Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Něco na páteční odpoledne

o Navštíveno 140x o
o 02.10.2005, 17:46 | Kamil
Potkají se dvě cikánky: První povídá:Eržika co ti přines Mikuláš? Eržika si pohladí zakulacené břicho a řika:Vidíš ne?! Ta první na to: Eržika na Mikuláše se za okno strká punčocha a ne píča!!!!!

Pride bruchata zena ku gynekologovi a vravi mu: "Pan doktor ja som asi tehotna." Doktor sa na nu pozrie prezrie a vravi: "Tie tampony si mate menit a nie pridavat!"

Ona: "Nech toho, víš, že mám svoje dny."
On: "Ale miláčku, tak si s ním aspon pohraj."
Ona: "Bolí mě hlava."
On: "Neboj, posypal jsem si ho Ibuprofenem"

Poklidná atmosféra….maminka plete v křesle v obývacím pokoji svetřík…..když tu vzhlédne od pletení a vidí Pepíčka, jak schází dolů po schodech a v ruce má zkrvavenou dámskou vložku. Úplně se zhrozí: „Pepíčku, co to máš? Kdes to vzal?“ „To jsem jen našel na půdě nějaké staré krámy po babičce.“

o 09.09.2005, 15:29 | Rustapha-659
Kamil:Bruchatá žena je nejvíc........... :oDDD
o 09.09.2005, 15:40 | Tweety
Druhej je supeeeeeeeer :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7389 sekund.