Navštíveno 1674x

Prosim kde se konaji v Polsku ty burzy na autodily. Neco potřebuji a tak bych tam chtel zaletet. Prej to je v sobotu ale nevim ani od kolika a ani kde. A ješte nemate tam nekdo přimo na nekoho kontakt? Třeba telefon ze bych si nekomu zavolal a on by se mi zeptal a až to bude ja bych si tam zajel............ ale stači mi aj info kde, kdy a od kolika........ klido tam pojedu 2x. Dekuji
já doporučuju tu, co je v Lublinu... na kolem fotbalového stadionu.. značený to tam je
nejlepší přijet brzy ráno, to bývá nejlepší... jsou tam tuším od sedmi až do odpoledne
dorazit na sedmou je nej
Anebo GLIWICE.. každou sobotu od šesti sedmi hodin tak do tří...

02.01.2007, 12:40 |
Jirka Dobrá burza je i v městě Glivice
jj Gliwice jasná volba, ale to má asi TAZZZZ trošku z ruky ...

02.01.2007, 19:19 |
BadyS CARACASS: určitě sobota? mě zase řikali jen neděle, že v sobotu tam nic není :o)
no Lublin mam dle map 870km a Gliwice 550km ............ to je štreka jako prase .......... nikde jinde nic neni ........... je to docela nutne Dikes
myslite ze by tam byly dily i na S2K?
BadyS : Jasně že jen neděle !
Není to lublin, ale lubin a je to opravdu kolem fotbalového stadionu každou sobotu. A máš to tam rozhodně blíž než do Gliwic.
Rajdlos: muzes to zkusit, a kdyz nebudou, staci si objednat a na priste budou, muzes si zvolit i barvu woe......
byl jsem tam a z toho pristupu jsem nestihal.
Nemame, zkuste pristi tyden, a v jaky barve to potrebujete?? No comment.......
To je jako nemame, pockejte ukradneme, rozebereme, zajistime. Pac tech kramu co tam meli na koncerny to je jako masakr...
no ty woe :o))) pak kde ty auta konci
Oki Lubin ......... dekuji
ale moje mapa to bez smerovačky nenajde tak pokud mate link kde to je tak prosiiiiiiiiim
a je to tedy v sobotu nebo nedeli ............... je to pro mne dost nutne
dekuji moc
nejlepe link z mapky Chomutov --- Lubin ........ diky

03.01.2007, 18:28 |
BadyS tady pohledej, přimej link nejde,maš to 330km
[ Link ]
tak pokud je to ono tak moc dekuji
NEJEZDI DO GLIWIC V SOBOTU, ALE V NEDELI :D