Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to :HIGHTOWER

o Navštíveno 2606x o
o 25.04.2008, 19:01 | Kicker18
Zdar chlape pokud jeste hledas auto tak mam typ,ja si ted koupil seat toledo 1 a hochu mista jak na zamku!!!:o))) nevim jestli jsi uz nejake auto koupil,ja ti chtel dat jen takovy typ! :o) Kicker18

o 28.04.2008, 10:49 | HIGHTOWER
Zdárek, no tak to se máš docela ok, já jsem jednou seděl a jel asi 3 km Seatem a nic moc ti tedy povím, kolik máš nohy? Já 130 cm a je někam naskládat je prd*l :-/
o 28.04.2008, 15:02 | Kicker18
caus hele pokud to teda merim dobre tak od paty do rozkroku mam nejakejch cc107cm.jinak jezdi se mi v tom velmi dobre!Celkove je to vevnitr hoodne prostorny auto!Ale zalezi na kazdym jaka se mu libi znacka apod.:o)Ja to teda spis koupil kvuli dobrymu stavu a hlavne tomu mistu!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3065 sekund.