Navštíveno 15546x

prodával jsem woofer,napsal mi na ICQ které mám v kontaktech zde nějakej člověk-na ICQ vedenej jako NOVOTNY.DAVE( ICQ číslo 376701178) ať mu ho pošlu na dobírku.Napsal mi že si woofer převzal a že došel v pohodě a bla bla bla...Teď se mi woofer vrátil zpět od pošty s tím že si ho dotyčnej nepřevzal...Nesnáším takovýhle lidi tak si na něj kdyžtak dejte majzla...je to ZM*D
jinak na ICQ má napsané že je z Mostu a dobírku chtěl poslat údajně ke svojí staré na Adresu Šnebergerová Šárka,F. Malíka 1039/21,Most 43401.
PS:kdyby ho někdo znal,trefte ho za mě!!!!!
tak teď tak koukám že ten člověk je tu regnutej....
novotny.dave (číslo: 8038)
Jméno: David Novotný
Status: Uživatel
Město: Čepirohy u Mostu
E-mail: novotny.dave seznam.cz
Telefon: 720327772
Poslední přihlášení: 2009-07-21 13:29:31
Registrace: 2007-12-27 21:11:54
Aktivita: 34
telefon nedostupnej...ICQ radsi vecne vypnuty...
no já ho teď vidím online... možná si tě raději bloknul :-)
stejna zkusenost, zabookoval si u me gumy a ani se neozval, pak jen ze uz je nechce, solidni jednani
me napsal takovej blabol jakoze mel objednany dva woofery a ze si asi prevzal ten spatnej a ze jestli chci tak mu ho mam poslat znova...jeste ze jsem nebyl tak blbej a neposlal znova a prodal jinde...srat na takovyhle lidi...smazal bych je z tohodle doufam pratelskyho fora...

22.07.2009, 12:20 |
Kesam Stane ale mě tedy nikdy :-)
jedna na bradu ? nebo dvě ? :)
kdyby nebyl tak daleko tak i tři...a nejen na bradu :-)
Nemáš si to domlouvat po icq,ale po mobilu.Mě se to taky několikrát stalo.Je to risk no,když chceš něco prodat,tak to stejně někdy musíš risknout
njn...vis jak...cekas ze kdyz ti nekdo napise ze neco chce tak to fakt chce a ne ze je to mrdka a neprevezme to...a jinak si myslim ze je jedno jestli to domlouvas po mobilu nebo icq...
kua to abych prestal prodavat a nechaval si to doma vsecko
Trochu OT ale nedá mi to. Proč jsou všichni darebáci ze severu? :o(
RedBaron:tak vsichni tam darebaci urcite nebudou :o)

30.07.2009, 10:01 |
Daryl (A)
gervis: otazka znela opacne. Ne vsichni ze severu darebaci, ale vsichni darebaci ze severu ..to je rozdil.
to zni jako sever proti jihu :-D
barone pozor na to co píšeš :))) ja si prijdu jako solidni clovek :-D ikdyž treba kesam me mel taky asi pred rokem za zmrda vid zlato :-D

10.08.2009, 21:32 |
BALI jako perfekt:D
v čepirohách jsem denně a znam je skoro celý,ale tohle jméno neznam... ale zjistim co je to zač,akorát to jméno jeho starý mi něco řiká
me rika neco to jeho meno z jednim dejvem novotnym sem byl na vojne a byl to high dement
vsak oni dobre vedeli kdo ma byt s kym na ..........

10.09.2009, 08:45 |
kulík souhlas,bacha na něj,objednal si u mě káble na dobírku,samozřejmě na tu adresu jak je výše,a když jsem chtěl platbu předem na účet a napsal mu číslo,tak se ani neozval!! Tímto díky Gervisovi,nebýt tohoto příspěvku,tak jsem asi o kilo chudší.
presne tak, u lidi ktere neznam jen platba predem
Zdravim, nyni na AHC prodavam kompa a tento clovek (dle mail.adresy) me napsal, ze ma o ne zajem a jestli je poslu. Koukam, ze je dobre si proverovat adresy. Jinak bych je i poslal. To bych byl zase o postu chudsi koukam. Jeste, ze to tady je ;-) Diky za tento topic.
Je to potvrzeny. Po tom, co jsem mu odepsal, ze pozaduji platbu predem uz ani neodpovedel... Takze je to asi jeho dlouholeta zabava si delat z lidi srandu.Takze nedoporucuju s nim ani komunikovat.
U nás to samé, objednáno, nevyzvednuto.