Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Kde v Pze levne STK+Emise?

o Navštíveno 134x o
o 02.10.2005, 17:51 | P@olos
Ahoj, tak mi ve ctvrtek vyprsi STK+emise a chci se zeptat kde v Praze to maj za slusnou cenu, aspon jako:

[ Link ]

:-))) Jde mi o Favorita, ceny v Praze se mi zdaj dost vysoky ale treba nekdo poradite kde to jde i levnejc. Auto by melo byt OK, jen nejde serizovani svetel (jako u kazdyho Fajta) a prave ze nekde to povazujou za nedostatek. Proste kde by levne prosel STK i Emisema :-))) Jak rikam, jinak je uplne OK.
Dik

o 18.09.2005, 17:30 | clown
vzdyt ty cenou jsou stejny vsude ne ?

aspon ja jsem delal na jare na Mnisku, na Bohdalci, na Plzensky a na Proseku - odtud mne vyrazili kvuli rezerve od pickupa v boude a ne pod autem, asi jim jeste nikdo neukrad gumu :o))

az na Prosek, vsude pohoda ..
o 19.09.2005, 10:56 | P@olos
tak treba Bohdalec:

[ Link ]

to je celkem rozdil oproti

[ Link ]
o 19.09.2005, 10:56 | P@olos
tak treba Bohdalec:

[ Link ]

to je celkem rozdil oproti

[ Link ]
o 19.09.2005, 12:31 | MarauderZ28
rozdíl je 260 Kč ... nevím takovýhle věci fakt neřeším neb když budu objíždět Prahu tak víc prtojezdím než ušetřím ...
o 19.09.2005, 14:17 | Marek_026
Já jezdim na Bohdalec.
o 19.09.2005, 15:36 | P@olos
260,- STK + 235 Emise = cca 500,- Ale to je jedno, nekam to hodim, na ten Bohdalec jezdi bracha taky. Dik a mejte se
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.