Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Dotaz !

o Navštíveno 118x o
o 29.10.2005, 04:15 | Katy
Tak nejak sem si dneska precetla jednu zajimavou poznamku a to, o barve laku v TP - takze jako kdyz si necham prelakovat auto, nebo necham udelat dvoubarevku tak musim neco nekam poslat (nejakej "papir") aby mi to schvalili a pak zajit na urad at mi to zapisou do TP (jako s kolama) nebo jen zajit rovnou na urad anebo nemusim nikam chodit ? je to fuck... ?
pac barva co mam v TP je (u mojeho auta)vyrazena v kastli a co pak na zmenu barvy pani policajti a na tech.prohl. ? abych pravdu rekla,tohle me nenapadlo ze se "hraje" i na takove detaily..!
diky za rady !!!

o 29.10.2005, 09:15 | X-sat (M)
Dle mého názoru jde pouze o to "zajít na ouřad" a nechat zapsat jinou barvu. Nic víc. Kód barvy na štítku auta není rozhodující.
o 29.10.2005, 09:40 | LoboCrew
Zajit na dopravni urad...
o 29.10.2005, 11:36 | Pepíno_Honda
nevím teda kde si četla tuhle "zajímavou poznámku" ale dojdi jen na úřad. vyrob si doma jen čestný prohlášení o tom že u vozidla, rz XXXXXXXX, VIN XXXXXXXXX, jsi změnila barvu z XXXXX na YYYYYY.
o 29.10.2005, 11:39 | michal_smsmsm (A)
no a pokud mam dvoubarevne auto, spodek jinou barvou nez vrsek tak se to pisuje jak?
o 29.10.2005, 11:40 | X-sat (M)
lze více barev - dle posouzení ouřady ;-)
o 29.10.2005, 11:42 | michal_smsmsm (A)
aha, tak to by me zajimalo co ma v papirech ten clovek co ma nejakeho toho golfa nebo co to bylo a ma na nem ten motiv z Doby ledove... tam snad byly vsechny barvy sveta...
o 29.10.2005, 11:55 | X-sat (M)
asi barva: posraná ;-)
o 29.10.2005, 12:23 | MAGIC-007
neeee ten golfík od Detlefa má v techničáku: "pohádkový motiv - Doba ledová" ;o)
o 29.10.2005, 12:53 | michal_smsmsm (A)
no vo*e :) pohadkovy motiv - doba ledova, tak to je slusny :) to mel asi na urade docela kliku ...
o 29.10.2005, 12:58 | TheTimo
jj ukazovali to v telce, "pohádkový motiv - doba ledová" :o)))
o 29.10.2005, 21:21 | Katy
oojee, ja tak nerada to uradovani pac jim to vsude strasne dlouho trva a ty pani tam jsou strasne prijemne . a navic auto neni napsane na me , je na babku , takze to bude problem ju tam asi dotahnout. nebo si to muzu zajistit sama ? asi ne , ze ?! no tu asi stejne klepne az to hodim do laku :)))
ikdyz na druhe strane : cervena jako cervena ne ? - mam v planu to dat zase do cervene,ale nejake pekne ostre a mozna "neco k tomu". tak co byste delali ted vy ?
o 29.10.2005, 21:22 | Katy
to Pepino-Honda: cestny prohlaseni - muzes mi prosimte do mailu nebo na icq tak nejak "lehce" napsat vo cem to ma byt ?? diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3153 sekund.