Navštíveno 247x

02.10.2005, 17:52 |
All Ještě na starém fóru jsem roztruboval svoje negativní zkušenosti z dovolené v Černé Hoře. Pár lidem jsem svůj elaborát rozeslal ale protože jsme z bývalého fóra tryskem zdrhli může být víc zájemců o tyto informace.
Nechci aby to vypadalo, že jen kňučím. Nemám žádný důvod stěžovat si na chování místních, na pláže, hory, hospody a v nich zakoupené pochutiny atd. Průser byl když jsem se rozhodl nechat se hýčkat profesionály, koupit dovolenou od nich tady, nechat si jimi všechno zorganizovat, zajistit bydlení, dovézt na místo, nechat se krmit a napájet, dovézt zpět.
Z dovolené jsem zpátky deset dní. Nasranost mi vydržela. Na maily rozeslané zainteresovaným jsem žádnou odpověď nedostal (vypadá to, že vymřeli) a tak jsem to nasypal na Net.
Kdo chce může na ...
[ Link ] ... a teď to jdu cpát do vyhledávačů pro širokou veřejnost.
Jen bych ještě jednou zdůraznil to, že dovolená tam může být nádherná pokud nepotkáte lidi jaké jsem potkal já. A vo tom to je.

20.09.2005, 14:28 |
Daryl (A)
Tak to je mazec ... dovolena za 30 tycek v takovy boude ?

20.09.2005, 14:28 |
Daryl (A)
Hovno boude ... na stavenisti ...

20.09.2005, 14:31 |
X-sat (M)
Zvažoval bych trestní oznámení...
No ty vado, takovej hnus za tolik peněz
No tak to je v ... :o(((((((((((((
hm, proti tomu byl muj Egypt i pres pocatecni nesrovnalosti uzasnej, i kdyz ty cerny certi mistni jsou stejne teroristi..ja mel uzasnou dovolenou, i zname se na me prijedou podivat do Prahy, coz beru jako positivum
Alle: je mi to lito, fakt

20.09.2005, 15:58 |
noname |
editace JJ mam naprosto stejnou zkusennost,ale sem rad zes to podal tak jak top je..protoze ja sem srab,nebo nemam cas to takhle napsat
jj, cetl jsem v mailu, moc hezky napsany, skoda takto zkazene dovolene:(

20.09.2005, 16:07 |
All Áááále co. Doslova jsme tam ve dvou projedli a propili víc jak 200 Euro. Víte co to bylo při těch cenách piv a margarit a pizzy a hambáčů a ražničí a ginu a ...? Ráno jsme z té boudy vypadli a pak už nám to až do večera nemohl otrávit nikdo. Jde mi jen o to, že jsem jmenoval několik z těch, kteří jdou po prachách za jakoukoliv cenu. Příště to zas risknu. Pojedu ale s někým jiným a budu to dělat tak dlouho dokud nenajdu toho pravého ... pokud existuje. Napsal jsem to proto aby ti, kdo to přečtou věděli kde si mají koupit dovolenou ... tedy, pokud milují adrenalinové sporty.
To je mi opravdu líto, vím jak ses těšil.
Na druhou stranu, já nejezdím jinak než s Čedokem, Firo tourem a ted s Fischerem. Nikdy nebyl problem s nicim.
Takže bych ti fakt poradil jezdit s alespon trošku známýma cestovkama.

20.09.2005, 18:58 |
zazaa a z tohohle dovodu jezdim zasadne na vlastni pest ......

20.09.2005, 19:23 |
All Palmer: nerad bych ti kazil optimismus. Nejsem si jistý a za potenciální omyl se předem omlouvám ale mám pocit, že v posledním pořadu Proti srsti na Primě bylo něco podobného jako se stalo mně v souvislosti s Firo tourem. Opravdu nerad bych se té cestovky hloupým omylem dotkl ale podle toho pořadu už byly podány i žaloby a zasahovalo i Ministerstvo pro místní rozvoj jehož zástupce před kamerou mluvil o několika pokutách v řádu desítek tisíc a o opakovaných klamavých reklamách.
tak to je teda fakt sila, to se nada nijak jinak nazvat...

20.09.2005, 19:38 |
All V archivu Tv Prima ta reportáž je.
[ Link ] Po načtení stránky je vpravo uprostřed lišta, ve které se najede na Proti srsti a pak se pod ní vybere reportáž Cestovka.
Sekl jsem se jen v tom člověku z ministerstva. Mluvil o tom městský zastupitel.
no nemám slov..... v dobré náladě sem si sednul k PC a po přečtení tvé zkušenosti z dovolené sem maximálně nasranej ... néé na tebe, ale na ty zmekty, šmejdy, atd... v těch rádoby cestovních kancelářích ...
tobě patří velký dík za varování a velmi výstižně popsaný pobyt.
All: O tom nevím a překvapilo mě to :-( byl jsem s nima 4x a vždy dobrý. Ale Čedok je asi jistota...s ním byla nejlepsi dovolena, co se tyce služeb. Dokonce přítelkyně měla na pokoji šampansky a blahoprani v den narozenin... :)

20.09.2005, 20:41 |
Kamil All - tak to je hustý :-((((
Já byl zatím jen s Viamare a Bluestyle a naprostá spokojenost...