Navštíveno 97x

Tak sem dneska schytal právem botičku... Stál sem na vyhrazenym stání pro abonenty ketrý je určený pro barák kde bydlim.. ale to je jedno, zkrátka sem tam neměl stát,ikdyž tam bydlim,ale víc mě nasralo to, že přijel floutek s Calibrou (podotýkám že pěkně upravenou) dal za okno vozíčkář a šel do hospody. Když přijela hlídka aby mi to sundala,tak jim řikám jakto že on ji nedostal...
Prý že je to vozíčkář a toho ze zákona nemůžou zablokovat botičkou a prý nemá možnost zjistit jestli zde parkuje oprávněně nebo neoprávněně...
Jak je tohle možný? To není žádnej způsob jak policie zjistí, jestli tu kartu má legálně nebo ne???
Díky, protože mě to fakt štve...
PRO NONAMY - PŘIZNÁVÁM, ŽE SEM TAM PARKOVAT NEMĚL...
jak je to možny ? to je hochu realita někde je posudkovej lekař že ti da invalidni prukaz na tlouštku a jinde jsou takovy že i když ti chyběj třeba dvě končetiny tak ti ho nedaj no, nebo to ma na svy rodiče ktery maj invalidni prukazy a občas je vozi a tak toho zneuživa i když je neveze hm že tě to v tomhle statě vubec překapuje.
nebo si tu kartu udělal na PC, v dnešní době žádný problém
No mě to totiž sere z toho důvodu, že tu kartu máme taky...
Sice na jinym autě,ale to je asi jedno jak tak koukám...
Ale fakt mě nenapadlo že benga sou fakt takový trotlové, že je pro ně obtížné si zjistit jestli tam má stát nebo nemá... a kor u takhle nápadnýho auta... neřeknu kdyby to byla třeba seriová oktávka ale ne Calibra v kabátu Rieger Catano vzadu bez sedaček:(((
Šestikule: kdyby byli policajti všimavějši tak by padělek odhalili ono to ma takovej hologram nebo co to je a to na pc nezkopčiš,
Jo, měl hologram, takže to bylo pravý...
V Liberci na Tovaryškym vrchu

29.09.2005, 16:10 |
Sau Zjistit by to mohli tak,že by si naň ho počkali,až dojde k autu a pak po něm chtěli průkaz invalidy.