Navštíveno 115x

to je ale hnusny forum, ja sem doufal, ze kdyz se budem presouvat bude to do neceho peknyho, ale tohle je skoro stejny, buuuuu

08.09.2005, 19:30 |
clown > KISLIK ... woe, az budes neco stavet behem sveho volna v praci, tak ze jeden den toho taky moc super grafickyho neudelas ...
tady jde prece o funkce ... image je na nic .. :o))
forum je idealni, alespon pro vetsinu uzivatelu :-)

08.09.2005, 19:42 |
Zdenek (A)
Kislik: Stehujeme se ne kvuli "krase", ale kvuli "funkcim". Kazde oplacani grafikou forum zneprehneduje a zpomaluje. To nechceme!

08.09.2005, 20:04 |
Mika ..asi tak, je to neutrálně sladěný což mi vyhovuje. Nesnáším ty přebarvený nepřehledný WEBy na hovno.
hele sorry, ale nastaveni hotovyho fora je otazka celkem rychla, klidne to necham udelat :-)
mel sem na mylsi treba tohle, nevimv cem Vam to pride preplacany, ale fukcne je to temer dokonale, ale vy ste zahledeny do tohohle vzhledu a neumite si nic jinyho predstavit, sorry nechci se prit ani vyvolavat emoce rikam jen svuj nazor

09.09.2005, 00:17 |
X-sat (M)
Kislik - jasně php sračky plný co nejvíce se hejbacích píčovin... Ani prd! Tohle forum se vyrábí druhý den, tak se uklidni.
ja jsem klidnej naprosto. rikam, ze jsem vyslovil svuj nazor nemusite bejt hned jak na trni ze se nekdo nerozplyva blahem