Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Motorari poradte prosim:(

o Navštíveno 153x o
o 02.10.2005, 17:53 | Martyn
Minulou sobotu mi na aute zase odeslo turbo (rok po repasi) odeslal jsem ho do firmy kde mi ho spravovali. Jake bylo moje prekvapeni kdyz mi rekli ze turbo je mechanicky poskozene - ze do nej za jizdy"spadnul" ventil nebo jeho cast a ze nejde opravit a amozrejme na nej ztracim zaruku...:( Je to mozne? Co ted stim - jak poznat ze je to pravda? Co kdyz dam nove turbo, nastartuju a stane seto same? Rikali neco o mereni tlaku ve valcich - tim se pry pozna jestli jsou ventily ok, bohuzel nemuzu sehnat nikoho kdo mi to tady v Pribrami zmeri a tahat auto nekam do pryc...:( Hlavneje to auto 5 let stare,najeto 110tis km:(((

o 20.09.2005, 19:09 | noname | editace
jediný co pomáhá !!!! chytit v tý firmě někoho za držku a trochu si snim promluvit...jinak nevim jak něco dokážeš ,v Mostě se to takhle už musí řešit,protože sou všude vychcaný svině.....a věř mi že to skutečně pomáhá...je to oskoušený :-)
o 20.09.2005, 19:11 | noname | editace
ale přijde mi to jako hodně velká blbost ....že by si měl v turbu ventil :-))) příde mi to legrační ..promiň :-)..nevim jak by se tam dostal ....nedokážu si to představit
o 20.09.2005, 19:22 | semysak
myslim si ze to chyceni za drzku by bylo nejlepsi hlavne si nech ukazat to svoje stary turbo a co vsechno je spatne

stavase ze to turbo jakoby vyjede do strany ze to lozisko je tak vybehany ze uz tu vrtulku neuderzi a natakhne ji do kompresorovy casti a ubrousi obal turba nebo ze by ti to nasalo filtr vzduchu, jinak ty tlaky ve valcich by meli umet zmerit tam kde umeji go motoru myslim, neni to az tak slozity
o 21.09.2005, 07:20 | Martyn
Safra koukam ze jsem si spletl rubriku... Mno pro to turbo si jedu dneska, zkusim ho odvezt jeste do jedne firmy v Pisku kde delaji repase jestli opravdu nejde spravit. Jinak zda se mi to taky nejaky prehnany, nikdy jsem o nic podobnem neslysel... Hlavne jsem se k auto choval slusne, krmil ho kvalitnim olejem, netocil za studena, nechaval vychladnout...:((
Ty tlaky - nasel jsem cloveka co to meri, ale pry na tenhle motor by musel mit nejakou specialni redukci nebo co, proste konretne tenhle motor zmerit neumi:( Jeste to pry delaji nejak elektronicky, ale to by muselo byt nastartovano, coz bez turba jaksi nepujde..:(
Jo a jeste jsem si vzpomel, kdyz se mi tohle stalo, sice se ozvala takova opravdu hnusna kovova rana a od te doby turbo vubec netahlo a melo vykloktany zvuk a zaclo to hulit, ale jinak motor bezel do 1,5tis otacek celkem fine, kdyby ulitl ventil tak by to asi delalo strasne veci, ne?
o 21.09.2005, 07:59 | semysak
no to asi jo, ale presne nevim, prej dobry repase delaji ve strakonicich a v tom pisku
o 21.09.2005, 13:42 | cupra.165
Martyn 156..co zajet na premereni tlaku do Alfy servisu? nezmaknou to tam taky?
o 21.09.2005, 15:21 | vomy
to Martyn156 : Presne jak jsem ti rikal :o) ....sice je hovadina abys tam mel celej ventil, ale nejaka mala castecka tam vletet mohla... staci tam mala kovova castecka a lopatky se "omrdaj" a je vystarano ;o) Varianta, ze z tebe ale delaj vola je taky dost realna...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3411 sekund.