Navštíveno 50x

Uz nejaky ten patek zvazuju koupi DVD prehravace,a le porad jsem to odkladal a mel jsem asi pred 6 mesici vybran H&B DX-3255
[ Link ] Ale nevim, zdali se neco nezmenilo, zdali uz neni na trhu za ty prachy neco lepsiho.... - nemate nekdo predstavu, chci aby to umelo pokud mozno co nejvice formatu a melo to vystup 5.1 analogovej
Jeste jsem koukal jeslti nepriplatit a nekoupit rovnou DVD rekorder, ale tam nemam vubec paru jaky koupit - poradite... diky

21.10.2005, 11:33 |
paia doporucuji Xoro HSD 415 plus (
[ Link ] ) nebo si neco vyber tady:
[ Link ] osobne bych vybiral pouze mezi prehravaci s Ess, protoze umi prehrat titulky v podstate z jakyhokoliv souboru, coz MediaTek neumi a titulky se musi jmenovat stejne jako film. ja osobne mam doma Maxtona a jsem velmi spokojen, Rajdlos ted kupoval to Xoro a taky je spokojenej...

21.10.2005, 12:17 |
Conan Já jdu do PANASONIC DVD-S49E-K za cca 3,500Kč, má výstup 5.1 CINCH, což potřebuju pro svůj AV receiver.
ted v sobotu jsem kupoval ...
[ Link ] ... a zatim dobry :-), stal 1999,- v kamennym shopu

21.10.2005, 12:25 |
Crimson | Upraveno: 2005-10-21 12:25:41
bohatě stačí Panasonic S27 , v Datartu za 1900,- nic lepšího za tu cenu není
[ Link ]
Super, projedu to, jenom koukam na ten panasonic a nevidim jestli ma 5.1 vystup...

22.10.2005, 12:27 |
paia Ozzy: nestaci, protoze neumi divx, takze je to vpodstate jen predrazeny DVD-cko...
Tak jsem nakonec objednal ten H&B DX-3255 - vsude to desne vychvalujou, tak doufam ze budu taky spokojenej....
HB, dneska bych asi nic jinýho už nekoupil.
si me potesil, uz je objednany, jenom cekam az jim dojdou prachy - radeji jsem to objednal primo u vyrobce diky podpore :o)

24.10.2005, 14:23 |
paia RedBaron: ja bych si treba nekoupil prave to H&B, uz kvuli tomu chipu... 2/3 mych filmu ma titulky s jinym nazvem nez avi...
No ja na filmy s titulkama nekoukam (nebavi me to) a jeste porad mam napojeny PC na TV, jenom chci vetsi komfort ovladani, takze samo s tebou souhlasim, je to individuelni