Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Výměna manželek

o Navštíveno 154x o
o 01.11.2005, 10:06 | sotek
viděli ste to včera? teda to byl humus!
tu Lucku sem litoval. Bych se musel stydět.

o 01.11.2005, 10:09 | Paczqo
no jako ja mam v pokoji bordel a skladiště ale z tohodle se mi dělalo zle a chudak děti brrrrrrrrrrrrrr.
o 01.11.2005, 10:09 | michal_smsmsm (A)
jj to byl des... vubec sem to rodinu s tema morgo detma nepocopil, jak v tom hnusu co tam meli muzou zit... jako a jak tam pri louceni jedno z tech deti dost krute brecelo, a kdyz rikali ze tak nebrecelo ani pri louceni s mamou... husty, taky jsem ji litoval... ta druha si zatim u nich doma docela pekne uzivala nic nedelala...
o 01.11.2005, 10:10 | Tweety
Normálně na to nekoukám ale včera sem na to mrkla a chlívek ja proti tomu baráku hotel Palcát, pfuj
o 01.11.2005, 10:14 | tykeev
taky jsem to zahlídnul...

nejhorší bylo, jak se jí tam rádobymatka při tom zúčtování smála do ksichtu a říkala jí dokola, jak jí záleží na dětech atd...
přísahám, že já tam bejt, tak se asi něco stane
o 01.11.2005, 10:17 | unregistered001
jo koukal jsem, fakt husty, tu morgosku bych rezal paskem od rana do vecera, cigara, chlast, nalakovany pazoury, takovej neporadek doma, svrab vsi nestovice cernej mor, cholera fuj humus
takovy deti jsou fakt chudaci, mit takovej zivot to je peklo
o 01.11.2005, 10:19 | jenicek
masakr. nechapu hlasky typu, no, vstala sem ve dvanact,celej den se valela a nic nenedelala, proste dobry. nebo no, ja se prece nebudu omezovat kvuli detem, to uz stacilo. a nejlepsi bylo jak ta chudak rika ja mam prani to sjet vsechno savem apod, ta druha ze chce aby kluk tam nebyl pres noc apod...
o 01.11.2005, 10:24 | Only_One
mno me dostalo nakonci jak Lucka říkala že by si ty děti klidně vzala a Ta jejich Matka že by prej nešli za ní... no myslim že by šli a to docela rychle... takovouhle matku to je za trest....
o 01.11.2005, 10:45 | sotek
morgoška měla pěknou dovolenou, vařit neumí, píct neumí. Jednou si šla sama na pizzu a chlap pak žral doma párek.
o 01.11.2005, 10:51 | EFCA
no byla to docela sila..
nejlepsi bylo, jak si ta morgoska porad stezovala, ze se hrozne nudi, ale pritom nejvetsi vrchol blaha bylo pro ni celej den nic nedelat - to si ale trochu protireci ne???
ty deti byly fakt chudaci, kdyz ukazali ty jejich matrace, tak se mi chtelo blejt... a to ze se ten kluk v 10ti letech (nebo kolik mu bylo) pochcava, taky neni normalni....
o 01.11.2005, 10:52 | Prochy1551
Jako fakt děs... To sme měli taky takový sousedy... Otec cikán matka polka... Táta byl fakt v podě. pomohl se všim pracovitej,ale pizda polská děsný, věčně opalovačka na zahradě, nalakovaný nehty, do práce nechodila a uklízeli holky (dcery) a furt si stěžovala jak je unavená...

Ale víc mě děsí to co to vybíraj do ý soutěže... sem tam snad nezažil normální 2rodiny najedou... moc na to nekoukám,ale co vim tak zavřenej pes v kleci, cirkusačka, a ted ta morgoška.... fakt děs běs

o 01.11.2005, 11:11 | FXS
fakt humáč......a to jsem zažil ledacos, protože když jsem byl na vojně, tak jsme jako "myšáci" než nás plácli, museli uklízet po mazákách ledacos, ale jako tohle byla fakt síla.......
o 01.11.2005, 12:24 | Taran
Chudáci děti!
o 01.11.2005, 12:34 | TROY
Jako fakt masakr to bylo - očividně se o děti nestará a nedivil bych se ani kdyby na ní poslali sociálku - ta holka se zádama by se měla léčti,kluk co se zechcává nápodbně :o( a matka si v klídku tahá pivečko v hospůdce.
o 01.11.2005, 12:54 | EFCA
nevite nekdo, jak to vlastne dopadlo s tim psem, co ho zavirali do klece? nejak to utichlo... me by to dost zajimalo, protoze sem z toho byla "mirne" vytocena...
o 01.11.2005, 12:58 | TROY
EFCA
bylo to v blesku :o),že ho raději někomu věnovali a je v dobrejch rukách
o 01.11.2005, 13:10 | Sarka
Efčo,
psa má nějaká kamarádka té blonďaté fuchtle, to je v pohodě.
o 01.11.2005, 13:36 | EFCA
tak aspon ze tak, fakt mi ty cuby bylo moooc lito.... takovy lidi bych do ty klece zavrela taky...svine
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.41 sekund.