Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Policie Štrasburk = Cimrman ?

o Navštíveno 118x o
o 02.10.2005, 17:51 | MarauderZ28
Frajerovi šel balík s nějakým náramkem, frajeři zjistili, že ten balík obsahuje nějaký dráty tak ho radši vyhodili do vzduchu pak zjistili, že obsahuje nějakej vibrační náramek .. no ty vole to jsou zprávy v USA zas frajer projel barák autem zkrs nazkrs a udělal jim tam prímovu garáž ...

o 18.09.2005, 21:00 | Lion
:)))) jj viděl jsem...je to komedie...
o 18.09.2005, 21:46 | Petrando
Marauder: mozna te to udivi a prekvapi, ale i ostatni lidi maji televizi :)))
o 18.09.2005, 21:50 | MarauderZ28
no o tom nepochybuju, jen konstatuju, že i cajti mimo čr jsou kapku mimo :o)
o 19.09.2005, 02:12 | MAX
No já sice telku domá mám, dokonce velkou širokoúhlou bednu (abych nebyl nařčen, že koukám na starou ČB teslu), ale stejně tam je skoro pořád úplné ho*no.. Tak když nezapomenu, tak akorát párkrát do týdne zapnu čt2, takže mi Marauderovo krátké zprostředkované zpravodajství vyhovuje... :o))
o 19.09.2005, 09:37 | JR
jako MAX ..... nebyl jsem doma a takhle mam alespon trochu prehled
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4571 sekund.