Navštíveno 118x

29.10.2005, 04:15 |
Katy Tak nejak sem si dneska precetla jednu zajimavou poznamku a to, o barve laku v TP - takze jako kdyz si necham prelakovat auto, nebo necham udelat dvoubarevku tak musim neco nekam poslat (nejakej "papir") aby mi to schvalili a pak zajit na urad at mi to zapisou do TP (jako s kolama) nebo jen zajit rovnou na urad anebo nemusim nikam chodit ? je to fuck... ?
pac barva co mam v TP je (u mojeho auta)vyrazena v kastli a co pak na zmenu barvy pani policajti a na tech.prohl. ? abych pravdu rekla,tohle me nenapadlo ze se "hraje" i na takove detaily..!
diky za rady !!!

29.10.2005, 09:15 |
X-sat (M)
Dle mého názoru jde pouze o to "zajít na ouřad" a nechat zapsat jinou barvu. Nic víc. Kód barvy na štítku auta není rozhodující.
Zajit na dopravni urad...
nevím teda kde si četla tuhle "zajímavou poznámku" ale dojdi jen na úřad. vyrob si doma jen čestný prohlášení o tom že u vozidla, rz XXXXXXXX, VIN XXXXXXXXX, jsi změnila barvu z XXXXX na YYYYYY.
no a pokud mam dvoubarevne auto, spodek jinou barvou nez vrsek tak se to pisuje jak?

29.10.2005, 11:40 |
X-sat (M)
lze více barev - dle posouzení ouřady ;-)
aha, tak to by me zajimalo co ma v papirech ten clovek co ma nejakeho toho golfa nebo co to bylo a ma na nem ten motiv z Doby ledove... tam snad byly vsechny barvy sveta...

29.10.2005, 11:55 |
X-sat (M)
asi barva: posraná ;-)
neeee ten golfík od Detlefa má v techničáku: "pohádkový motiv - Doba ledová" ;o)
no vo*e :) pohadkovy motiv - doba ledova, tak to je slusny :) to mel asi na urade docela kliku ...
jj ukazovali to v telce, "pohádkový motiv - doba ledová" :o)))

29.10.2005, 21:21 |
Katy oojee, ja tak nerada to uradovani pac jim to vsude strasne dlouho trva a ty pani tam jsou strasne prijemne . a navic auto neni napsane na me , je na babku , takze to bude problem ju tam asi dotahnout. nebo si to muzu zajistit sama ? asi ne , ze ?! no tu asi stejne klepne az to hodim do laku :)))
ikdyz na druhe strane : cervena jako cervena ne ? - mam v planu to dat zase do cervene,ale nejake pekne ostre a mozna "neco k tomu". tak co byste delali ted vy ?

29.10.2005, 21:22 |
Katy to Pepino-Honda: cestny prohlaseni - muzes mi prosimte do mailu nebo na icq tak nejak "lehce" napsat vo cem to ma byt ?? diky