Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > pískování - jak na to?

o Navštíveno 97x o
o 05.10.2005, 17:36 | Šestikule
Potřeboval bych radu od někoho, kdo vidí do pískování. S kamarádem uvažujeme, že si koupíme nějaký levnější vybavení na pískování. Spíše na drobnosti, největší by asi byly disky.

Koukal jsem, že je buď klasická možnost pískování pomocí kompresoru: takže bysme museli kupit pistoli a kompresor, kteýr tlačí ven aspoň tuším 250l. Teď totiž máme jen nějaký hobby kompresor na stříkání.

A pak jsem narazil na možnost bezprašného pískování: tj. jakýsi válec v němž se míchá písek se vzduchem, takže snad už není zapotřebí kompresor.

Co poradíte? Díky.

o 05.10.2005, 17:50 | unregistered001
ne u bezprasnyho odsava pisek u trysky..
kompresor je za potrebi vzdy
odkalovac vzduchu
vyhrivana mistnost
vetrana mistnost
obleky protoze ten pisek lita az...
pisek kremicity + jine materialy, korund, kulicky, sklo, atd
(a hlavne ho ty kret*nsky d*bilove z piskoven maj dodat a ne ze jako c*rak budu cekat 3 nedele, aby mi rekli, ze bude mozna za mesic...)

na disky bych si poridil piskovaci box maly, daj se koupit kolem 30k v kompletu
o 05.10.2005, 18:02 | Šestikule
KUba: Hmm, na ty boxy jsem koukal taky. Je fakt, že na první problém co jsem narazil je materiál na pískování, to snad nikde běžně nemají. No, tak to se na to asi vyprdneme.

Možná ještě dva dotazy:
- dá se pískováním odstranit nátěr z dutin blatníků (je to černý Body)
- na kolik může přijít komplet opískování kastle velikosti tak zhrubakrátká felicie
o 05.10.2005, 18:15 | unregistered001
- dutiny - jedine spolehlive cryotechem - tryskani suchym ledem
- pocitej kolem m2 za hodku, teda rovnyho, jde o to jestli jen zvrchu nebo i zevnitr, jeste jsem nepiskoval svoje, tak nevim kolik, kazdopadne nic moc prace
tappik pry o nekom vi, kdo to dela v nejakym JZD
o 05.10.2005, 20:39 | M.Á.R.A.
o 05.10.2005, 21:09 | Šestikule
jj, tam jsem to všechno hledal, akorát jim to dneska furt hází :-( a zboží žádný

EXEC spGetCommodityGiveByCategory @nparentCategory=03450,@nTimeSector=060,@nGroup=99,@fkTblLanguage=1EXEC spGetCommodityGiveByCategory @nparentCategory=0,@nTimeSector=060,@nGroup=99,@fkTblLanguage=1
o 05.10.2005, 21:51 | jenicek
sestikule, hele, vykasli se na to, firem na piskovani je mraky, kor v brne, staci vzit zlaty stranky, osobne doporucuju firmu kozak, dybys chtel vic info tak pisni na icq, ale jak rikam, sou ve zlatych strankach pod kapitolou tryskani, nebo povrchova uprava kovu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.333 sekund.