Navštíveno 167x

Tak pánové v týhle republice to je hrůza, před chvíli jsem se chystal do práce, přijdu k autu - a do skla s fólií vyrubaná díra, vytaženej čudlík a v autě bordel jak v tanku. Prostě mi to vykradli přímo před barákem. Největší průser je, že to auto není moje, svoje mám v servisu a na popojíždění do práce jsem si půjčil od kámoše Renaulta 19. "Štěstí" je že mu to vykradli cca před měsícem, takže tam nebylo rádio, muzika a vlastně nic co by se dalo ukrást. Ale jsou to zase prachy navíc, za sklo a fólii...aspoň že nezkurvili zámek. A to mi ještě říká "hele není tam rádio, tak si dam dej kdyžtak svoje". Zachránila mě má lenost, protože se mi mojí Alpinu nechtělo vyndavat z mýho auta.....jo stalo se to v Příbrami....teď čekám na benga, takže plno radosti při pátku. Omlouvám se za ten sloh, potřeboval jsem to někomu říct.....rozčilovat se budu až u policajtů :)
ZMRDI ZASRANY corkarsky, Pribram je na tohle fakt moc:((( Kde presne v Pb to stalo?:( Sakra....
hmm to ten den pekne zacal........
sříhat jim ruce čórkařum !!!!!
pekne blby rano, co na to rict :(

23.09.2005, 09:11 |
Alda Svine spatny!

23.09.2005, 09:12 |
chudy Kde v Příbrami? Ty woe už mě to fakt začíná štvát! Ráno jdu v Praze do práce a vybraný auta na Hloubětíně. Řikám si ještě, že tohle se v Příbrami stát nemůže... Ale může :(((((

23.09.2005, 09:16 |
Petura | Upraveno: 2005-09-23 09:16:57
no kua, to bych blil a měl zku*venej celej víkend.... mít tak kolem auta el. ohradník a aby z něj lítaly blesky ....
ty Příbramský benga ti stejně akorát řeknout že seš dneska cca 5-6 a že ASI budou muset zvýšit hlídky ... - stejně jako mě když sem loni našel auto na cihlách... :o(((((

23.09.2005, 09:38 |
noname |
editace kur.y zasrane ! Co proti tomu dělat ? Nic nedá se to nijak zabezpečit ! Jedině.. zavařit zámky a nalepit bezpečnostni folie....
bylo to nad Uranem jak je mateřská školka :( muselo to bejt kolem 4-5hod ráno, protože jak odklopili sedčku tak zavadili o spínač na neony a ty svítily....pokdu by svítily od půlnoci kdy jsem přijel domů, tak bych nenastartoval, ale motor točil v pohodě....policajti docela v pohodě, pokoušeli se i o otisky ale nic :( přijela policajtka a prej že pode mnou na parkovišti nekomu z Fabie vyčórovali všechny kola a položili mu to na břicho....prostě střílet je sráče!
PROSBA! neví někdo kde v příbrami sehnat sklo na R19 3 dveřový, a namontovali ho? Je to podle mě otázka 20minut...ale dneska jedu 150km a s tímhle to prostě nejde :(
event mě prozvoňte a já zavolám zpět, fakt to nutně potřebuju...díky
720 704 911
to manhattan : fólie tam jsou, prorazili do ní díru a vytáhli čudlík....takže zámky jsou OK

23.09.2005, 10:26 |
vojco | Upraveno: 2005-09-23 10:26:36
Chariel: Okno určitě má Kokeš, tel: 605 461947. Je z Příbrami . Jinak je to smůla, ale příbram je tím dost známa.

23.09.2005, 11:35 |
chudy To si nedělej srandu... Já stával pořád a teď jen občas nad Uranem u transformátoru nebo u nemocnice.
Aspoň, že Ti nezničili zámky. Nasere to, ale lepší než celý auto. Jsou to svině!!!
ty jo masakry...lituju tebe i tu r19 :((((
Jojo Příbram......to je vidlákofff
tak všechno vyřešeno, šéf se smiloval a dal mi dovolenou, takže jsem celej den lítal a sehnal....sklo za 500,- a známí auto ubytovali u sebe kde se mu nic nestane a v pondělí bude sklo vyměněno......nakonec to ještě dopadlo docela dobře :(
každopádně když do Příbrami, tak buď pěšky, nebo nějakým trábošem :D

24.09.2005, 00:48 |
MAX To je mi fakt líto - jsou to svině zku*vený..

24.09.2005, 11:59 |
Magic Jo tenhle týden byl jeden pán na v Budějicích na výstavišti kde vystavovali a jaksi si nechal věci v autě prý pod dekou, to neměl dělat a už to asi vícekrat neudělá, protože nic nemá. Pak tam ještě jeli autobusem děti tady z naší umělecký školy s nějakým vystoupením. Těm vybrali celej autobus, mobily,peníze atd. Mě se dostávali do auta 2x poprvé přelakování pravých dveří, po druhé zničenej zadní zámek, ještě že se kufr dá otevřít ze vnitř. Já bych snad nejradši sekal ruce takovejm parchantům.