Navštíveno 3153x

hele sorry, ale opět sme tam kde jsme byli, dopíči už proč to děláš ??? Fakt nechápu !!!!???? Ozvi se Romanovi potřebuje okamžitě dořešit jednu zásilku (koberec) a mě po někom pošli ty věci který 2 měsíce u Tebe tvrdnou ... Zajímavý, když chceš prachy to komunikuješ jak vzteklej, a taky až na vyjímky je do druhýho dne máš na účtě ... Ale když po Tobě někdo něco chce to je jak po vymření ... A pokud zas napíšeš, že to byl jeden telefonát tak sem plesknu nafocenej mobil kde jsou data volání a odesílání X SMS ...
no je to fakt k posrani...
bohuzel to mam podobny...
mam tam nejaky veci i pul roku nedodany...samozrejmne zaplaceny
reakce tel ci mail jsou nulove......

03.05.2008, 20:06 |
Kapka (M)
*presunuto do vzkazu..nevadi Jirko? *

03.05.2008, 20:17 |
Cenda po jednom kiksu si to uz taham sam za +- stejny penize, nekdy levnejc. Bohuzel, pres Toma to bejvavalo bez starosti.

04.05.2008, 08:53 |
Lucass | Upraveno: 2008-05-04 08:57:58
S Tomasem naprosto v pohode, 14dni a je to doma...
jj jako lucass, az na jeden stale tvajici problem vzdy v pohode a spokojenost
Tak je aspoň krásně vidět, že není problém v tom, že by byl nemocnej, nebo odcestoval, prostě na určitý lidi sere (nechápu proč) stalo se mi to už několikrát, pokaždý sem to tak nějak zkousnul, minule mi frajer co si přeze mě objednal díly na auto řekl, že pokud je další den nebude mít už je nechce samo díly sem zaplatil dopředu já a nikdo mi nedal ani zálohu, díky tomu že platím Tomášovi naprosto stejný % jako ostatní nic na tom ani nemám krom neustálejch sraček, díly teda najednou druhej den byly. Teď je situace obdobná opět u něj jsou věci pro cizí lidi a vpodstatě chápu, že už je ty věci ani nezajímaj takže si je můžu nabouchat víte kam. Jinak asi před rokem sem díky němu přišel o 25 000 neb nebyl schopen ani přez moje neustálý urgence napsat prodávajícímu, že díly nedošly a pak mi suše oznámil, že už se s tím po 3 měsících nedá nic dělat. Mohl bych pokračovat dál a dál, ebay.com si řeším už delší dobu absolutně sám a ebay.de kterou teda používám naprosto ojediněle sem myslel, že zvládne Tomáš jak je vidno zvládá, ale jak pro koho, sem rád, že se ozvalo víc lidí a že nejsem sám a problém tedy není na mojí straně ... Co je paradox, že minule byl hrozně uraženej, že sem to napsal na forum, nicméně fakt nevím jak víc mu podsunout na oči, že by měl něco dělat ...
Pro příklad uvedu 2 aukce zbytek je starší jak 90 dní takže už je nenajdu, naprosto votřesný, nechápu proč to nepošle aspoň v balíku ....
Bugatti Jeanshose .Grösse:34 You have marked this item as "Payment Sent" on Apr-09-08.
PASSFORM FUßMATTEN AUTOTEPPICHE MATTEN MAZDA XEDOS 6 The seller has marked this item as "Payment Received" on Feb-12-08
no je to fakt mizerie,urguju to take stale a kdyz jsem s nim mluvil osobne pred 10dny,rekl,ze to vse da do poradku,samozrejmne se na to vysral,protoze ty veci podle me uz ani nema,nebot v tom ma hroznej bordel a ty veci podle me "nadelil" nekomu jinymu ,kterej uz to nevratil....
ted mi prisla jedna vec od uplne nekoho ciziho,protoze mu to paroubek poslal a nebylo to jeho....
tohle jsou veci co mi dluzi,takze bych tam mel mit i jednu vec starou rok....no proste sila
5606 03.06.07
5678 25.06.07
6750 17.12.07
6862 20.01.08
7142 28.02.08
7203 06.03.08
7455 10.04.08
7572 22.04.08
V poslední době je s Tomasparem trošku horší komunikace, jinak je vše OK
no mne se nekde uz rok valej EA krouzky :-)
No ono nejhorsi je, ze lidi jsou takovy mrdky, ze to co neni jejich, ani nevrati, takze asi tak. Doufam, ze se jim to vsechno jednou vymsti.
:-) me jednou prisla krabice od monitoru se zesikem a reprama - ale ja si ji teda nenechal a poslal dal... :))
kdyz uz to delam a beru si za to provizi tak by v tom mel mit poradek a ne takovej bordel, ku me se dostala vec ktera byla sofort kaufer po mesici a neco a to jeste z toho duvodu, ze ji opet poslal nekomu jinemu, tomu rikam dobra prace, ale jsem rad,ze se to ku me dostalo vubec jak na to koukam