Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To Aliii: TeLe uz jezdi....

o Navštíveno 498x o
o 16.06.2006, 08:56 | assassin
zdar draku, Tele uz jezdi... teda jako ze uz je prihlaseny..... zatim sem ale neobul ten slick do zadu... ale ten predni je fajnovej hned se jezdi jinac....

o 16.06.2006, 09:09 | Alííí
Ty woe tak kdy to shrabeme? Já už jsem vzadu skoro na plátně, jsem línej vyndavat to kolo...
Minulej víkend jsi o hodně přišel, supermoto u Sazky byl nářez !
Dneska jdu kalit, a nevim ajk na tom zítra budu, ale víš doufám o tom, že zítra je v Dlouhý Lhotě "StreetFighterDay" ?!!!
Tam chci jet, tak snad to vyjde...
o 16.06.2006, 12:12 | assassin
to vubec nevim.... tam asi taky na skok sjedu... budu pomahat jednomu manikovi s vyrobou tlumicu... takze nebudu mit moc cas....
o 16.06.2006, 13:52 | Alííí
Ty se už taky sereš do všeho, to je hrůza. Každopádně se mi už rýsuje 1.8T tak počítej, že si na tebe vymyslim nějakou pitchovinu...
Zítra Ti teda cinknu, chtěl bych tam jet už někdy ráno, ale nevim jak na tom budu s promilema alkoholu v oběhu... :o/ Reálně vidim tak v 10 ráno průlet přes Jince... :o)))
o 20.06.2006, 14:46 | assassin
ok.... ja ukecavam tatika na cnc-ko...takze by se ve vyrobe pitchovin otevrely nove moznosti.... uz sem zacal pracovat na evolution modelu znacky....musim dat ten rat bike trochu dohromady....
o 22.06.2006, 08:04 | Alííí
:o))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3435 sekund.