Navštíveno 694x

25.05.2006, 23:03 |
MDS Tak já nevim, pořád mi to leží v hlavě, nevím jestli za prodej Mondea nechci moc :o(.
holý auto absolutně bez ničeho bych prodal s těma kilometrama max. za 80.000,-
vím, že je těžký prodat auto předělaný,ale tohle není až tak nějáký brutus.
Začínám uvažovat o tom, že to totálně rozeberu, stříknu zpátky na hnusnou zelenou a prodám v sérii a zbytek rozprodám na díly.
podvozek za 30.000,- s montáží
panty za 20.000,- s montáží
muziku max. za 50.000 i s DVD a montáží
kola, světla, nárazníky, doorboardy atd. nevim tak za 20.000,-
jestli auto za 80.000,- tak jsem na 200.000,- s nervama a provařim ještě víc, tak na to asi prdim a daruju to do dobrých rukou :o)))
Myslíte,že ta cena opravdu nereálná???
jsme v CR, tady se keca o cene ale nekupuje
cenu jsi nenasadil spatnou
jak už jsem psal v jiným příspěvku,bud prodělat kalhoty a je to rychle pryč(viz. podle mě ted coltik) nebo najít mladase,co dostane půjčku a veme si to nebo to rozprodat po kusech,což bude asi na hodně dlouho....

26.05.2006, 09:25 |
clown cena nerealna neni .. spis se bojim, ze za 80 neprodas tu serii MkI ..
co zkusit nekoho z DE ? treba by nekdo z Ford fanousku by do toho sel ?
jinak jako kral007
bud jako clown nebo jak uz tayd padlo, prodat po kusech, protoze ve finale z toho dostanes vic penez nez kdyz to prodas jako celek

26.05.2006, 09:45 |
Alííí Jako kral007
Je to težký, já 207 prodával rok a půl, pak si jeden mladík, kterej projížděl kolem bazaru vzal půjčku, koupil 207, a po 14 dnech jí rozbil... :o((
Podle me je to o tom chytit rybu......... Nezkousel jsi dat mondeo do nejakeho hooodne velkeho bazaru kde projde prez den bambilion lidi?

26.05.2006, 11:31 |
Alííí To je taky možnost. Já byl rok v inzerátech, a při odjezdu na dovolenou jsem 207 dal do bazaru. Po 2 dnech byla pryč...

26.05.2006, 11:45 |
Pekys zkusil bych nějakej ten bazar + inzeráty.
Cena není přehnaná, ale upravený auta se těžko prodávaj.
No bazar je dle meho nazoru rozumna moznost a velka sance. Tezko si nejakej zasvecenec do tuningu tohle auto koupi, protoze bude chtit realizovat nejakej svuj projekt, ale clovek kterej oceni provedeni auta a bude neco tohoveho hledat to zaplati.......
jako Kral...jsme v CR, tady se keca o cene ale nekupuje
dej to na Ebay a nazdar
do nemec tezko, ty veci nemaji homologace, neproslo by to pri prihlaseni TUV
Tohle není o Čechách, je to chytit rybu, což se ti může a nemusí nikdy podařit, jenom mít pevný nervy a inzerovat a inzerovat. Pro každýho jinýho kořena včetně mě to auto má nižší cenu než je ta tržní, prostě mě to nebere :o( Sorry

27.05.2006, 00:12 |
aTTim Souhlas s RB, tohle auto může mít cenu pro někoho, kdo chce konkrétně tohle a nic jinýho. Kdyby to bylo nějaký upravený coupe, asi by se to prodávalo o něco líp, ale udělanej kombajn je spíš průser. Jediná možnost je najít někoho, kdo je ideálně "povoláním syn" (bez urážky nebo závisti) a to auto mu prostě bude koupeno. Jenže, tady je zase problém ve špatném výběru auta ...