Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Monitor

o Navštíveno 79x o
o 30.10.2005, 10:34 | All
Potřebuju koupit nějaký levnější monitor a vůbec se neorientuju. Zkuste poradit, prosím.

Co takhle:
[ Link ]

o 30.10.2005, 10:44 | toxic
Jo tak ten ti mužu s klidným srdcem doporučit. Máme ho na firmě a z těch cca 12timonitoru je asi nejlepší ( mimo majitelové 19¨ ).
o 30.10.2005, 10:49 | Zdenek (A)
Podle parametru to vypada velmi slusne a znacka LG je take v pohode. Jedine, co by mi tam chybelo, je DVI vstup, ale neni to zadna tragedie, obzvlaste pokud nemas na video karte DVI vystup. Takze z tohoto pohledu bych rekl, ze je to dobra volba.
o 30.10.2005, 13:54 | audioland.cz
Ahoj. Mam lepsi možnost. Jeste lepší LCD, s DVI, za lepší cenu. Samsung 730bf

[ Link ]

4 MS odezva, perfektni kontrast, DVI a Samsung je lepší značka..Mimochodem ten LG jsem mel doma 2 mesice a s timto Samsungem ted tyden pracoval a je znatelne obrazově lepší.

Můžu ti ho nabídnout za 7200 kč. Z invexu, 4 dny zapnutý. 2 roky záruka, k vyzvednutí v Přerově...Kdyžtak se ozvi.

o 30.10.2005, 16:58 | toxic
palmer: A nemas tam i nejakeho netebooka ?? :)
o 30.10.2005, 19:31 | All
Díky pánové.
Palmer: mám jedinou další podmínku. Musí k tomu být doklady s možným odečtem DPH - tedy od plátce. Pokud ty doklady jsou hoď mi do mailu telefon. Ozvu se jestli ano nebo ne. Není to jen o ceně ale i o tom, že jestli je to v Přerově budu to mít po ruce.
o 30.10.2005, 23:10 | audioland.cz
All: Dostaneš normální fakturu, takže DPH si můžeš odečíst. Jinak bylo by to v Přerově na Palackého. Zítra ti napíšu mejl...
o 30.10.2005, 23:11 | audioland.cz
toxic: jo ale jen 5000 sleva bez DPH, Premio
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.8033 sekund.