Navštíveno 214x

Ahoj Milane,proč se chceš probůch zbavit tej Alpinky,moc tu navigaci neznám,asi bude hodně kvalitní,ale přeci jen asi přijdeš o trochu té kvality for CD:-)
Teda doufám,že si toho tady v těch vzkazech všimneš,mail se mi psát nechce:-))
Vašek

20.09.2005, 23:14 |
erix7 (K)
..... _Vasek - pac je nakazenej TUS-em.
Ale spíš TUSovou rakovinou,to já sem taky dost postiženej,ale myslel jsem že jemu jde hlavně o kvalitu přednesu CD:-)),i když je ta navi hodně kvalitní,tak mě by ten design fakt nebral,ani s TUSem na smrtelnej postýlce:-)

20.09.2005, 23:33 |
erix7 (K)
...._Vasek- IVA neni navi ! ma to opticky vytup, napojis 701 a ine caffe ako 9855. navys mas obrazky k dobremu zvuku.
Aháááááá:-)))
Jasný,neboj se nic,chápu
Cauky Vasku, byl jsem cely den pryc, tak reaguju az takto opozdene. Ale hodne me laka ta navigace, vymyslet na ni jine misto pod nebo nad radiem je skoro nemyslitelne a ani se mi do toho nechce a ono se to nezda - ten Becker na tom neni zvukove vubec spatne. Alpine je Alpine, ale pokud by to hralo o 5% hure nez ta 9855ka a ziskal bych navigaci a BT pevnou HF do auta, tak bych asi nevahal. Zkratka otazka priorit.
Na EMMA s tim jezdit nebudu - na to neni cas, delam hudbu pro sebe a spatne to nehraje. Jeste vse promyslim a presne skouknu penize...
O tom Beckeru se nikde moc nepise, ale ticha voda brehy mele. Jak casto vidis Dynaudia v testech? Zkratka neni to tak komercne rozsirena znacka, ale uz jenom vyrobce je zaruka kvality. Ale stale zvazuju :-)
Budeš začátkem října v Praze??Asi se tam ukážu taky:-)
Zatím ahoj.

21.09.2005, 18:54 |
erix7 (K)
...Vasek-sorac-zapomnel sem ze ryvesaci sou 2x :)
2 Vašek: budeme v Praze na autoshow od 6. do 9. 10., tak si nas tam najdi :-)