Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Olej do Favorita

o Navštíveno 169x o
o 02.10.2005, 17:51 | JP
Nevíte někdo, jaký je doporučený olej do Favorita 136 LS r.89?

Brácha na pár měsíců odletěl za teplem a nechal u mě auto. Je to takovej ten typ, co lije benzín a jezdí. Dal jsem to auto trochu dohromady, zkontroloval jsem olej a zjistil, že je tam místo něj nějakej mazut, kterej je černější než celej Chánov, navíc je ho tam u dna. Zavolal jsem bráchovi kdy ho naposledy měnil a on říkal, že ho nedávno a že je nálepka ze strany na přístrojovce - na ní stálo "Poslední výměna mot. oleje - xx.yy.1998". Typ oleje, den, měsíc ani kilometry už nebyly k přečtení, ta cedulka je celá vybledlá, ale na ten olej najel minimálně 30.000 km (určitě tam občas něco dolil, jinak by tam už asi nebylo nic) ...tak se ptám, co tam mám nalejt...

o 17.09.2005, 19:55 | BadyS
nevim co fazol,ale do filcky liju 15w-40
o 17.09.2005, 20:06 | ivls
to je trochu problém když nevíš,cop tam bylo za olej. nevím jestli by bylo nejlepší tam nalít 15w-40, protože jestli tam brácha lil polosynt., tak by to mohlo všechny ty usazeniny a karbony rozpustit a to by nebylo asi dobré. vzhledem k tomu jaký měl brácha přístup k autu, tak bych to tipoval na polosyn. můj názor.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3662 sekund.