Navštíveno 216x

02.10.2005, 17:51 |
TROY
Ten Petr je fakt dement ne?!!!

17.09.2005, 21:12 |
Syrup kamery dobry!
JáPetrZvěřina se asi probere, az uvidi jak na nej budou maly deti hazet zvejkacky apod. :))))))

17.09.2005, 21:20 |
Mika ten debilní projev "já Petr Zvěřina" to je jak kdyby byl něco extra, takovejch buzíček Vladkovi pravýmu buzíkovi nesahá ani po kotníky :-)

17.09.2005, 21:35 |
empiK (M)
Segra si to zaplatila a ja lezim s chripkou, tak na to cumim prubezne celej den a reknu vam, ze Vera je jeste vetsi píííp, nez sem si myslel.
Docela drsny bylo, kdyz Petr po sestrizich rikal, ze ted uz praci nesezene a jen se modlil, aby nepustili ten sestrih z rana, protoze to by prarodice jeho Kacenky neprezili.
Oni to pustili (ten vystup s Vladkem)
Maminka se to snazi zachranit, ale spis to pohnojila :-))

17.09.2005, 21:39 |
erix7 (K)
aha empiku, tak to te omlouva, ze nejsi total fit - uz se se lekl :)
a ma to chuj :c)))))))))))))))))))))

17.09.2005, 21:51 |
TROY 3m!l owned :o)
heh že se ta jeho matka ani nestydí a dělá jako že nic že to všechno jenom hraje :D doufám že mu dá někdo pořádně do rypáku :o)
Jo jo pokaždý když jsem ho poslouchal řikat ty sračkovský keci o tom "Já Petr Zvěřina" tak jsem ho chtěl potkat s bejzbolkou v parku,č..ák jeden zasr..ej.Fakt total hotovo!!!!!
kua proč mi ani u jednoho linku nejde zvuk??
Myslim ze JaPetrZverinovi nekdo brzy rozkope hubu, koste jedno...

19.09.2005, 10:56 |
htd

18.09.2005, 12:20 |
Magic No přiznám se že včera jsem se na ten celý duel díval ze zvědavosti, jesti to prima pustí. Na netu jsem četl přepis toho nočního výstupu z OL kamer a bylo to hustý. Vizualní podoba je ještě lepší. Asi se talentovaný pan Petr divil jak rychle vyletěl.
dobra byla jedna SMS z nocni show: Mam rotvajlera a ten ma rad zverinu.
ty vole tak ta mp3 je husta... to sem nevidel a koukam ze sem o hodne prisel...

18.09.2005, 13:06 |
Syrup tak nevim jak vam ale me ty kamery uz nefachaj :(
Hmm, mě už taky né.
Fčera sem naně koukal do 3h - si tam vykladali u piva o Pražácích vs. Moravácích - vděčné toť téma :o)).

18.09.2005, 22:43 |
noname |
editace ta stranka nejde a proc?