Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Nema nekdo znamyho v Grand Optical?

o Navštíveno 8655x o
o 08.11.2012, 13:28 | tappaja
Pred 3. mesicema jsem zjistil, ze nerozbitny titanovy obroucky praskly, skla v nich za 6 litru, ale pri stehovani jsem nekde potratil uctenku. Je to jeste v zaruce, ale ty ku*dy se se mnou nechtej bavit a nahradni doklad nechtej vystavit. Proc taky, ze jo, platit hejlovi cely brejle...
Tak nez si koupim novy obroucky tady v UK za 4ku, tak jeste zkousim tuhle eventualitu...
Diky

o 08.11.2012, 13:33 | Zdenek (A)
Mazec! To treba do Eiffel Optic jsem prisel s rozbityma Ray Banama bez uctenky. Jen jsem babe rekl, ze jsem je u nich koupil a za 10 minut byly opraveny a nablejskany. Na dotaz: "Co jsem dluzen?", mi rekla: "Bylo nam potesenim." :-o Zustal jsem na ni cumet jako magor! Tohle v Cechach?!? ;-)
o 08.11.2012, 14:02 | tappaja
To ze ti vypadne sroubek, to je v pohode:o)). Ale tohle jsou praskly titan obruby, zavarit jim to asi nepujde, kdyz mi daj jiny, musej udelat i ty skla nejspis, ze jo... takze by byli minus 10...
o 08.11.2012, 14:11 | DaveX | Upraveno: 2012-11-08 14:12:10
Není náhodou v Grand Optikal to "Dáme vám takovou slevu, kolik vám je let" ?

Stačí najít šikovnou 100 letou babičku nebo dědečka a máš to zadarmo :)

Edit: [ Link ]
o 08.11.2012, 14:14 | tappaja
Mam 86 letyho dedecka! Jenze ty jeho dioptrie bych nechtel a pod hvezdickou tam stoji, ze je to na skleneny cocky a vybrany druhy obrub, tzv. lezaky :o))
o 08.11.2012, 14:15 | Zdenek (A)
Az takhle destruktivni problem jsem nemel, to je fakt. Ale sroubek sel ven i se zavitem. Tahle oprava trvala den. Uz jsem tam byl celkem 3x. Vyrvanej sroubek bylo asi to nejhorsi. Ale vzdy za 0,- Kc.......... Nicemene tohle ti nepomuze. Jen jsem se chtel proste podelit o sokujici prekvapeni v pristupu k zakaznikovi a pak pri placeni.
o 10.11.2012, 19:50 | Samantus
Ty si potratil uctenku a oni sou kundy... zajimavej pristup :-) jinak brejle na rizeni mam z Grand Optical taky a doufam ze i nekde uctenku:-)).. ale tyhle byly za bůra..
o 11.11.2012, 00:18 | tappaja
V jejich pocitaci tu zakazku maji, ja je poprosil, jestli mi to uznaji i bez uctenky, hodili na me bobka, takze vim, ze dalsi optiku si u nich neudelam. Dnes sem se dozvedel, ze to jedna firma letuje, sice dva a pul, ale budu to mit opraveny.
o 14.11.2012, 21:05 | Mišell
Náhodou kartou jsi jim neplatil že? Výpis by ti museli uznat jako jiný doklad o koupi.
o 14.11.2012, 22:17 | tappaja
Kartou jsem platil, ale ten vypis bude prispendlenej nekde u ty uctenky.
Ve vypisu z banky sem tu transakci nasel.
o 14.11.2012, 22:23 | CRK
Samantus: jeho požadavek je oprávněnej a nemusí mít žádnou účtenku, stačí i jiným způsobem prokázat, že za věc platil, takže výpis z banky stačí...
o 14.11.2012, 22:23 | Tas
Ahoj. Bohatě by Ti měl stačit výpis z banky, abys dokázal, žes to tam kupoval a za kolik. Viz.: [ Link ] Ve své podstatě by vlastně stačil i nějaký "svědek" a reklamaci uznat musí.
o 14.11.2012, 22:30 | tappaja
Hosi diky moc, o vikendu tam nabehnu.
o 15.11.2012, 12:13 | Conan
Tak, tak, potvrzení platby kartou stačí:
[ Link ]
o 15.11.2012, 12:24 | Zdenek (A)
Conan: Velmi zajimava informace! To se mi urcite take bude hodit, protoze schovat si uctenku umim dobre, ale pak uz ji neumim najit. Uz nekolikrat se mi stalo, ze se uctenka prede mnou schovala a zbozi jsem proste reklamovat nesel. Tohle zasadne meni situaci ;-) ... Treba SD karta v telefonu umrela 2 mesice po koupeni, ale uctenka je pryc. Mozna i v kosi. Mrknu, zda jsem ji platil kartou a kdyz jo, tak asi navstivim DatArt...
o 15.11.2012, 16:08 | tappaja
Napsal jsem jim mejla, o vikendu se tam vypravim.
o 15.11.2012, 17:48 | Mišell
Ono tam není o čem diskutovat. Doneseš vytisklej výpis a hotovo. Musí to uznat a vědí to. U nás ve firmě řeším i reklamace a takhle to prostě je. Záleží na vstřícnosti, ke mě když někdo přijde, že ztratil účtenku, vytisknu mu ji znovu a bez řečí (samozřejmě musí vědět datum, kdy to koupil...bez toho to stejně nenajdu). Stačí bejt slušnej a nenarazit na blba.
o 15.11.2012, 22:07 | Tas | Upraveno: 2012-11-15 22:08:59
Tak ono záleží na systému, který používají. Na druhou stranu - to, že ve svém systému jasně vidí Tvou účtenku a to, kdy a co jsi kupoval a odmítají Ti vydat kopii zavání takovou sviňárnou, že jsem to dlouho neviděl. Když jsem dělával reklamace já, tak jsem si ani nepomyslel dovolit si něco takového, vždy jsem se snažil zákazníkovi pomoci - v systému jsem dohledával prodeje zboží, se zákazníkem odhadoval datum, kdy to asi kupoval a následně tiskl kopii prodejky a zakládal reklamaci. Dcerka je jediná v rodině, která potřebuje brýle a má je právě u GO - vzhledem k jejich jednání zcela vážně uvažuji, že další brýle rozhodně nebudou od nich.

Edit.: Zdenku - dle stále platného zákona a jeho výkladu Ti bude stačit k reklamaci svědek, který řekne že jsi to u nich kupoval - faktem je, že bys měl znát datum, aby Ti nesvědčil na den, kdy oni žádnou SD kartu neprodali :-D
o 16.11.2012, 11:44 | tappaja
Tak ja tam sel poprve s prosikem osobne, sedela tam takova dost neochotna, ze to v systemu nenajde (vedel sem jen ze to byl prosinec 2010)
Doma sem kvuli stehovani, prolez asi 20 krabic a nenasel, tak jsem to uz pomalu vzdal, ze si koupim ty stejny obruby tady v UK, za 120 liber (u nas je maj za 8 a velkoryse ti nabidnou 50% slevu, ze jo)

Tak jsem jim napsal, ze jsem si u nich nechal delat brejle a ze bych potreboval oznaceni tech obrub, behem hodiny odpoved, ze jsou to ty a ty obruby, to a to cislo... Takze to v pocitaci maji... To me nakrklo a pak uz Misell psal to o ty platbe kartou, takze si tam na ne dojedu znova.

o 19.11.2012, 11:48 | tappaja
Chaa, neodpovedeli mi, ale v nedeli vecer jsem nasel uctenky!!! Takze tam v sobotu jdu, jsem zvedavej, co reknou na reklamaci bez uctenky.
o 21.11.2012, 00:54 | Fordik
Tak to pak dej vědět, zajímá mě konec :o)
o 21.11.2012, 10:37 | tappaja
No mam uctenku, v zaruce to je, maximalne to neuznaji, ale v tom pripade bych si nechal udelat posudek nekde, je to unavovej lom, ne, mechanicky poskozeni...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3416 sekund.