Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Daryl: Hlasim se o prvni cernej puntik :-)

o Navštíveno 226x o
o 02.10.2005, 17:52 | empiK (M)
14/09/2005 19:20 empiK
info ramecek bych dal volitelnej do profilu. bud ano nebo ne. prectu si to jednou a pak uz budu rad, kdyz mi to nebude zabirat misto.

14/09/2005 21:51 Daryl (A)
empiK: a kdyz se bude menit obsah ? Je tam proto, aby si ho kazdej vsiml. Dal jsem ho tam proto, aby se lidi porad neptali "Co s tim jeee ? Mne to dela divny veciii ...".
Ja myslim, ze ten ramecek te nezabije. A zbytecne tam nebude. Bude tam jen pokud to bude potreba.

Tohle je ta informace, ktera je potreba? Sorry, ale musel sem. :-))

o 18.09.2005, 13:53 | Luke_288
nahodou me to prijde docela prijemny...
o 18.09.2005, 13:56 | Katie
:))))
jinak jako Luke_288
o 18.09.2005, 13:58 | empiK (M)
o tom zadna, prijemny to je, takovy rodinny.
ja jen, vis co...
o 18.09.2005, 13:58 | Luke_288
nevim co...
o 18.09.2005, 14:00 | Daryl (A)
empiK: snazim se dat lidem najevo, ze tu jsem, ze na ne neseru a ze mi nejsou lhostejni. A prijde mi to celkem vhodne s ohledem na to co je za den ...
o 18.09.2005, 14:01 | empiK (M)
ramecek mi vadil, protoze na samotny text moc mista nezbyvalo. dozvedel jsem se, ze tam budou zobrazovany dulezite informace. a i kdyz je ten text hezkej a zamyslis se nad nim, tak si ho klidne muzu precist i ve vzkazech. asi tak.
o 18.09.2005, 14:07 | Luke_288
takze uz je pryc nebo ted zmizel jenom me?
o 18.09.2005, 14:12 | Daryl (A)
Je pryc ...
o 18.09.2005, 14:12 | Daryl (A)
v tomhle dam empiKovi za pravdu. Je urcen pro dulezite vzkazy, ktere by nemel nikdo prehlednout ...
o 18.09.2005, 15:28 | MarauderZ28
ach jo má taky empík něco jinýho na práci než do všeho rejt a se vším nesouhlasit ? Nechápu čemu ten rámeček vadí - absolutně ničemu ... akorát zdržuje Daryla od důležitejch věci sraním s absolutníma pitomostma ...
o 18.09.2005, 15:39 | empiK (M)
Uvedom si, ze kdyz tam ten ramecek bude furt, tak trosku ztraci smysl. Nemusis si pak vsimnout, ze se zmenil text v neco duleziteho, jako kdyz tam nebude a objevi se vzdycky, kdyz to bude potreba.
o 18.09.2005, 15:56 | Luke_288
hm, ja si toho zatim vsimnul vzdycky, ale myslim, ze ramecek neni az zas tak podstatna vec tohodle fora. me to prislo jako prijemny plus.
o 18.09.2005, 15:59 | empiK (M)
vzdyt prijemny plus je to porad
o 18.09.2005, 16:05 | aTTim
No zato ve vzkazech si to urcite kazdej precte, jasny ... premejslej trochu.

Co je v ramecku je dulezity a viditelny na prvni pohled, takze se pak lidi nemuzou vymlouvat, ze to necetli kdesi ve vzkazech.
o 18.09.2005, 16:16 | empiK (M)
evidentne nevis o jakym prispevku v infopanelu sme se bavili, nikdo tady nepsal, ze se tam maj davat do vzkazu vsechny ... premejslej trochu.
o 18.09.2005, 16:22 | aTTim
Ber to tak, ze info rameckem poskytuje admin sdeleni, ktera povazuje za mene ci vice dulezita, proto tam je vicemene porad. Pochop, ze nemuze bejt vsechno podle jednoho cloveka, kterej ma na vsechno nejaky kecy. Tecka.
o 18.09.2005, 16:29 | empiK (M)
Pochop tohle:

18/09/2005 14:12 Daryl (A)
v tomhle dam empiKovi za pravdu. Je urcen pro dulezite vzkazy, ktere by nemel nikdo prehlednout ...

A pak, prosim, pochop jeste jednu vec. Ja nikdy nepsal, ze musi byt vsechno podle me. Neco me napadlo, co se mi zdalo dobry, tak sem to sem napsal. Je logicky, ze se nemusi vetsina zdat ostatnim. Kazdy mame jiny predstavy. Ale od toho vznikla diskusni skupina Pripominky k foru. Kdyby tam byly pripominky dve, k cemu by to bylo? A ze jich je od jednoho cloveka treba dvacet, z toho patnact blbosti, proc by to melo vadit? Proste se to neudela, nebo to povede k lepsimu napadu. Nevim, proc to beres jako kecy. Tecka
o 18.09.2005, 16:37 | Daryl (A)
empiK: tak proc to pises do vzkazu ?????
o 18.09.2005, 17:32 | clown
si myslim, ze Empik je asi jedinej, co mu to vadi ... :o)
me to bylo celkem jedno, aspon jsem mel zmeneny text okna pred ocima a vsiml si ho ..
o 18.09.2005, 17:41 | Tichy
jako MarauderZ28
o 18.09.2005, 19:40 | noname | editace
mě osobně to nevadí. Myslím že je dobře dát lidem najevo, jaká pravidla tu jsou.

sotek
o 18.09.2005, 21:52 | Petura
jen at ramecek zustane tam kde je... dobra vec
o 18.09.2005, 21:58 | Kapka (M)
teda fakt nekterý lidi už asi nevi do čeho maji rejt...me to teda vubec nevadi,práve naopak....jsem pro aby tam zustal...aspon je videt že admin neustale pečuje o tohle forum...a prijde mi to taky takové rodinné,jak to nekdo napsal...jestli ti to Empiku tolik vadi,tak sem nelez,nikdo te preci nenutí...mužeme být rádi že se Daryl tolik tomu věnuje,já sám bych na to nemel ani čas ani nervy...Daryle já za tebou 100% stojím...David
o 19.09.2005, 09:09 | Yawor
ty woe co blbnete ??

Dyť je to od empiKa návrh na něco, co by podle něj mohlo přinést zlepšení a tak si to obhajuje ! Neprošlo, no a ? Prostě má snahu.

Vy hned do něj šijete ať sem neleze /nepřeháníš Kapko trochu ??/ nebo že to dal člověk co má na všechno jen kecy ... Safra tak od čeho sme přešli ? Abysme si to forum vylepšili k obrazu svému. empiK návrhy sice chrlí jak na běžícím pásu, ale myslím že by stačilo mu rozumně zdůvodnit proč ne a ne se do něj takhle pouštět...
o 19.09.2005, 09:24 | Zdenek (A)
Yawor: Premyslel jsem, kde se vzala tahle hadka. Je to skoda, ze se tak stalo, ale dosel jsem k tomu, ze to bylo asi takhle: empiK chrli hodne napadu, coz muze byt OK a ja se tomu nebranim. Jako kriticke jsem v ty komunikaci vykoukal jednu vec - chce predelavat a upravovat veci, na kterych jsme se tu uz nejak shodli a Daryl je udelal k obrazu nasemu. Ted prijde empiK a zase by je predelaval. Principialne je dobre, ze si lidi preji upravy, ale proc furt dokola znovu a znovu predelavat veci, ktere Daryl odladil. Forum se potykalo s rychlosti a jeste s nejakyma chybkama a ty mely prioritu nejvyssi. empiKovy neustale pripominky tak proste nektere lidi nastvaly, pac jim prisly prilis malicherne oproti existujicich problemum.
Tohle mi pripomnelo minuly tyden v praci. Mel jsem plno prace a nemcour to vedel. Dva dny me zahlcoval pozadavkama na zmeny v softu, ale bylo mu jasny, ze je proste nemuzu udelat, pac resim jiny dulezitejsi problemy. Kdyby si je nechal u sebe a poslal je ve vhodnejsi dobu (pozdeji), tak to bylo OK. Me ale proste vytacely jeho vecne maily, na ktere jsem musel reagovat. Z prace jsem pak chodil neskutecne nasranej!!! V pripade empiKa mi to prislo trochu podobne... Nedivim se, ze se nektery lidi nastvali...
o 19.09.2005, 09:55 | Yawor
Zdeňku jasně, já chápu příčinu, jen se mi zdá, že by se to mělo řešit chladnější hlavou, ne ho hned posílat k šípku...

On holt navrhl prkotinu, ale stále jsme ve fázi úprav, tak to sem podle mně patří. Prostě by stačilo napsat že ne, nebo že to počká až se dořeší prioritnější věci.

Ale psát to způsobem viz výše mi nepřijde úplně košer
o 19.09.2005, 10:06 | Daryl (A)
Yawor: zkus vyhledavac a vsechno si precti. Pak mozna pochopis. Nikdo ho neposlal HNED k sipku. Normalni clovek poda navrh a pokud je zamitnut, tak rekne OK. EmpiK o tom zacne donekonecna polemizovat po celem foru. To nas vytaci.
o 19.09.2005, 10:11 | Pekys
Do teď jsem se k tomu tady nevyjdřoval, ale musím souhlasit plně s Yaworem, protože některý reakce na empiKa jsou fakt přehnaný. Chtěli jsme úpravy, tak je navrhuje. To že něco z toho jsou již upravené věci dle představ ostatních bych mu nezazlíval. Napsal svůj názor/nápad a buď bude dobrej, nebo ne. K tomu by se měli ostatní vyjadřovat věcně, a ne ho posílad kamsi že je věčnej rejpal. Když se mi jeho nápad nebude zdát dobrej, tak stačí napsat co si myslim o nápadu, a ne o něm!
o 19.09.2005, 10:12 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
yawor: hlavne empik resit totalni kraviny
o 19.09.2005, 10:13 | Daryl (A)
Pekys: ale pokud bude resit to co se jiz resilo a nestaci mu odpoved ne, nebo ted ne, tak co mu mam rict ?
o 19.09.2005, 10:22 | Pekys
Daryl: četl jsem toho většinu, ne-li všechno a nepřišlo mi to zas tak přehnaný. Většinou ho někdo poslal doprdele, tak se potom obhajoval že to byl nápad. Když mu někdo argumentoval proti, tak to vzal a byl klid.
o 19.09.2005, 10:26 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pekys: on tomu hodne dal tou barvou prectenych pismen, 10 lidi mu rekne ze je upne stejna jako na starym foru a on ze urcite o stupinek jinaci a ze se mu na to blbe kouka. To co predvedl nejsou vecne pripominky ale totalni <*> a nebo co prispevek to OT
o 19.09.2005, 10:31 | erix7 (K)
ja sem nepostrehnul, ze by ho nekdo vylozene poslal nekam, maximalne vyjadril svouj nazor na jeho myslenkove pochody. Do prdele sel sam jako urazenej.
o 19.09.2005, 10:34 | aTTim
Vetsine lidi staci rict jednou, maximalne dvakrat jak se veci maji a je klid. empiK ale porad dokola opakoval stejny veci a ve vetsine pripadu to byly opravdu blbosti. Staci myslet jako normalni clovek ... a to, ze se urazil a odesel taky o necem svedci.
o 19.09.2005, 10:35 | Daryl (A)
Navrhuji uzavrit toto tema. Nechci dalsi prispevky "o empiKovi".

Myslim ze je to uzavrena vec.
o 19.09.2005, 10:38 | aTTim
Souhlas. Ted by to chtelo tu fci "lock" :)
o 19.09.2005, 10:40 | Etien (M)
ó jé.... :)

už se na tomto fóru začínám zabydlovat.... hádky o "prdu" je to poslední co tu ve srovnání s www.autohifi.cz chybělo.... :))))
o 19.09.2005, 10:57 | Pekys
Ač bych mohl ještě reagovat na příspěvky krale007 a (K!) tak respektuju Daryla jako admina a končím tuto diskuzi.

Každej má nějakej názor, tak ho prosím v rámci slušnosti respektujme.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.411 sekund.