Navštíveno 118x

Zdarec ve spolek. Mam otezku. nevite nekdo jake jsou sankce za poziti alkoholu a nasledne rizeni. Volal mi kamos ze ho na zacatku tejdne chytly chlupoaty a neco nadejchal. Kolik to nevim, ale kezdopadne si ho prej pozvou..... Sem nevedel, ze se to ted resi takhle :-)

27.10.2005, 07:22 |
Daryl (A)
berou papiry

27.10.2005, 07:28 |
Ricci Na rok az dva sa moze rozlucit s papiermi a este nech ocakava mastnu pokutu..
10000-15000 pokutka + rok-rok a 1/2 bez papírů.....
po půlce může požádat o navrácení
Tak to je drsnej masakr. Prej to ale nebylo moc. Podle toho co rikal, tak muj odhad je tak do 0,7.
0,7 bohatě stačí. Kamarádovi vzali řidičák za 0,45 na rok a půl :-(

27.10.2005, 07:46 |
FSAL jako u nas je zatim prece uplne jedno jestli mas 0,2 nebo 2 promile, takze kdyz bude policajt svine, tak ho muze poradne voflastrovat i za jedno pywo
no jo ale poldové posílaj spis na obecní úřad obce s rozšířenou působností a tam se to teprv řeší ....
Jako Daryl.
A pokud na magistrátu bude nějaká zakomplexovaná mrcha, tak ho může osolit tak na dva roky a flastrem 20K. - měl 0,4 :o((
Zkušenost z Brna - ne moje, ale taky kamarád - teď ho musím všude vyvážet
jenicek: operační systém pro bílý myši :o)

27.10.2005, 08:46 |
Smrada (M)
Na magistratu jsou hnany k tomu aby vybrali co nejvic, takze at kamarad pocita s horni hranici pokuty. Ridicak berou bez komentare. Jinak je Tvuj kamarad BLBEC.
Smrada : Souhlas. pred rokem sejmuly meho kamarada za 1,1. Dostal 11K flastr a rok bez rizeni. Tenkrat mi rikal, ze je to nejak na 3 skupiny do 0,5 ; do 1 a vejs, ale nevim jak je to ted......
kdyz pije a ridi tak s tim musi pocitat, tyhle sankce na alkohol mi vubec nevadi
Kral007 : JJ to me taky ne...... kazdej si za blbost muze sam.
když ma na chlast tak ma i na taxika sorry ale chlastat a pak za volant to je děs mě sice naměřily jen jednou ale to diky tomu že jsem si před jizdou vyplach hubu ustni vodou tantum verde kde je alkohol naštěsti se to vysvětlilo ale bylo to nepřijemny.

27.10.2005, 11:14 |
Drtič Za chlast bych bral řidičák okamžitě a flastroval bych nejvýš,jak to jde.Ať už jim konečně dojde,že chlast a řízení nejde dohromady.
taky bych se o tom vůbc nebavil! Nebo udělat jak někde ve světě alkohol člověk může mit třeba do 0,2 ale o to větší sankce jsou když je limit překročen! když člověk udělá nehodu a má třeba i povolenou hranici tak je to bráno jako přitěžující okolnost, pojišťovna nezaplatí ani korunu a je to fakt tost tvrdý!
A tuším jsem slyšel že v Británii to funguje tak, že třeba když naměří alkohol řidiči náklaďáku nebo autobusu tak je to bráno jako veřejný ohrožení a je za to až kriminál!!!!! ale tohle sem opravdu jenom slyšel a nevím co je na tom pravdy!!!
Není to s tou Británií přesné. Je to v případě nehody - ale i drobné nehody.
at si sežene potvrzení,že musí vozit matku nebo někoho z příbuzných do nemocnice,že se bez něj neobejdou,a policajti ti řidičák nechaj,ale dostane plnou palbu - 15 000 Kč.
za 0.7 bych klidne bral ridicak do konce zivota.jednou je to zakazany a proste je a zrovna chlast bych netoleroval.Clovek si musi vybrat bud rizeni nebo alkohol..

28.10.2005, 10:59 |
Pagoš Kamarádovi za 0,2 sebrali papíry na půl roku a ještě si řekli o 10k a to prej dopadnul ještě dobře.