Navštíveno 145x

Mám ohromnou tabulku a dostal sem za ukol přidat sloupeček jedná se o vyhodnocení tlaku v tý tabulce je sloupeček s naměřenejma hodnotama a já mám do toho novýho doplnit bud "ANO" pokud je hodnota vetší nebo rovna 0,20 a nebo "NE" pokud je menší.... ale neumím v exelu... :o(( poradíte mi perosím někdo? icq 264274836 děkuji moooc
do toho sloupečku, kam se to má dávat napíšeš
=IF(A1>=0,2;"ANO;"NE")
nebo pokud máš českej excel, tak to samý, ale místo IF tam bude KDYZ
samozrejme zmenis cislo te bunky misto A1 tam bude ta, ve ktere je ta hodnota
=KDYŽ(A1>="0.2";"ANO";"NE")
heč, já byl rychlejší ;-)))
tykev si me predbeh :) ale mas tam chybku......... to 0.2 ma mit taky uvozovky, jinak to nepobere :)
Only one : tohle napis jen do toho prvniho radku , pak najed na to policko, a v pravym dolnim roku je takovej ctverecek, ten vem, a protahni to dolu kam az chces, tim se ti ten vzorec udela vsude :)
jo a to 0.2 funguje i bez uvozovek ...
tak to teda mam nejakej kurevskej excel :) ja sem taky totiz nejdriv semnapsal vzorec, ale pak sem to radsi sel zkusit do excelu a zjistil sem ze mi to nebere bez uvozovek.....tak sem to napsal s :) tu mam v praci nejakej socialni eXcel 2000 ......
Nismo.Power
já si myslím... mě to makalo i bez nich
;-) jsem si říkal, že bych v tom nemohl mít chybu... ;-)))
jj, to bude tim starsim excelem :) ja sem to taky poprvy napsal bez, ale po zkuseni sem si rek ze sem blbej a ze to neumim......ale nejsem blbej, pouze zvyklej na XP office....ten to zere bez :)