Navštíveno 1520x

pár foteček šikovných českých ručiček... aneb když se čeká na nové díly, tak přeci nebude Revík ležet doma .... ;-)

drcpaska in da action... :-)))

06.12.2006, 08:37 |
Hanes :-))))) ještě že toto nejde u auta 1:1 to by byl mazec.
No seš si jistej že to nejde??? Takových magorů sem už potkal co spatlají v servisu cokolik jakkoliv
sem viděl už několikrát solidně posvařovaný a prošroubovaný rameno ..
no ty vole :-O, že ses na to nevysral :-))))) sem to mohl prošroubovat tak jak jsem měl v plánu, no nic, snad to zítra dojde :-)
no ja sem ted videl svařenou vačkovou hřídel.. prej to i chvílu jezdilo...
tak jsou firmy co se na svařování klik apod specializujou ...

06.12.2006, 19:04 |
schwaboid | Upraveno: 2006-12-06 19:06:55
Mě jeden debil, Mirek Knitl jest jeho jméno, Povltavská ulice, Praha 8
vyrobil kardanku z tenkostěnný lešenářský trubky se švem. Dělal mě přestavbu z automatu, kterej se tenkrát dokurvil po skoku mimo vozovku, na manuál. Ta kardanka byla jinak dlouhá, tak jí zbastlil. Já s tím jezdil skoro rok a o ničem nevěděl, debil mohl nás vyhubit všechny najednou, celou famílii. Pak mě na dálnici při lehkém závodění s A4 upadnul kříž, a kardan se chvíli šmrdlal po zemi a bušil do spodku auta a pak se zamotal do lanka od ručky. Kua to byl mazec, zbrousil jsem zánovní gumy a lítal po dálnici zleva doprava. Naštěstí to byl rovný úsek lehce do kopečka a já sejmul jen dva plastový patníky, ale nechci domyslet co se mohlo stát někde na okresce s rodinou v autě. S nima jezdím samo jinak, ale rupnout to mohlo i tak.
to mishan: hádej co by se stalo, kdyby jsi to prošrouboval... samozřejmě že by Ti to znovu přuplo... i tak ty ramena jsou tenké....
no myslím že na sloupy se už mishan bude dívat z dálky :-))
no jo, už si dám bacha :-( :-D