Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Brňáci: Nejhezčí pohled na Brno? :)

o Navštíveno 2154x o
o 03.02.2007, 04:10 | DevoteeG2
Řeší se tu nejen poslední dobou opravdu cokoliv, přidal bych další takový možná netradiční dotaz. Nedávno jsme zabrousili na diskuzi, kde je nejhezčí pohled na Brno a zároveň se tam dá zajet autem? Znáte nějaké takové místo, kde jde zajet v noci autem a pokochat se pohledem na noční Brno? :)
Abych začal, netradiční místo a pěkný pohled na noční Brno, Vídeňskou, Modřice, prostě moře světel je při cestě od bývalého Carrefour na Vídeňské směrem na Moravany na nefrekventované silnici s "miniodpočívadlem": [ Link ]

o 03.02.2007, 16:26 | VlaK
Velka Klajdovka, bud seset na lavicce u parkoviste a nebo se projit kousek k lomu...
o 03.02.2007, 16:59 | clown
mozna nejhezci pohled na Brno je cedule oznamujici konec Brna :o))))

sorry.. musel jsem ..
o 03.02.2007, 19:06 | FBS
takto se projevují zakomplexovaní čecháčci :o)

Jinak samozřejmě Klajdovka...
o 03.02.2007, 19:41 | *DM*
jj jako FBS
o 03.02.2007, 20:42 | SEKIN
klaune riskuješ, brňáci to taky můžó hópnót do úsměvu. :-))
o 03.02.2007, 22:40 | clown
SEKIN ...

klííííííííííííííd .. tchan je Brnak z Cejlu ... to nevis ?
:o)))

Brnaci mne netrapi .. tam je to v pohode .. teda pokud 7 let netravite tyden jako vystavovatel na Invexu s Brnenskejma deckama :o))))

o 03.02.2007, 22:43 | tmx.806
Na náměstí v Brně vidí Brňák chlapa, jak pije vodu z fontány a povídá mu: „Ty, kémo, nechlemtéé tu vasrovku z té kašně, blejó do teho zkalené machři, chčijó do teho morgoši.“ Chlap se otočí: „Hele, pane, já jsem z Prahy, já jsem vám vůbec nerozuměl.“ „Tak Pražák? Hmm. Povídal jsem – voda je to dobrá, ale studená, tak pij pomalu.“
o 03.02.2007, 22:45 | clown
tmx .. :o))

jojo ... jeste, ze nejdem prazak ... (uz ne) :o))
btw .. na tohle bych preklad jeste nepotreboval .. :o)
o 03.02.2007, 22:47 | mishan
tmx.806: tak to je masakrrrr :-))))
o 04.02.2007, 00:56 | koren
chtel sem napsat "z Prahy" ale radsi nic:-O
o 04.02.2007, 08:50 | BULOH
Přesně tak velká klajdovka a nebo kousek dál nad lomem
o 04.02.2007, 19:19 | SEKIN
Pak to ještě není špatný z parkoviště u krematoria v Bohunicích. Máš sice kremačku za zády ale je tam vidět Petrov i Špilas.
Komu to připadá morbidní, tak ať si hukne. Když byl junior v kočárku, tak jsme s nám např. jezdili po Ustředním hřbitově. Lepší než po sídlišti.
o 04.02.2007, 20:46 | Mac
jj pohled z kremačky je super, ale spíš ještě při cestě autem z vrchu. Jak už je "parkoviště" (kdo má seriovku, opatrně; kdo snižoval, tak..."pijte pomalu, je studená";-)), tak je to tak na střechu tranzita, jinak zážitek v čudu - pohled jen na koleje školy pro policajty.
*Taky hezký pohled z Vinohrad (malá klajdovka), ale tak z lavičky, s autem jsem šněroval a nic... není to jak ve filmech z amáru:-)
*"Odpočívadlo" na Moravanech znám jen z okna, ještě jsem nekoštoval. Když jsem tam jel naposled (a poprvé), tak mě táhla navigace po cestě(která ještě neexistovala), kde byl jen sníh a kolem hafo sněhu a nikde nic, na otočku auta nešlo, jak zastaví, tak už nebyla šance rozjetí. Já si řikal, že tam jezdí po cestě do Bohuněk čím dál víc aut:o)
*Letní restaurace Myslivna, super, ale jen letní terasa zu fuss.
Jinak obecně fakt Líšeň, ale tam mám základní kulturní nedostatky s obhlédnutím dobrých míst na velké klajdovce.
o 04.02.2007, 21:07 | MarauderZ28
for tmx.806: bylo asi 800x milionkrát ...
o 04.02.2007, 21:14 | Akordýsek
Taky Klajda.Vyzkoušeno:-)
o 04.02.2007, 23:15 | Luke_288
Mar: LOL
o 05.02.2007, 00:21 | madaros
Velka Klajdovka, tam je hotel zejo ?? Letos sem kalil na Semtex culture a na klajdovce sem spal.. :)) rano kdyz nas dovezly domu toho moc nevim, jenom hodne svetylek predemnou... Ale odpoledne po probuzeni, krasnej slunecnej den, pak obed na ty jejich otevreny terase, slunicko sviti a nadhernej vyhled na mesto.. Musim rict ze fakt luxus :))) Doporucuju...

No a pak cesta domu do Prahy... :o)
o 05.02.2007, 01:52 | DevoteeG2
Tak jsem to byl dneska objet...

Klajdovka super, hezký výhled, ale teda s autem žádný soukromý... :o) Jinak hotel pěkný, říkal jsem si, že by stálo za to se tam někdy stavit do restauračky, ale co jsem tam dnes slyšel východní jazyky všelijaké jen ne české a na Internetu zkušenosti hostů píšou o velice průměrných jídlech a doslova drzém personálu, takže asi nic...
Jinak na jaře rozhodně podniknu nejeden výlet pěšmo a s foťákem, vypadalo to tam pěkně. Jinak já nebydlím přímo v Brně, ale pár desítek km od něj, teď se tu zdržuji víc, ale proto ta neznalost :)

No a u krematoria spousta věcí, přes ty blbý budovy v tom městě ani není vidět město :) Ale někdy zkusím udělat výlet víc nahoru do Bohunic, pak kdyžtak napíšu. Jinak parkoviště už není tak roztřískaný jak si jej pamatuju, dokonce vypadá docela spraveně.

Jo a jinak kdo jste z Brna všimli jste si lehce po půlnoci té prudké záře? Jel jsem po Vídeňské, tak nevím kam až to mohlo být vidět, ale měl jsem to za zády tak předpokládám že skoro celé Brno. Na okamžik bylo víc světla jak ve dne, mazec. Myslel jsem si že tam někde nainstalovali novej radar, tak mě po příjezdu docela potěšila po ICQ zpráva jestli jsem to taky viděl :)
o 06.02.2007, 19:00 | Pardal
Vim o vyhledu na BVV.
Z Videnky se odboci na Vinohradskou a pak porad do kopce. V takovy zatacce je tam svodidlo, sraz jako krava a krasnej vyhled na vystaviste a okoli.
o 06.02.2007, 19:14 | SEKIN
Není to náhodou v zákazu vjezdu? Minulej týden jsem to navečer tudy střihnul do Bohunic, ještě říkám kolegovi co jel se mnou, "bych čučel kdyby v takový pr..li by cajti a prásk ho, zrovna čtyři. Nakecal jsem jim, že jedu obhlídnout nějakej barák co sem viděl v nabídce a nechali mě.
Nemyslíš spíš cestu na Kamennou čtvrť? Tam je pěknej výhled na Výstec.
o 06.02.2007, 19:23 | Pardal
Ja zapomel ze se z te Vinohradske jeste odbocuje u ThermoServisu doprava.
Je to tady. [ Link ]

Kdyz jsme u ThermoServisu, nevite nekdo co se stalo s offroadovou trati co meli v arelau (bejvala cihelna)?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3023 sekund.