Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Pro RyVeS-Milan

o Navštíveno 214x o
o 02.10.2005, 17:53 | MaSuZaPi_Vašek
Ahoj Milane,proč se chceš probůch zbavit tej Alpinky,moc tu navigaci neznám,asi bude hodně kvalitní,ale přeci jen asi přijdeš o trochu té kvality for CD:-)
Teda doufám,že si toho tady v těch vzkazech všimneš,mail se mi psát nechce:-))
Vašek

o 20.09.2005, 23:14 | erix7 (K)
..... _Vasek - pac je nakazenej TUS-em.
o 20.09.2005, 23:22 | MaSuZaPi_Vašek
Ale spíš TUSovou rakovinou,to já sem taky dost postiženej,ale myslel jsem že jemu jde hlavně o kvalitu přednesu CD:-)),i když je ta navi hodně kvalitní,tak mě by ten design fakt nebral,ani s TUSem na smrtelnej postýlce:-)
o 20.09.2005, 23:33 | erix7 (K)
...._Vasek- IVA neni navi ! ma to opticky vytup, napojis 701 a ine caffe ako 9855. navys mas obrazky k dobremu zvuku.
o 20.09.2005, 23:58 | MaSuZaPi_Vašek
Aháááááá:-)))
Jasný,neboj se nic,chápu
o 21.09.2005, 00:05 | prohifi.cz
Cauky Vasku, byl jsem cely den pryc, tak reaguju az takto opozdene. Ale hodne me laka ta navigace, vymyslet na ni jine misto pod nebo nad radiem je skoro nemyslitelne a ani se mi do toho nechce a ono se to nezda - ten Becker na tom neni zvukove vubec spatne. Alpine je Alpine, ale pokud by to hralo o 5% hure nez ta 9855ka a ziskal bych navigaci a BT pevnou HF do auta, tak bych asi nevahal. Zkratka otazka priorit.

Na EMMA s tim jezdit nebudu - na to neni cas, delam hudbu pro sebe a spatne to nehraje. Jeste vse promyslim a presne skouknu penize...
O tom Beckeru se nikde moc nepise, ale ticha voda brehy mele. Jak casto vidis Dynaudia v testech? Zkratka neni to tak komercne rozsirena znacka, ale uz jenom vyrobce je zaruka kvality. Ale stale zvazuju :-)
o 21.09.2005, 00:13 | MaSuZaPi_Vašek
Budeš začátkem října v Praze??Asi se tam ukážu taky:-)
Zatím ahoj.
o 21.09.2005, 18:54 | erix7 (K)
...Vasek-sorac-zapomnel sem ze ryvesaci sou 2x :)
o 21.09.2005, 22:17 | prohifi.cz
2 Vašek: budeme v Praze na autoshow od 6. do 9. 10., tak si nas tam najdi :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3481 sekund.