Navštíveno 215x

Co muze takovej normalni clovek delat kdyz by chtel neco zoufale podniikat a nema za co, ani s kym.. Proste totalne bez mozností...:(( Kuwa.. proste patecni.. Strasne by se chtelo a nejde nic.. :((
Ani nevim prc to sem pisu.. mozna ze si jen potrebuju postezovat.. Nebo ja nevim.. Nemam proste ani halir a to mi stve nejvic.. Bez penez nejde nic:( Chjo... Kdyby nahodou enkomu tehle prispevek vadil tak at to rekne hned ja ho okamzite smazu...

23.09.2005, 18:39 |
Daryl (A)
A: bud v klidu, ja jsem na tom s penezma stejne. Taky bych sel parit a zachlastat (po 3 mesicich) ale mne jeste ceka prace ... ...
Mno jo.. ale ty mas aspon nejakej prijem nebo tak neco.. ja jsem na stredarne.. jedinej muj prijem je duchod.. nejaky 2000 mesicne a tim koncim.. Kuwa.. ja chci brigadu... !!

23.09.2005, 18:42 |
Daryl (A)
brigad je vsude plno ...
ne to nebudem rozebirat ... jdu makat a koukat na apollo 13
Daryl: Divil by ses, neni jich tak moc, teda aspon tady u mne nemuzu narazit na nic kloudnyho, co bych jeste zvladnul delat..
Ondra: V Praze je jich hodne.. ale vsechno to je operator.. nebo neco podobneho.. nebo doplnovani zbozi... A kdyz uz clovek natrefi na neco kloudneho tak zjisti ze ikdyz jeto brigada chtej SŠ a pracuje se rano.. coz si holt nejak dovolit nemuzu... :((

23.09.2005, 19:23 |
noname |
editace No ono jich je sice hodně, ale tak polovina jsou opravdu nabídky a polovina jenom tupej joke...