Navštíveno 3462x

uz je na dvore ;) musim ho trochu poladit jak uz sem psal, snad me to nesezere, chtelo by to nekoho na motor, pry to ma moc bohatou smes a proto takovou spotrebu...

09.06.2008, 15:44 |
clown tak ono 2.0GTI 4x4 103kw je mazel :o)))
woe bacha na ty kola, jsou drazsi nez cely auto :o)))
Koukam,tady ma nekdo starsi nove zihadlo :-)))
106kw - 144hp... kola jsou prirezly k nabojum :-D alespon ty zadni, jo a riditelnou zadni to ma taky jak sem omylem zjistil pri pohledu pod ;) ovsem jestli to funguje a jak se to projevi to nechci zatim zjistovat ;)
docela exot karka ne?
tohle jsem asi nikdy nevidel, ted mi docvaklo kdyz cumim na kardan a zadni poloosy.
kardan, zadni poloosa a ehm rizeni zadni napravy...
zajimala by me porizovaci cena v robe vyroby... bude na tom trochu prace, zadni brzdy komplet- nebrzdej vubec, na predku neco mlati mam pocit ze jsou v haji oba spodni cepy v ramenou a ne jen jeden, mozna stabiky nebo co ja vim...

09.06.2008, 22:30 |
Kapka (M)
mozna budu vypadat blbe..ale co to je za auto?

09.06.2008, 22:44 |
Kapka (M)
aha...me to teda pripominalo nejake mitcu...ale zmatlo me ten kardan a hlavne ta riditelna naprava..dik

09.06.2008, 22:55 |
SEKIN Tož hodně ščestí s tém pertinaxem.
je to na prechodne obdobi nez se vyresi definitivne mondeo :( a nez bude na neco reprezentativnejsiho, zatim si zvykam na podivny pocit pri prujezdech zatackama kdy mam dojem ze me zadek predbehne a ono furt ne ;)

09.06.2008, 23:14 |
Kapka (M)
ten pocit znam s tou zadni napravu..mel jsem Prelude 2.2VTEC 4WS..4 generaci.jelo to jako po kolejich..rad na ni vzpominam..kdepak je ji ted konec kocicce :-(

10.06.2008, 15:31 |
clown mno ja mel v zapujcce od stejneho majitele predchozi kousek, nez to v 400 tkm vzdal motor, a tam se to hejbalo vzadu pri rychlostech 120 +, ale fakt ostry zatacky super, je si clovek nesmel pak sednout do nejaky maly sracky :o)))
jen se zeptám, jak to má řešený vstrikování? mechanika nebo elektronický? Pokud mechanika, neměl by bajet problém to seštelovat....
martin> nemam vubec poneti, ani netusim jak to zjistit, haubnu jsem otevrel, videl jsem motor, asi 5vterin jsem na nej ziral a zase jsem to zavrel :-D

11.06.2008, 17:39 |
tukan Pekny autí :) Mel sem Mitsubishi galant byla to myslim 89rv,klima,nastavitelny podvozek vse el 2.0Gti 144koni to by mel byt tenhle motor a melo to elektronické vstřikování :) Taky by mě zajímala cena z dobového katalogu :D