Soutěžící nebudou po soutěži dostávat originální scoresheet. My se tím totiž zbavíme jediného dokladu, který máme jako doklad o pravdivosti údajů. Slibuji, že po sečtení výsledků vytisknu seznam s body všech soutěžících, kdo bude chtít ho dostane, popř. vždy večer nebo další den už je na webu.

Doufám, že to pochopíte.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3511 sekund.