Navštíveno 1778x

19.06.2006, 22:07 |
MDS asi navždy mě opustilo moje zlatíčko, dneska jsem prodal Mondeo, bude jezdit v Praze, dostal ho 19 letý kluk od rodičů za maturitu, vypadal solidně, tak ať mu slouží jako mě a je na něj opatrný, teď si musím dát panáka, protože jsem z toho v Prd...li....

blahopreju, se divim ze se taky rychle prodalo, at novemu majiteli slouzi :-)
jj a hlavne at je mladej rozumnej...
no mladej a rozumnej??? tomu bohužel moc neveřím, hlavne at ho nezboří za týden :-( jinak cítím s tebou MDSko :-))
i mladej muze bejt rozumnej
tywe, za marutu :-) .... ja byl rad, ze sem si mohl od taty pujcit felicii na cestu do skoly. No nic. Hlavne aby to nerozstrelil...

19.06.2006, 23:56 |
MDS no na 19 nevypadal a byl opravdu hodně slušnej, jinak díky ;o)

19.06.2006, 23:57 |
MDS ještě jsme si s Jančou udělali památku, tak jen 1 na ukázku :o)

nechci malovat čerta na zed,ale připrav se že brzo uvidíš fotky se stříbrno-modrýma flekama :-(

20.06.2006, 00:12 |
erix7 (K)
MDSko nepordaval si ho nahdou kuli manzelce ? jinak pekna pani.

20.06.2006, 00:21 |
MDS H.E.R.O. já doufám, že ne....
erix7: nene, to bych neudělal :o), díky ;o)
jak sem psal já i ostatní několikrát, dobře prodaný auto je do měsíce auto po totálce (tím nepřeju aby se někomu něco stalo) 1, Tě to ušetří spoutě případnejch problémů 2, nikdo se nechlubí cizím peřím :o)

20.06.2006, 09:15 |
clown hmm .. smutne okamziky ..
pani fesna :o))
Ahoj Jirko !
Uz vis co bude misto Fordika ?
no....mě se zdá ta paní taková moc oblečená......památeční foto by mělo být trochu kořeněnější...:-))) Jinak gratulace i kondolence k prodeji....
cts: pise jedna na ukazku, to je asi ta nejvic oblecena, to si pis ze ho pred prodejem jeste naposledy pokrtili ;-)

20.06.2006, 14:29 |
Alííí MDS: Tak taky gratulace ! Snad nedopadne jako moje 207... :o(
KUba: :oDDDDDDD
Aliii: 207 uz je na kasi?
mds: ja se ze stejnyho duvodu uz 2roky nemuzu rozloucit s moto, asi zustane naporad...
já jsem takhle prodal RX-7 a ta vydržela skoro dva měsíce :o(((

20.06.2006, 16:11 |
TROY WOW good foto MDS nebylo by od věci pokračování .o)
moc pěkný auto, teda já dostat za maturu takový auto, tak to se mnou šlehne radostí
no bohužel já se přidám k těm co po prodeji vydrželo auto funkční týden:O((

21.06.2006, 01:27 |
Tiler MDS > at te ten smutek brzo prejde, vim o cem mluvim, loni jsem prodal moje auti. Kdyz jsem ho naposled myl a pak vez novymu majiteli, jeste jsem premyslel jestli ho mam dat pryc. Ted vim, ze jsem nemel, mel jsem si ho nechat, jak mi vsichni radily. Ale nastesti je o nej dobre postarano, tak drzim palec, at Fordik neskonci na kasi.
Jinak pani si taky zaslouzi pochvalu, mooooc pekna :-))))))

21.06.2006, 01:56 |
m-t-s to ZRALOK: kua co se stalo autí:-((((( kua teda to skoncilo hodne krute..jéj takhle umrít..phuy!!!

22.06.2006, 00:10 |
MDS Díky kluci, dneska tady byl pro papíry, no nebylo mi nejlíp :o)
KUba, no to je jasný, že jsme ho ještě pokřtily.... :-DD
ZRALOK, no to by mě asi mrsklo, kdybych to takhle viděl....:o((
ja budu mit moc velky smutek v sobotu :o(((( taky nerad, ale musi to byt