Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Mam menší problém, kdo pomůže ? ? ?

o Navštíveno 2644x o
o 10.03.2008, 16:49 | Fridom
Mám menší problém.

Známej zde [ Link ] zakoupil origo Windows Vista a pán mu to nějak nechce poslat, reagoval párkrát na telefon, že už to poslal, že de hned na poštu atd.
Poté byl požádán a číslo podacího lístku, tak první poslal neexistující a další bylo se zásilky, kterou zaslal někomu jinému dříve.
Poté přestal komunikovat úplně.
Od 26.2. myslím že bylo času dost.

Znáte někdo tohoto pána a můžete pomoc tento problém vyřešit ?
Mám to k němu dost daleko.

Jedná se o tohoto pána:

Tomáš Truksa

Uživatelské jméno: tomastr19

Email: gorakhalgord@email.cz

Telefon: 732334617

Adresa: Chotusice 46

Chotusice

28576

o 10.03.2008, 17:31 | tappaja
No, vypada to, ze nekdo udelal flignu jak prase, at se spoji s tema dalsima kupcema a az bude skoda vyssi jak 5000, tak na policii.

Mohu napsat jen to, že mě tento uživatel sprostě a prostě okradl. Peníze jsem mu poslal na účet a po pár řádkách na ICQ a různých výmluvách, průtázích jsem se dosud ničeho nedočkal..je to sviňárna !!!

Nedoporučuju nikomu,nedodržuje podmínky prodeje,uvaděl pladbu na učet a dobírku,a pak dobírka nejde.aještě píše:odešlu balik po pripsani penze na učet musim dát te osobe penize a pak dostanu mobil.
o 10.03.2008, 21:50 | pepe689
hoši nabít držku a vyúčtovat náklady z toho děláte vědu
o 10.03.2008, 22:48 | Creams
Všichni chytrolíni dát na držku to ti nepomůže. Bych to nahlásil na PČR je to trestný čín úmyslného podvodu. Nikdo jiný s tím nic moc nezmůže
o 10.03.2008, 23:12 | Rajdlos
Ono taky neni moc rozumny neco kupovat od cloveka s aktivitou nula.
o 11.03.2008, 00:29 | Fridom
pepe689: Ze začátku to řeším vždy s klidem, ale pokud to nepude, tak si výlet udělam rád, to se neboj.

Creams: Jedná se o malou částku, tak že Policie v tomto případě nic moc, ale tak uvidí se, možností je spousta.

Rajdlos: Se začátku bych ochotný, dal na sebe veškeré info, mobil atd. ale pak se to nějak zvrtlo.
Když už je registrovanej na svou adresu domů, tak by tě nenapadlo, že bude něco skoušel za podvody.

o 11.03.2008, 01:19 | pepe689
jojo nejdřív slušně a pak holt má smůlu
o 11.03.2008, 01:22 | Fridom
pepe689: jj prostě skouší, skouší dokud nenarazí, to už známe.
o 11.03.2008, 01:27 | pepe689
zname proste na hrubej pytel hruba zaplata nebudu radit co s nim ,ale je spousta variant ,a nekdy ty nejmene bolestive jsou nejucinnejsi.
o 11.03.2008, 01:36 | Fridom
pepe689: Myslím že si poradím, ale když už se tam budu srát takovou dálku, tak nevim, nevim, jestli má varianta nebude bolestivá, to by byla asi pak velmi drahá.

Ale tak možná se pán umoudří, prej už začaj trochu komunikovat, tak se uvidí, není třeba spěchat.

A pokud se neumoudří tak neni nic hezčího, než když si pán po delším čase, bude mnout ruce, jak zase s někym vyje*al a já přijedu na zdvořilou náštěvu.
o 11.03.2008, 15:33 | Route88
Zase tak daleko to nemam :-)
o 11.03.2008, 15:54 | Fridom
Route88: Tak to je fajn, pokud se tedy pán neumoudří, tak že by si zajel místo mě, na zdvořilou náštěvu ?
On by ti jí určetě rád zaplatil:)
o 12.03.2008, 20:09 | Route88
jj treba v nedeli na obed :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.352 sekund.