Navštíveno 89x

hezky, škoda že to je maďaroš :o)
jinak značně vyrovnaný auta, STS má přeci jen jednu výhodu je AWD
No ja tomu rozumiem, no problemo :oD Inak vyhral Lexus, za tie same prachy nabizi prej omnoho viac, ked uz ma Park assistant-a tak je to PA se vsim vsudy, u STS napriklad nie je senzor na predku, nema taku "ficurku" ako park assistance cez kameru do palubaku na displej, slabsi a mensi motor co zere viac ako ten u Lexusu... ale inak ze je pohodlny a tak... Lexus zas proste podla ich slov dokonaly v kazdom detaile :o) Akurat na konci sa pytali zenskych, viac z nich hlasovalo pre Cadillac, aspon podla vyzoru, pritazlivosti a tak :o)
Jo a Lexus "vraci uder" STSku a jeho AWD svojim hodne dobrym samosvorom :o) prej... :oD
STS má větší a o 45 HP silnější motor, jinak mi přijde divný ře se někdo se slabším zadohrabem dokáže rozjet líp jak silnější 4x4. Jinak dobrej tester, něco jak JR, jinak u STS je kamerka za příplatek :o) škoda že netestili STS - V
A jo, spatne som pocuval, teraz pozeram udaje, ma vacsi motor, ale je "slabsi" :o) Lexus mu napr. na Sprint usiel :o) Tester je vyborny, na stranke
[ Link ] najdes viacero v archive, niektore auta testuju fakt moc :o) a prave to vytkli STSku, ze niektore veci maju len ako priplatok, pricom v tej cene to uz ma Lexus davno included a hlavne, ze Lexus prej na to ze je obrovsky, handluje ako maly sportiak, ze je im prijemnejsie ho riadit, naopak u Cadillacu sa im zas pacila elektromagneticka napln tlmicov, a ako reagovala na rozne situacie :o)
o tý elektromagnetice sem četl, že to STS má jako první sedan na světě popravdě ani nevím jak to funguje, moje STS to má jen elektronicky ...
No frajer vravel ze tam je nejaka tekutina ktora ma magneticke vlastnosti reagujuce na elektricky impulz, a podla toho aky impulz dostane od RJ, tak meni tuhost kapaliny, takze moze byt tekuta, supertekuta, menej tekuta, az skoro zelatinovo tuha... proste to znie fakt bohovsky ;o)