Navštíveno 2908x

09.03.2008, 00:21 |
Q Drahý Daryle, směl bych vědět kam zmizely informace o mé objednávce triček a kde mám svá zaplacená trička?
To nebyl sponzorský dar. Děkuji za informace.
Q

09.03.2008, 00:35 |
Daryl (A)
Mily, Q .. informace .. nevim jake mas na mysli, ale beznou praxi byva, ze po zapalceni jsou tricka do vyroby a dle vytizenosti tiskarny jsou k dispozici drive ci pozdeji. Jak je praxi zde v teto zalezitosti jiz asi 3 roky, dodaci lhuta se pohybuje od 14 dnu od uhrazeni VSECH az do cca jednoho mesice. Zde se nam to jeste malicko zkomplikovalo, jelokoz uprostred objednavani vyvstal ten problem se zakazem pouzivani puvodniho loga diky cemuz bylo nutne nechat vyrobit nove. Tim padem i nove sablony atd atd atd atd ...
Daryl vpoho , to máš jak když on dělal kšiltovky ;-)) myslim že skoro rok to trvalo :)))

09.03.2008, 14:55 |
Q ale přehled není, že, takže týden sem, týden tam. Navíc chci tričko podle nabídky a ne nějaké "nové" logo. Viz tvé foto. O komplikacích si neřekl ani slovo, tak co se divíš. Dle obvyklé praxe už bych ho dávno měl.
Nismo: nevybírám peníze předem a dělám to pro potěchu přátel, nikoli na business.
S pozdravem

09.03.2008, 15:42 |
Daryl (A)
ok, posilam ti penize zpet, jelikoz jste mi s paiou zakazali pouziti loga.
Jinak zajimavy zpusob ruseni objednavky :)
pro potechu pratel nikoliv business - dobra hlaska nicmene vysvetluje to i duvod, proc ja na tom chci neco mit. Kdybych z toho nic nemel, na vse bych sral a vyroba tricek by taky trvala rok.
Nevybirla jsi penize, pac cepici muzes prodat komukoliv jinemu. Tricko se jmenovkou Q bych asi tezko prodal nekomu jinemu.

09.03.2008, 15:43 |
Daryl (A)
o komplikacich jsem nemusel nic rikat jelikoz zrovna TY jsi o nich vedel velmi dobre :) Stejne jako vsichni ostatni.
muzes vzit fixu a dopsat tam treba deli Q uent :-D
Q : s těma penězma nevim, já jsem dával litra za dvě čapky hned po objednání a posílal sem ti po peťovi :)) tak s tim vybíránim nevim kdybych toho litra dal na 3procenta a zaplatil ti při převzetí tak sem dneska už na kanárech :))))))
NP: no to by teda byla vyhra woe :-D

09.03.2008, 22:19 |
Q Hele Nismo, to byla tvoje iniciativa, nikoli požadavek, takže si s těma kecama trhni. :-)
Daryle: tobě jsem já nikdy nic nezakazoval a rozhodně se proti tomu důrazně ohrazuji.
Logo jsi neavizoval a na fotkách bylo stejné. Naopak jsme se s klukama bavili o tom, že si to raději objednám hned dokud je logo staré.
Takže si laskavě poznámky nech.
navíc nechci zrušit objednávku, prostě ať mi natisknou starý logo. hotovo.

10.03.2008, 07:37 |
Daryl (A)
Q: tak to bys musel mit svoleni pana Hrabala (paia). Pak ti natisknu cokoli.

10.03.2008, 10:26 |
Q já ho mám. stačí nekrást a použít ho v originální podobě. děkuji za provedení old
No s tema trikama je to pro me starej evergreen. Jednou jsem chtel triko "Barthez" penize jsem poslal Darylovi a doslo mi hovno. Kdyz jsem se Daryla ptal co se deje, tak mi rekl ze muselo dojit a ze ho zasantrocila posta. Mezi radkou jsem to pochopil, ze ho to nezajima, tak jsem si myslel sve a sral jsem na to. Holt mam smulu....

10.03.2008, 12:15 |
Daryl (A)
Barthez: prosim ???

10.03.2008, 12:18 |
Daryl (A)
Pockej nevim o nikom, komu by tricko nedoslo.Matne si vzpominam, ze si nekdo stezoval, ale kdyz se uz pak neozval, bral jsem to jakoze bylo doruceno. Kazdopadne nevim o jedinem z tech vice nez 300 tricek za poslednich 5 let, ktere by nebylo doruceno tomu kdo si jej objednal.
Teda ano ... treid ktery rekl, ze mu ho mam hodit az pojedu kolem ... jeste se tak nestalo :)

10.03.2008, 12:25 |
Daryl (A)
V pripade, ze podam zasilku na postu, predpokladam, ze jej posta bud doruci, nebo mi jej vrati zpet. A jelikoz se mi snad nic nevratilo ( nemam o tom povedomi ) pak snad plati ta druha varianta. Kazdopadne na nic neseru a rozhodne to neni vec ktera mne nezajima kdyz se tim zivim ...

10.03.2008, 12:26 |
Daryl (A)
mezi radkou .. bez komentare ...

10.03.2008, 12:27 |
Daryl (A)
Q: ty mozna ... ja ne ... abych ho mohl vyrobit, musel bych to svoleni mit ja ...

10.03.2008, 14:45 |
Kesam :)

10.03.2008, 14:48 |
Etien (M)
Daryl & Q: "drahý, milý"... teda hošani, konečně jste nám všem odkryli pravdu.... nebo spíš odkryly???-))))

10.03.2008, 22:50 |
Q Etiene zmlkni.

10.03.2008, 22:52 |
Q Mám povoleno použití loga v původním provedení, proto prosím o jeho dodání. Nehodlám tady flamovat o píčovinách. jestli se ti do toho nechce, tak si ale nevymýšlej nic o stahování objednávky.
máš psát dopředu, že se trička mění.
Může mi jsem někdo dát fotky, jak vypadalo staré tričko a jak vypadá nové?
Děkuji.
Daryl :
viz icq pane.....

11.03.2008, 08:23 |
Daryl (A)
tezko napisu predem kdyz situace nastane po objednani.
Ve stare verzi mam skladem nekolik tricek bez nicku. Vyrabet nove se staryl logem uz ale nebudu dokud k tomu neda souhlas paia. Pokud TY mas svoleni od paii tak si je muzes nechat vyrobit. Ja do toho nejdu .. byl jsem varovan abych se nenechal nachytat na svestkach.. Pro Vas je to mozna sranda a prdel, ale ja uz nenechavam nic nahode.
Je to o te dohode, ke ktere jsem Vas vyzyval, kterou jsem nabizel a na kterou jste nereagovali.
Takze moje posledni slovo: bud s novym logem (ktere se mimochodem lisi od puvodniho minimalne) nebo nic.

11.03.2008, 09:19 |
Etien (M)
Q: polib mi šos.

11.03.2008, 09:55 |
Daryl (A)
Nove vypada stejne jako stare. Az na tu malou zmenu uvnitr loga.

11.03.2008, 15:53 |
Q no nic těžko, prosím o odeslání finanční částky zpět na můj účet. zařídím se podle tebe a prosím o případný kontakt na producenta.
Děkuji

11.03.2008, 16:03 |
SIS Daryl: Mě triko ještě nepřišlo a čekam na něj měsíc :-( objednával a platil jsem ho 6.2.

11.03.2008, 16:45 |
treid Daryl : vime zadnej problem , jen doufam ze nedostanu po te dobe nejaky posyfleny usmrkany posrany hadr z kufru :)