Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 4 majitelé Passatů B5-6

o Navštíveno 114x o
o 02.10.2005, 17:53 | Mára_VR6
potřebuju radu,
už nějakej čas řeším problém s tím, že mi cosi cvaká kdesi v palubce a je to děsně otravný. je to slyšet zhruba z míst středu a spolujezdce.
ozývá se to na dírách a při prudším změnu směru jízdy.
je to čistej, netlumenej plastovej zvuk.
měl jsem rozebranej celej spodek palubky, co šlo a nic, co by bylo volný jsem nenašel. všechno perfektně drží a je jako nový.
nemáte někdo potuchy o tom, co by to mohlo být?? když jsem tam koukal, tak tam zas tolik věcí není.
pls help

o 20.09.2005, 20:54 | noname | editace
co nějaká součást topení?!, je tam takovej nástavec a ten je z jedný strany přišroubovanej a z druhý strany jenom zastrčenej do zářezu.
o 20.09.2005, 20:57 | choze
kuwa sem byl já :o)
o 20.09.2005, 20:59 | Mára_VR6
něco s topením a klima mě taky napadlo, ale tohle nevím co myslíš.
a to co se mi tam přesejvá, musí bejt něco uplně volnýho, si myslím...
o 20.09.2005, 20:59 | Mára_VR6
sem si to myslel :-)
o 20.09.2005, 21:05 | choze
hele tam skoro není co by mělo lítat, tak:
1, funguje ti klima jak má?
2, fouká to ze všech výdechů?
3, máš nějak upevněný kabely od rádia - napájení, cinche ....
Jinak zkus vyndat klimu a rádio a podívej se, jednoduchá věc a uvidíš co to dělá :o)
o 20.09.2005, 21:14 | Mára_VR6
jj to je to, právě že mám vše ok.
kabely atp taky v poho a i navi jsem měl venku
a je to něco, co je uplně volný, ne jako kabel a podle zvuku odhaduju váhu na pár deka.
řeším to už docela dlouho a nechtěl jsem to dávat sem, (pro někoho to můžě bejt kravina), ale když to dělá ve skoro každý vingli, kromě dálnice, tak to leze na mozek.
o 20.09.2005, 21:36 | choze
áha, no ty woe tak to jedině rozebrat a hledat něco ulomeného
o 20.09.2005, 23:26 | M.Á.R.A.
co elektrický klapky na topení a klima, jestli neni u nějaký uvolněný táhlo,pak pokud máš handsfree tak kabely,jednotka,jinak netušim,tohle se hledá blbě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.