Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > fuj bodovej system...

o Navštíveno 231x o
o 02.10.2005, 17:53 | maxxR19

o 21.09.2005, 12:46 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
silenej system...

hlavne se mi nelibi chodci na prechodu za 4body
budou schvalne skatak pred auto na prechodu i kdyz za ridicem nic nepojede s tim ze maji prednost: Kdyz vidim jakym stylem jezdi lidi v okoli nasi chaty, kde policie projede jednou za 10 let a nejblizsi prechod je az v 15km vzdalem Slanem a nekdo jezdi denne po praze kde jsou prechody na kazdym rohu tak je tohle tezce nendomyslene

ostatni je docela OK, jen bych bral za rizeni pod vlivem alkoholu nebo jinym vlivem ridicak hned a zadne body
o 21.09.2005, 12:56 | Pepino
A za kolik bodů se bere řidičák?
o 21.09.2005, 12:57 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
12 je strop

3x nepustis chodce a rok nejezdis
o 21.09.2005, 12:58 | noname | editace
kuwa párek :o(

MazliG

PS: můj budoucí život:
pojedu 3 x za léto na sraz, 3 x mě chytí banání, seberou mi 3x5 bodů, takže budu 3 body v minusu, pak mě vyhoděj zpráce, páč tam potřebuju papíry, pak nebudu mít ze socky ani korunu, páč nebude mít stát peníze, pak za rok nebudu mít abych si udělal znovu za 1O kilokorun řidičák a skončim na ulici bez práce a bez řidičáku :o))))

varianta2: banáni se budou uplácet ve větším a za více než nyní :o)))))

co je správně ?
o 21.09.2005, 12:58 | Pepino
A co třeba za lékárničku atd.? Za to se neberou body?:-)
o 21.09.2005, 12:58 | Freerider
Jako Bond :o))
o 21.09.2005, 12:59 | noname | editace
kral007: to se snad toho chodce, kdyby to nigdo jinej neviděl vyplatí přeject, když to bude už třetí co ? :o))

MazliG
o 21.09.2005, 13:01 | Freerider
Mazlig: Spíš bych se přiklonil k variantě B

Děda, kterej vyjede jednou za měsíc na velkej nákup, ve svým vyděšení udělá nějakou chybu dvakrát, třikrát a seberou mu řidičák.
Některý prasata ve služebních kárách vylepí 5K na fleku do kapsy a vesele jezdí dál :o(((
o 21.09.2005, 13:04 | johanik
Jako docela mne to sere, nektery veci sou jasny a klidne bych bral na miste ridicak, ale za ty debilni chodce, to snad ani neni mozny, dyt neni den, kdy by mi tam aspon jeden nevbehl a pak je jeste hnusnej, ze sem si na nej pomalu dovolil vjet :-( hruza a des
o 21.09.2005, 13:08 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tohle nepochopim

řízení pod těžkým vlivem alkoholu 7 bodů
řízení pod vlivem alkoholu 6 bodů
o 21.09.2005, 13:09 | Daryl (A)
Johanik: na druhou stranu vzhledem k tomu, ze obcas jezdim socanem, vidim to i z druhy strany.

Prevazne i kdyz stojim uz na prechodu a auta jsouo 50 -100 m ode mne, pouze 1% z nich slapne na brzdu a zastavi. A ver ze pokud na frekventovane silnici stojis 10 minut a ujedou ti 3 trams, jses kurva nasranej, nehlede na to, ze 30m za tebou je semafor, na kterem oni stejne zastavi.

Myslim, ze takovych chodcu, co ti proste vbehnou do cesty je spise mene a udelaj to proto, protoze je uz nebavi pul hodiny cekat na mezeru mezi autama.

Az budou ridici slusne zastavovat, pokud uvidi, ze chce nekdo prejit, nebude ti nikdo skakat do silnice, nebo se aspon takove pripady stahnou na vzacnost.
o 21.09.2005, 13:11 | X-sat (M)
Nebudu nijak komentovat. Děláte v komára velblouda. Díky bohu za aspoň nějakou změnu - tvrdší změnu.
o 21.09.2005, 13:14 | Petura
mazliG -> B je správně...

řízení bez řidičáku ... to jako když ho nechám doma??? už několiktrát sem mi stalo že sem byl bez dokladů i od auta (naposledy celý týden v srpnu o dovolený) :o)))))
a když někdo nemá vůbec řidičák tak jak mu můžou připisovat body??? to jako by šel do autoškoly už se 7 trestnejma?
o 21.09.2005, 13:16 | KFL
Ja jsem celkem rad, ze to schvalili a neodvazuju se tvrdit, jak to bude vypadat. Zni to sice trosku hruzostrasne a vsichni vime, jak dopravaci pracujou, ale nejak bylo a nejak bude. Treba ubyde tech prasat a treba taky ne.

Holt ozelim 180 km/h na dalnici a budu u prechodu davat o 100 % vetsiho majzla. Trosku mi tam vadi to parkovani, protoze kuprikladu v Praze je proste peklo zaparkovat nekde legalne, ale s tim uz se nejak srovname. Stejne si myslim, ze kdyz si po svoji oblibeny okresce budu chtit trochu zaradit, tak tam PCR nebude hlidkovat a uziju si to stejne.

A co se uprav tyce :)) ... Zatim me jen jednou zastavili policajti a chteli vedet, proc mam na Focusu 18" kola a jestli nahodou nejsou nepovoleny. Chvili jsme diskutovali a ja je nakonec presvedcil, ze je to serie (coz je pravda). Hadam, ze si to mohli overit, jak jednou rikal X-sat, ze maji pristup nekam do DB, ale asi byli lini..
o 21.09.2005, 13:17 | tykeev
to Petura:

to není řízení bez řidičáku (jako že sis ho nechal doma), ale pokud ho nemáš vůbec,...

pokud se nepletu
o 21.09.2005, 13:19 | johanik
Daryl : ja to beru, kdyz mzuzu v klidu zastavit, zastavim, ale kdyz vdim nalepeny auto za mnou, tak proste ne, pokud mi tam nevleze. NAvic kdyz mi proste skoci pomalu pred auto, za mnou nic nejede, tak to nechapu, proste prechody mi strasne vadi :-(
o 21.09.2005, 13:20 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
no jsem zvedavej jestli kdyz celej rok nic neudelam tak mi ty 4 bonus bidy prictou do plusu
o 21.09.2005, 13:22 | Daryl (A)
johanik: chces rozbor ? :o))

a co kdyz je nalepenej za tebou ? Je to jeho problem. To bych v praze nemohl NIKDY zastavit.

Nicmene pri predpisove rychlosti by nemelo byt problemem ani nalepeny auto ..
o 21.09.2005, 13:24 | Petura
Johanik -> jj někteří lidi si myslej že když jdou na přechod, takže jsou bůh ví co... tak tam v klidu vlezou a ty se třeba pose*, ale zase se to neděje pořád.. a kolikrát se ti tohle stalo za přítomnosti policajta a klikrát si byl za to "káranej" ???

Ono to asi nebude tak horký, jak se to zdá na první pohled... a jestli jo tak nás čekaj napínavé zážitky...
o 21.09.2005, 13:24 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
vsichni vime jak to vypada, jede se tolik kolik jede kolona, kdyz jedu 50tkou tak me vsichni predjizdi a je to jeste vetsi ohrozeni, treba Taxi bellinda jsou nejhorsi
o 21.09.2005, 13:24 | Luke_288
dobre,ale to snad u toho musi bejt policajt a mit to vyfoceny, zes nepustil chodce ne? dyt jak se bude tenhle prestupek dokazovat?
johanik: presne tohle sem vcera tvrdil čertovi, kterej me docela zvostra zastavil a za mnou jeli auta. rikam: docela nebezpecny ne? a on prej, proc jako, ze to me prece nemusi srat, ze kdyz me zbori zezadu, neni to moje vina a zaplati mi to pojistovna. ale to, ze treba ten druhej nebude mit zakonnou pojistku uz neresi a rozsekany auto taky ne.
o 21.09.2005, 13:31 | Ondra127
Daryl: Ono taky jak kde.. Tady mi na 2 prechodech z 5 vleze pravidelne nejaky chodec bez zpomaleni, natoz pak rozhlednuti primo pred auto.. Proste pocita s prednsoti a nic jineho ho nezajima.. Navic deti kdyz vybehnou ze zarohu, to je to nejhorsi.. uplne bezna vec.. Panu bohu dekuji za dobry brzdy a ze za mnou nic nejdezdi, i kdyz kolem prechodu jezdim 35 - 40 kmh max..
o 21.09.2005, 13:44 | majkl.s
Ale tam je napsano 4body za Ohrozeni chodce pri prechazeni silnice tzn. podle me ze Nedani prednosti chodci je neco jinyho. Takze kdyz bude stat 10min na chodniku tak policajti nemuzou nic pac to neni ohrozeni(jediny ohrozeni muze nastat ze se mu chce na zachod a ohrozim jeho kalhoty:-) ).
Pokud se pletu vysvetlete mi to pls nekdo.
o 21.09.2005, 13:49 | Rustapha-659
kral007: Jojo Belindy z letiště jsou jedny z nejnebezpečnějších letců,co jezděj po Praze.... celkem smutný,co předváděj..

o 21.09.2005, 13:57 | TooPOL
Daryl: by me zajimalo kde se nachazi ta frekventovana ulice na ktere cekas 10 minut nez te nekdo pusti...
o 21.09.2005, 14:02 | JA
tak sem zvědavej kolik polišů si veme prachy..schválně napište kolik...1 z 50?
hlavně jezdíme jako prasata a nechce se nám jezdit před přechodem 40-50 a tak se budeme rozčilovat co to je za kravinu..půl národa si myslí že svícení je blbost...co na to říct,měnim žárovku 1 za rok a svítím furt...je prostě potřeba jezdit jak se má...a když je tam 60 tak nejezdit 80 a říkatže je tam rovina a vidět...některý body mě taky děsej ale podivej se na přechody u škol v září co se dělo...běs děs..takže já si myslím že když budeme jezdit jak se má bude nám líp..křížků u cesty je až dost..jezdim už 24 let hlavně do Prahy a někdy je to matroš.
o 21.09.2005, 14:03 | majkl.s
A na idnes.cz je to rozdeleni bodu trochu jiny.
o 21.09.2005, 14:06 | Newman
no co, budu jezdit bez papiru !
o 21.09.2005, 14:10 | Kamil
souhlas s X-Satem a JA
o 21.09.2005, 14:17 | Lamer
zajimalo by me jestli se budou body treba odebirat. Tim myslim ze treba kazdy rok se ti vynuluje konto na nulu.
o 21.09.2005, 14:20 | Rajdlos
řízení vozidla nezpůsobilého k provozu 5 bodů

ja se bojim jen tohohle, ze toho muzou organi zneuzit, jinak se snazim jezdit predpisove, dva roky bez pokuty (jen spatny parkovani, ale to jsem fakt pospichal a nevsimnul jsem si vybledle zlute cary)
o 21.09.2005, 14:33 | johanik
Rozebirat to nechci :-) uvidime, jak se to osvedci v akci
o 21.09.2005, 15:11 | Area51
No jo.. BUde to prdel:o))K tem prechodum... Kdyz je za mnou misto.. teda myslim jakoze nikdo tam... tak nestavim.. za mnou je mista dost...:)) Teda pokud mi tam nehodla vlitnout.. :) Ale kdyz je za mnou kolona tak si s chutí zastavim.. at se ty za mnou klidne poserou...:)) samozrejme zase zalezi na tom jka moc jsou za mnou a jak rychle se jede..

P.S. Ale vetsinou lidi poustim.. zvlastne pak hezky holky:o)))
o 21.09.2005, 15:21 | Driver
ja jeste na prechodu poldy nevidel....jinak jsem pro bodovy system,kdyz vidim ty prachace v drahych autech a nedodrzujou skoro nic a pokuty jsou pro ne haléře, tak ted se jim to vymsti!
o 21.09.2005, 15:23 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ja jel v pondeli strasnice - horno pocernice a videl jsem policajtu asi 30, chytali v 5ti clenych druzstvech
o 21.09.2005, 15:36 | Briann
De videt ze tento zakon vysel v CR z hlav lidi kteri v zivote auto neridily nebot todle je opravdu na palici a zakon je smesnej,velice smesny:
řízení pod těžkým vlivem alkoholu 7 bodů
způsobení dopravní nehody s následkem smrti či vážného zranění 7 bodů
řízení pod vlivem alkoholu 6 bodů
atd.
vzdyt tady se nerozmyslim ani minutu a beru ridicak okamzite,nejlepe do konce zivota...
o 21.09.2005, 15:47 | Daryl (A)
TOPOL: 4 proudovka u nakladoveho nadrazi (mezi hrbitovy). Ve spicce je to masakr ... nestoji to tam, ale jedou soubezny pruhy z obou stran.
o 21.09.2005, 16:20 | Luke_288
Driver: ja myslim, ze se jim to zas tolik nevymsti. hlavne si myslim, ze budem mit problemy uplne vsichni
o 21.09.2005, 16:28 | noname | editace
Daryl: Jestli se nepletu tak tam je ostruvek... radsi bych to uz neresil...
o 21.09.2005, 16:29 | noname | editace
sem byl ja TooPOL
o 21.09.2005, 16:40 | Kamil
dostal jsem link na tohle video(pozor cca 54mb).

[ Link ]

Možná to někomu přijde jako dobrej adrenalinovej sport, ale takovýhle s prominutím kokoty bych okamžitě zavíral. Když dá někdo autu "napit" na dálnici v neděli ráno, kdy je dálnice prázdná a zkusí jak mu to jede, tak neřeknu, ale když to tenhle magor zkouší za běžnýho provozu a ještě v zimě - obec neobec, tak mi to fakt hlava nebere. :-((((((((((((((((((
o 21.09.2005, 18:19 | Area51
Kamil: Dop*dele co je to ku*wa za cu*aka.-... Sakra to snad ani neni mozny... To je desny... Ja bych se smal mu to v tech 230 nekam ulitnout... By mu patrilo... ale ne proboha do nekoho jinyho..
o 21.09.2005, 18:36 | Only_One
to je bez prominutí čůrák to snad není ani možní krypl zasranej........ klidně mi to smažte ale tohe se prostě slušně nedá
o 21.09.2005, 20:24 | H-Honza (M)
cekal jsem co napise X-Sat. Je to cely kokotina, jako sorry. 5 bodu za jizdu vozidlem nezdpusobilym k provozu?? Timhle dostavaji vsechny ty zavistivy hovadka s uniformou co si na lidech vybijeji mindraky neuveritelnou metlu na lidi jako jsem ja, takze mi staci 3x narazit na krypla v uniforme, a jsem v prdeli, bez ridicaku a bez prace...
Tohle mi moc normalni neprijde. Zprisnit nebezpecny veci jako prechody, semafory, prejezdy a podobne, a hlave alkohol. To je cesta, tohle je cesta ktreou muzou - a budou pouzivat benga k buzeraci a otravovani lidi.
o 21.09.2005, 20:00 | Paczqo
at taky hlavně pokutujou chodce dneska jsem sejmul malem 3 a to jen pro to že byli liny přesunout ten svuj blbej zadek o par metru dal na přechod to samy děcka ty jdou na přechod ale vidět že jede auto a vběhnout tam to je k pos.... jenže když se něco stane tak to odnesu ja a papirum mužu zamavat.
o 21.09.2005, 20:01 | H-Honza (M)
a podileji se na tom kreteni s imunitou ktery se muzou kazdymu smat do ksichtu.......
Kurwa tohle me dneska po ranu fakt desne nasralo.
o 21.09.2005, 20:18 | noname | editace
100% souhlas s H-Honzou ! - mám stejný pohled na věc - bohužel ... :o(

MazliG
o 21.09.2005, 21:04 | X-sat (M)
Každý má právo na svůj názor ;-)
o 21.09.2005, 21:47 | oranger
Asi sem jeden z mála ale s policií nemám vyloženě špatný zkušenosti, většinou domluva, samozdřejmě špatný parkování a rychlost to vůbec nediskutuju. Sou to taky jenom lidi. Myslim si, že pokud člověk nejezdí vyloženě arogantně a neprovokuje tak se nemá čeho bát. Největší strach mám asi z 5ti bodů za "nevyhovující" stav vozidla když orgánovi nepadne nějaká úprava do oka... Co se týče těch přechodů tak myslim že nikde policajti u přechodů stát nebudou a když nepustíš tak tě hned zastavěj a 4body a 1500Kč, ale když někoho sejmeš na přechodu.
o 21.09.2005, 21:50 | X-sat (M)
To víš, Vysočina nejsou severní čechy ;-)
o 21.09.2005, 22:43 | erix7 (K)
hehe. myslim ze mne je to jedno, nepiju, rychlost o 40 nebo o 50 - asi taky ne, na chodce seru - radeji zastavim nez si uspinit auto a kdyz sou na ceste cikani, podrdim a zapnu sterace.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4257 sekund.