Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Justice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o Navštíveno 112x o
o 04.10.2005, 16:44 | Crimson
Kámoš před chvílí dostal 10let natvrdo !
za to že před rokem odnesl na žádost své budoucí tchyně někomu balíček.
nevěděl proč, nevěděl co v tom je, neptal se, neřešil .. pouze předal !
(prý snad někdo měl zastřelit jejího manžela, jelikož hrozně terorizoval tu rodinu)

jenže se to zvrtlo a večer našli jeho holku, kterou neskutečně miloval, se kterou chodil 2 roky, zastřelenou doma ve svý posteli !
bohužel jeho při předání toho balíčku chytli...

dostat 10let za tohle, to je síla,
a vrah běhá na svobodě ikdyž ona to prý asi byla sebevražda

jako nechápu nic v tomhle státě, on se z toho dodnes nevzpamatoval ,že mu zastřelili holku .. a ještě půjde sedět !
chápal bych 2-3roky že se do něčeho zaplet, že se nezajímal, že nepřemýšlel, sám tu chybu uznal, ale 10 let !!!!!!
a ta matka u soudu ani nebyla, ani žádné obvinění, žaloba nic !

zabalí to, já to vím .. mladej člověk, vysokoškolák !
v tomhle zkurveným státě už nevěřím ničemu !!!

o 04.10.2005, 16:47 | LionVTS
Co bylo v tom balicku???
o 04.10.2005, 16:55 | Lucni.konik
Hele, justice + spravedlnost = blbost. ............me na vojne, byl jsem po sluzbe-spal jsem a vypl jsem po vecerce vozralymu blbeckovi radio - chtel jsem spat.........stahl me z postel, dostal jsem 3x kanadou do nosu - 14 dni jsem byl na marodce. A za to vsechno jsem mu mel pry PODEKOVAT! - rekl jsem mu, ze je curak...........bohuzel - ja byl vojin a ten curak svobodnik - dostal jsem 3 mesice natvrdo za urazku a kdosi-cosi nadrizeneho prej. No, nasledovalo odvolani a asi jeste 2x preliceni - tahlo se to pres dva roky. Nakonec mi dali jen podmínku. S tim, ze nesmim rok "potkat" policajta, jinak jdu sedet........................tak jako. mám taky svůj názor.

Kamaráda je mi líto............zbývá mu jedině zdrhnout.
o 04.10.2005, 16:56 | Martin82
no ty woe :-O
tak tomu tvému kamarádovi přeji aby se vše v dobré obrátilo
o 04.10.2005, 17:03 | FSAL
no, ses si jistej, ze vis vsechno?
o 04.10.2005, 17:06 | ZDENDA
to Ozzy:100% souhlas s tebou,vůbec je nic nezajímá-chtějí to mít pryč ze stolu....tohle taky nemám rád!!!
o 04.10.2005, 17:42 | Crimson | Upraveno: 2005-10-04 18:30:54
tu smrt jeho dívky s tímto případem neslučujte, to bylo uzavřené jako sebevražda, ikdyž se to stalo ve stejný den!

tohle je jiný případ, on jde sedět za údajné zosnování vraždy budoucího tchána, jenže ono k žádné vraždě nedošlo .. ale bohužel, zákon je asi takový.

FSAL: tak mi to připadá trochu tvrdé i kdyby to snad věděl co matka plánuje a proč ho s těmi penězi poslala... tak mi tu nějak chybí zbylí lidé, nájemný vrah, kdo prachy přebíral, každopádně ta matka.
o 04.10.2005, 18:06 | MarauderZ28
maličko mi nesedí že on by to dostal natvrdo a objednatel nic .... tomu nevěřím
o 04.10.2005, 18:32 | Crimson
jenže taková je realita ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4802 sekund.