Navštíveno 97x

Napis na dverich WC v dobe totality: "Kdo pul smeny neproflaka, ten pracuje na Husaka."
Dvere vysazeny za ucelem odstraneni napisu.
Okamzite se objevil novy napis na zdi: "KSC nam neveri, proto serem bez dveri. "

05.11.2005, 21:45 |
TROY :o) dobrej
jako na sjezdu KSC :-)))

05.11.2005, 21:48 |
*DM* To Kral 007.Pamatuju :o((( jinak 1A!!!!!!!!!!

05.11.2005, 21:57 |
clown vlevo pekny kozy ... jinak samej proflaklej gesicht :o))))
tak jedna special pro Clowna, ale jmenem si nejsem jisty :-)

Napis na dverich WC v dobe totality 3: "Soudruzi, jen zde to mate pevne v ruce." :)

05.11.2005, 22:05 |
clown furt kozy pekny ... :o)))) ale to vlevo on nich to kazi ...
jmeno neni potreba ... na to casem prijdes taky ... woe :o)))
a chlemstá piwo fuj z takový holky bych blil ...
Podle mě má limču! :-)
A lepší holky co si dají občas pivo, než fifleny co chlastají jen šampus.

06.11.2005, 10:26 |
FSAL harry: presne 8-)))

06.11.2005, 10:09 |
Terča mar: mě je zase na blití z namistrovanejch lídí jako jseš ty......
No, bezva názory z šampaňských výšin, ale holky, který pily pivo, patřily k těm nejlepším co jsem potkal.

06.11.2005, 10:26 |
X-sat (M)
Pifko mi nevadí, ale když ženská kouří (cigarety), tak v mých očích klesá její půvab o 50%

06.11.2005, 10:45 |
Magic | Upraveno: 2005-11-06 10:47:03
X-sat máš recht, v tom souhlas s tebou a i s RedB.
jo ciga vadí ...pivo vubec a to ho sám nepiju...skoro:o)

06.11.2005, 11:23 |
Terča Ano každýmu (ne)vadí něco jinýho ale nenapíšu o někom na obrázku že je mi z něj na blití.....
sorry klidně napíšu slečno přechytralá, pindat si můžete co chcete, líbat se s holkou co chlemstala pivo to bych jí nablil do pusy ...
a jestli usuzuješ dle toho, že napíšu, že mi je z někoho nablití, že sem namistrovanej napadá mě už jen něco o slepici a zobání ....

06.11.2005, 12:20 |
Terča mar: no comment......

06.11.2005, 12:51 |
Terča kral007: promin jen jsem se jí chtěla zastat a nechala jsem se trochu unést.
Mar: No, nezlob se, ale to, že jsi pozdní pubertu prožil narozdíl od většiny dospívající mládeže asi někde v literární kavárně na ovocném čaji a pivo ti "zůstalo hořký" je dost blbej důvod pro to, abys tady rozhazoval takovýhle koniny jako světovej názor. Podle tvých sexuálních výlevů tady na fóru by pro tebe francouzák s plnou hubou mrdky s krámama nemusel bejt problém, ale z holky co pije pivo, ti je strašně citelně na blití, že to sem prostě nemůžeš nezapsat a nesvést o to tuhej slovní boj. Fakt nevím co si o tom mám myslet, člověče :o)
hele sorry je to můj názor a za tím si stojím, když holka lemtá pivo je mi z ní prostě nablití toť vše, jestli to Tobě nevadí je to Tvoje věc já bych se jak sem napsal dát takový holce pusu na místě poblil, je mi jasný, že zbytku jak koukám to náramně voní a vyžívaj se vychutnávat si tu prima kvasnicovou chuť ... Tys napsal, že holky co pijou pivo jsou vždy v pohodě já co sem potkal tak o 90% těhle pivních krásek bych neopřel ani kolo ...
A to jen proto, že ti nechutná pivo :o)

06.11.2005, 16:47 |
FSAL jj lepsi je si vychutnavat chut nejaky "diskotekovy krasky" ktera pije treba Mojito nebo chut jinyho chlastu na urovni a ne jen hnusnyho piva a kvasnic co pije obyc povl - Marauder, tvoje nektery nazory ohledne aut a ruzny jiny vylevy vcelku prechazim (proste je to tvuj nazor a nema smysl o nem polemizovat, pze mas dycky pravdu a kdyz se ti nekdo snazi oponovat, tak se ho snazis zesmesnit), ale todle uz je fakt dost 8-))) neni to proste vo tom, ze ty pywo nepijes (asi bys vypadal ponekud poduroven svemu mysleni) a proto si hned ostatni odsoudil? to je asi neco jako kdybych rekl, ze libat se s holkou ktere pije kafe bych nesnes a poblil bych se - opet si dokazal jak ses omezenej ...
Mámo, ta moje nová jí dršťkovou polívku, já se s ní asi rozvedu :o)))
for FSAL: pokud bys to četl pozorněji tak za celou dobu vyjadřuji pouhopouze svůj názor, nikde sem nenapsal že to tak musej cejtit i ostatní. Pivo nepiju jako nepiju ani ostatní alkohol takže pls. schlaď si čelo s Tvejma trapnejma soudama o nějaký podúrovni, mě spíš přijde, že sem se velice dotknul lidí co pijou pivo a nesnesou aby to mohlo bejt opačně. Píšeš keci o tom já já neumím respektovat a Ty to dokážeš ? Ani náhodou takže kdo je tu pak omezenej chytráku ...

06.11.2005, 17:26 |
FSAL no, myslim, ze ostatni si udelali nazor ;-)

06.11.2005, 17:26 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2005-11-06 17:30:00
for RB: zvláštní ani jedna z holek co jsem s ní chodil nebo i jen spal pivo nepila asi sem špatně hledal koukám a popravdě i tam kam se chodím bavit je % holek co ho pijou naprosto minimální a to si nemyslím, že bych chodil jak tu chytrolín FSAL psal na nějaký VIP místa. Napsal sem svůj názor za kterým si stojím, je mi prostě z tý holky na blití mě samotnýmu Ty a Fsal mi musíte cpát že to tak není a je to jinak ...

06.11.2005, 17:29 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2005-11-06 17:41:06
for Fsal: mě se líbí, že Tebe se to vůbec netýká, ale okamžitě se sem musíš přisrat s chytrejma kecama do kterejch uboze nezapomeneš přimíchat auta a hodnotit mě o tom co je nebo není pod úroveň každopádně jako do většiny diskuzí se mnou, vůbec se Tě to netýká, ale musíš si něco připsat aby sis dokázal jak moc jsi důležitej a úžasnej ...

06.11.2005, 17:46 |
FSAL opravdu nemam sebemensi potrebu si touto cestou neco dokazovat, uz vubec ne tebou menovany vlastnosti (co jinyho te taky mohlo napadnout), vyjadruju jen svuj nazor, stejne tak jako ty a ostatni, koneckoncu sme na DF nebo ne?

06.11.2005, 17:47 |
FSAL jinak koukam, ze nez to po sobe prectes tak to musis odeslat a pak este doladovat 8-)))
hihi si fakt trapnej tak co mi ještě vyčteš ? pivo jsi probral, že je mi něco pod úroveň taky, auta jsi neopomenul teď ještě Ti vadí že sem si dovolil dopsat slovo nebo ho přepsat - si fakt ubožák, ale k smíchu ...

06.11.2005, 17:59 |
FSAL koukam, ze uz si se dostal k tomu, co jsem psal v prvnich zavorkach ohledne zesmesnovani 8-)) nejak tezce neses jiny nazory ... ;-)
názory snesu, ale ne názory blba co se snaží ukázat jakej je frajer tím, že zmixuje pivo+úroveň+auta+editaci a myslí si jak mi to šíleně nandal, narozdíl Ty jsi mě naprosto lhostejnej neb pro mě nic neznamenáš nelovím po foru posty co jsi kde napsal a nezplácám totální hovna dohromady abych večer mohl říct jak jsem úžasnej a mohl si udělat další zářez ....

06.11.2005, 18:19 |
FSAL 8-)))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

06.11.2005, 21:35 |
Cenda | Upraveno: 2005-11-06 21:36:44
furt lepsi, kdyz pije pivo, nez zelenou :-)))
taky na tom nevidim nic spatnyho
"Kdo se deně nefláká, podporuje Husáka" a za to dostal 6 měséíců na tvrdo - to není žer, ale pravda :-D
Me je zas na bliti pri libani s holkou ktera kouri cigara, neni na tom nic divnyho, stejne jako neni nic divnyho na tom, ze nekdo zas nema rad zapach po pivu, takze vubec nechapu proc se do Jirky tak navazite.

07.11.2005, 08:36 |
Terča Nehádejte se tady.Marauder třeba to je holka někoho odsud.Taky by se ti nelíbilo kdyby jsi sem dal fotku na které by byla tvá holka a někdo by ti psal fuj z té bych se poblil.Taky by ses ozval.Neberu ti že ti je z piva na blití já ho taky nemusím.Ale nemusel jsi hned psát že ti je zní na blití(ještě když je tam její fotka) když už jsi chtěl něco napsat tak třeba nemusím holky co pijou pivo.......peace
90% mejch kamosek pije pivo a na bliti mi z nich teda neni ;-) spise naopak, jsou po nem prijemne vlacny :-)))