Navštíveno 152x

Je to asi 14 dní co jsem psal ještě na autohifi svou příhodu s dírou v silnici. Včera kolem 04:00 jedu po D1 na Prahu, hezky prší a u Humpolce je omezení, něco se tam opravuje, jedu asi 120 nikde nikdo a najednou rána jak hovado, na silnici leží taková ta patka co drží ty výstražný cedule prostě jí někdo předemnou musel napálit, cedule ulítla a patka zůstala na silnici. Trefil jsem jí přesně levým předním kolem. Auto mi odtáhli rovnou k nám do Loun do barumky, rád bych poděkoval UAMK za to že do hodiny od zavolání už jsem seděl v odtahovce. Nutno podotknout, že je to služba sice vynikající, leč poměrně draze zaplacená. Na Golfu je v háji guma, ráfek, rameno, tlumič, to je jen po zběžném ohledání, více se dozvím v pondělí. Jenom bych rád věděl jak je možný, že se něco takovýho stane 2x po sobě.

17.09.2005, 22:36 |
erix7 (K)
no ty voe, mas smolika jako svine :(
ani mi nemluv, ale co hlavně že jsme celí .-)
no Kajo,to je ale smula jak blazen :-( co si tem silnicim provedl?to je pech jak prase
nevím prostě mě nemá rád .-)
a to nejde nejak pojistně vymahat? za stav silnic nikdo neodpovida?

18.09.2005, 09:41 |
Kapka (M)
Kajo neučíš nahodou nejake dite ředitele silnic a dálnic?A nedal jsi mu nedavno kouli? :-)))) Jinak hlavne že jsi v pohode,kdybys neco potreboval,tak brkni,mam komplet obute 17" z oktavky,tak kdybys je na chvilku potreboval...
clovece tak to bys mi moc pomohl, potrebuju tam "neco" na chvili dat abych mohl zajet do teplic na to rovnani

18.09.2005, 10:27 |
20bad Tos mohl klidne nahlasit na Policii, pokud to byla neoznačená překážka (kterou tam mimochodem instalovali z údržby dálnic) mohli ti to zaplatit.
Já policajtum moc neduveruju a ten cas co bych stravil nez prijedou, pak popotahovani se silnicema atd..... navic jsem byl utahanej po akci
tak Ty mas fakt samy lepsi prihody :-((((((( fakt pech

18.09.2005, 18:40 |
BadyS tak to je fakt smula :-(((((((((
nocu, to je mi lito, kdybych mohl pomoct, cislo mas
no, to je pešek sakra, po tech prihodach bych asi uvazoval o nejakem laserovem vyhledavacim systemu prekazek nebo radnou rally rampu se svetly na haubnu.

19.09.2005, 14:12 |
Yawor
no ...tak to je to samy akorat jsem jel jednou tak rychle .-( nojo moje blbost