Navštíveno 112x

20.09.2005, 01:04 |
erix7 (K)
uz spini i Zdenka, hnupove !
nejak jim to nemaka :)
Ty jejich kecy a honem-honem nejkake upravy to je katasrofa.
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /www/docs/autohifi/forum_rep.php3 on line 63
Nepodařilo se připojit k databázi.

20.09.2005, 07:40 |
KFL Nechapu, proc se to porad resi ...

20.09.2005, 08:07 |
Alda A proc ze se to porad resi? Nejak nechapu. Jsem tady, nemam potrebu resit autohifi.cz.
Dokonce jsem nikdy nepotreboval aby pro me neco udelali, proste si budu povidat tam kde mam kamose. Neresim kraviny.

20.09.2005, 08:34 |
Zdenek (A)
Doufam, ze je to naposledy, co me nekdo vyprovokoval tam neco napsat.
[ Link ]
Zahlasovano....
Diky Jenickovi cteni opravdu na dlouho:))))
:o)))) ja bych chtel videt tu statistiku přístupůůůůůůů :o))))) mooooooc :o) njn tak mužou si za to asi sami.. neudělají nic.. JE zajímavé pozorovat jak se chová majitel když jde o prachy že? (nebo mi utekl jiný důvod proč se ted zajímá o DF?)
Cha, Zdeněk a Smrada jim to tam slušně nandali!!! Gratulace!
Nevim, jestli si provozovatelé Autohifi.cz myslej, že členové fóra jsou negramotná banda blbů, co si dovede akorát narvat do auta velkej reprák, ale jejich argumentace tak opravdu vypadá.
Popravdě, sem strašně rád, že zdejší členové jsou naprosto normální a chytří lidé a ne jen banda, co se ráda předvádí!

20.09.2005, 11:40 |
Alda Porad jeste nechapu proc to resite.
tady nejde o to ze by jsme chteli zachranit stare forum a vratit se, ale zabranit pomluvam, spekulacim a obvinovani Zdenka

20.09.2005, 12:07 |
Alda Ja bych neresil VUBEc nic, jedine tak se vsechno za par dni umlci.

20.09.2005, 12:59 |
Ivouš naprosto souhlasím s Aldou i když mi to nedalo a taky sem se tam vyjádřil...
víte co je komedie ? jak tvrděj, že je vše hotový, ale zároveň se ptaj jak by se to lidem líbilo ... to je jako postavit barák a pak se zeptat zda Ti vyhovuje nebo chceš něco předělat ...